Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Romantický
  • Fantasy

Posledné recenzie (78)

plagát

Eoleojugeul Yeonae Ttawi (2022) (seriál) 

Dlhoročná utajovaná jednostranná láska sa odhalí, až keď sa hlavný hrdina dostane do reality show, lebo chce nezištne pomôcť "kamoške". K tomu sa pridá producentská práca, ako robiť reality show, tak aby divákov zaujala. Prejsť až za hranice? A aké sú hranice, cez ktoré sa už nemá ísť. Potom sú tu príbehy niektorých aktérov reality show a v neposlednom rade aj tragický príbeh zo života hlavného hrdinu. Tento, a ešte niektoré z účastníkov reality show priniesli o tohto seriálu to vážne, smutné a nakoniec aj pekné. Celkovo pozerateľný seriál. Našťastie tu nebol nik prehnane ubľačaný a preafektovaný. V posledných dvoch dieloch mi chýbala väčšia chémia medzi hlavnými hercami. Také vláčnejšie mi to prišlo. Lee Da Hee je fajnová herečka. Choi Si Won má zas zaujímavú charizmu. Okrem nich, zaujme aj Park Yeon Woo (John Jang). Práve on ma neskôr zaujal a tam cítiť, že sa niečo deje. Oboch by som ešte rada videla niekde hrať.

plagát

More than blue: Seriál (2021) (seriál) 

Neviem, kde začať. Ešte stále predýchavam a vyťahujem hádam už poslednú vreckovku. Toto je seriál, ktorý sa vám hlboko zaryje pod kožu a prevalcuje vás emóciami. Od vtipných, veselých momentov, až po tie kedy sa vám bude ťažko dýchať, zimomriavky naskočia, pôjde vám mráz po chrbte... Neuveriteľná kombinácia krásneho a smutného. Napriek tomu, že veľmi rýchlo máte tušenie ako celý príbeh skončí, chcete vidieť viac a v kútiku duše dúfate, že to skončí inak. Ústredný príbeh má neskutočnú silu, no tie vedľajšie vás nenechajú chladných. Nekonečná láska, kde šťastie toho druhého je viac ako vaše vlastné? Čo dokáže prekonať smrť a stratu blízkej osoby? Aj keď už tu tá osoba nie je, môže ostať "žiť" v inej podobe? Rozhodne je to seriál, ktorý by si malo pozrieť veľa ľudí. Donúti vás sa zamyslieť nad vaším životom a hodnotami. Prvý krát som siahla po tajwanskom seriáli a teda neľutujem.

plagát

Wedding Impossible (2024) (seriál) 

Toto bola prvá k-drama, pri ktorej som si priala, aby mala viac epizód. Bolo ich 12. Viac epizód - viac scén hlavných postáv. Zaslúžili si viac intímnejších, osobnejších scén. Jeden z najlepších párov z mojich posledných videných serialov. Skvelá chémia. Moon Sang Min je vášnivý a charizmatický herec. Perfektná hra mimikou. A som šťastná, že hlavná ženská postava je taká zábavná, inteligentná a aktívna. 🫰🏻 Zábavné scény medzi hlavnou dvojicou bola fakt vtipné a super, tie vedľajšie neboli až tak, miestami trochu trapne. Jedna hviezdička dolu kvôli veľmi rýchlemu koncu a pretože po ročnom stretnutí to bolo bez vášne medzi hlavnými predstaviteľmi. Oddelene boli smutní, ale keď boli spolu mi niečo chýbalo. Možno nejaká scéna, ktorá by ich priviedla blízko k sebe. Stretnutie po roku malo byť plné bolesti a lásky, ktorú v sebe museli potláčať. A zdalo sa mi byť nereálne, že dedo bude čakať (tak dlho) rok, aby im dal požehnanie.

Posledné hodnotenia (309)

Eoleojugeul Yeonae Ttawi (2022) (seriál)

23.04.2024

More than blue: Seriál (2021) (seriál)

14.04.2024

Doktoři na dně (2024) (seriál)

04.04.2024

Wedding Impossible (2024) (seriál)

04.04.2024

A Good Day to Be a Dog (2023) (seriál)

10.03.2024

Moon in the Day (2023) (seriál)

03.03.2024

The Story of Park's Marriage Contract (2023) (seriál)

03.03.2024

Yeoshingangrim (2020) (seriál)

03.03.2024

Okouzlující démon (2023) (seriál)

26.01.2024

Reklama