Reklama

Reklama

Král: Věčný panovník

(seriál)
  • Južná Kórea Deo king : yeongwoneui gunju (viac)
Trailer

Epizódy(16)

Obsahy(1)

Novodobý korejský panovník projde tajemným portálem do paralelního světa a potká tam policejní detektivku, která má pro strach uděláno. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (20)

jarah 

všetky recenzie používateľa

Nebudem riešiť logiku, paradoxy, kontrasty či kvantovú fyziku. Myslím, že to ani nebolo zámerom tohto seriálu. Mňa si táto dráma získala, rezonovala na mojej frekvencii a splnila moje očakávania. Vždy ide o splnenie alebo nesplnenie subjektívnych očakávaní. Má všetko, čo robí dramatické dielo drámou - úvod, zápletku, vyvrcholenie, dejový zvrat a rozuzlenie. Postavy sa vyvíjajú, niektoré viac, iné menej. Zaujímavý moment bolo prepisovanie spomienok, to ma naozaj bavilo. Jednu hviezdičku som zadržala kvôli mierne rozpačitému ukončeniu, ale môže sa stať, že ju časom pridám, keď si druhú polovicu seriálu pozriem s inými, než anglickými titulkami. Pripúšťam, že mi niečo mohlo ujsť. Lee Min Ho ako herec dozrel, Woo Do Hwan je prirodzený talent a dokonca som vzala na milosť Kim Go Eun, ktorá ma z doterajších seriálov veľmi nepresvedčila. Tu sa dvojúlohy zhostila na jednotku a dokonca im to s veličenstvom sluší. Scéna na konci jedenástej epizódy mi vyrazila dych. Silné štyri. ()

bulinka 

všetky recenzie používateľa

Keď som začala toto pozerať, nepoznala som žiadneho z hercov (nie ani Lee Min-Ho). Prvý diel bol pre mňa chaotický a teda som bola stratená v ktorom svete či roku som...až neskôr som to pochopila...a potom to už bolo super? hudba, príbeh, akcia, emócie, efekty, kostýmy, skvelé. Herecké obsadenie výborné, aj vedľajšie role: hlavný záporák, ochrankár Lee Min-Ho-a, kamoš hlavnej herečky a dvorná dáma!. Niekedy ma práve tie vedľajšie bavili viac. Nenudila som sa ani chvíľu. ()

Reklama

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Mňa tento kúsok totálne okúzlil a nevidím na tom cez svoje ružové okuliare chybu, akurát ten koniec ala "Crash Landing on You" ma trošku sklamal, celý čas som dúfala v šťastný koniec, lebo som si ním úprimne povedané nebola veľmi istá. Ale bolo mnoho scén, keď som šla okúzlením do kolien, úžasné nádherné, dramatické, hrdinské, dojemné. Bolo to waw... Ja som na tieto časové, osudové, minuloživotové zápletky vysadená, takže za mňa 100%. Stíhala som sledovať zvraty, zmeny osôb, času, dimenzie a keď sa na konci 11. dielu objavil na tom bielom koni, oh srdce moje... takýto nejaký by mal byť záver... aby som ešte chvíľu sedela s otvorenými ústami a zízala na TV. Ale ono je to v kórejských seriáloch čo to sledujem pomerne časté, že to waw je tak diel či dva pred koncom a potom to nejako plynie pokojne do stratena... Lee Min Ho ako kráľ bol skutočne grandiózny svojim zjavom... ()

Felisr 

všetky recenzie používateľa

Těžké na hodnocení... Kamera, výprava i kostýmy výborné. Místy kulhající příběh i průměrné herecké výkony ale procenta snižují. Min-ho Lee umí hrát (a dobře!), bohužel zde po něm nejspíš chtěli v drtivé většině udržovat monarchovsko / narcisistní pokerovou tvář, což seriálu neprospělo. Jako král je ovšem vizuálně naprosto k sežrání, dámy! Jeho dámský protějšek bych ale shrnula větou Se-ri z Crash Landing on you : "Má na lepší!" ()

kklepkaa 

všetky recenzie používateľa

Nápad s jinými dimenzemi oceňuji, ale nemyslím si, že to tvůrci úplně zvládli. Nic moc nebylo vysvětlené a akorát se vytvořilo spoustu nelogičností. Musím nanejvýš vyzdvihnout nápad s dvojníky a to především v podání Do-hwan Wooa. První díl byl poměrně slabší, skákalo se hodně v čase a dimenzích a párkrát mi chvíli trvalo se zorientovat. Scéna na začátku se zradou byla skvělá, pak ale chvíli trvá, než seriál nabere to správné tempo, které si drží až konce. Taky mi ze začátku příliš nesedl vývoj vztahu mezi hlavními hrdiny. Po nějaké době se mi to rozleželo v hlavě a snižuji hodnocení na 3 hvězdy. ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení seriálu začalo v říjnu 2019 a skončilo 28. května 2020. (Roby)

Reklama

Reklama