Reklama

Reklama

Loki

(seriál)
  • USA Loki
Trailer 1
USA, (2021–2023), 10 h (Minutáž: 42–59 min)

Tvorcovia:

Michael Waldron

Predloha:

Stan Lee (komiks), Larry Lieber (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Autumn Durald

Hrajú:

Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Gugu Mbatha-Raw, Owen Wilson, Cailey Fleming, Michael Rose, Wunmi Mosaku, Sasha Lane, Eugene Cordero (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(12)

V seriáli Loki od Marvel Studios odohrávajúcom sa po udalostiach filmu Avengers: Endgame nepredvídateľný záporák Loki (Tom Hiddleston) pokračuje vo svojej role boha falošnosti. (Disney+)

Recenzie používateľa johnsnow k tomuto seriálu (7)

Loki (2021) 

Ku každej epizóde som sa vyjadril, tu len dodám, že napriek tomu, že Loki nebol môj obľúbenec v MCU a ani po tomto seroši nie je, tak seriál ako celok mňa bavil a síce akcia bola slabšia, tak som spokojný. ()

Veľkolepé poslanie (2021) (S01E01) 

Loki je za mňa jedna z tých postáv ktoré nevyhľadávam ale ani ich nezatracujem. No a prvý part celkom dobrý rozbeh. predstavenie TVA je podarené a trošku to pôsobí ako taká marvel verzia Falloutu. Humor celkom fajn, najmä jak posratý hľadal ten lístek. Wilson potešil a chémia medzi nimi pôsobí tiež dobre. Černošská strážkyňa tiež pôsobí fajn a to jak s ňou Loki vyjebal je kurňa skvelé. A zaujímavo pôsobí aj to, že cestujeme do minulosti a som zvedavý čo za varianta Lokiho TVA-čku kurví plány. ()

Variant (2021) (S01E02) 

Kecačky o narušení časovej osi a podobné veci tam mierne nakurvujú udalosti z marvel filmov ale tak zase chápem, šecko sa nedá uhlídať. Musím však uznať, že začiatočná akčná scéna je fajn a celkom drsná, návšteva Pompejí tiež a záver v obchode budúcnosti (ktorý na to vôbec nevypátral) je tiež super a najmä zistenie, že tu máme Lokiho z pičú. Hold bude to ešte zaujímavô. ()

Lamentis (2021) (S01E03) 

Totok už bol parádny part. fajn akčné scény, zaujímavé rozhovory a zaujímavé infošky o TVA-čku, podarený humor, a zaujímavý finish, som zvedavý jak to bude pokračovať. ()

Narušenie nexusu (2021) (S01E04) 

Kurňa hutná epizóda ktorá prinesie niekoľko zvratov ale nie že podarených ale kurevsky vymakaných, plus slušná akcia a návrat Lady Sif, ktorý som nečakal. ()

Cesta do tajomna (2021) (S01E05) 

Armáda Lokiov (aligátor verzia top), slušný vzhľad tej krajiny, podarená bitka lokiášov, a záverečná pasáž s hmlou za zvukov brutál hudby je skvelá. Najlepší part za mňa. ()

Na večné časy. Navždy. (2021) (S01E06) 

Možno krapet ukecanejšie finále ale nesťažujem sa, Majors ako kang dobrý, tak uvidíme jak to porieši ako hlavný enemák v avengers filmoch. Záver celkom podarený, a rozhodne slušne zamiešané cesto na 2. sériu. ()

Súvisiace novinky

Margot Robbie chystá filmové The Sims

Margot Robbie chystá filmové The Sims

23.03.2024

Loňský rok byl pro hvězdnou herečku a schopnou producentku Margot Robbie (Babylon) poměrně přelomový. Její produkční společnost LuckyChap přenesla na plátna kin svět Barbie, tedy nejvýdělečnější film… (viac)

Daredevil nabírá nové tvůrce

Daredevil nabírá nové tvůrce

29.10.2023

Nedávno vyšla zpráva, že Marvel kompletně překopává svoji televizní strategii a uchýlí se nyní k tradičnímu formátu pilotů, showrunnerů a tzv. writer’s room (menších skupinek scenáristů, kteří mají… (viac)

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (viac)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (viac)

Reklama

Reklama