Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlboko v karpatských horách sa nachádza mýtická a záhadná Transylvánia. Svet, kde zlo je všadeprítomné, kde nebezpečenstvo prichádza so západom slnka a príšery nadobúdajú podoby najhroznejších nočných môr. Sem pricestuje na pokyn tajného spolku legendárny lovec prízrakov Van Helsing (Hugh Jackman), aby premohol krvilačného zvodcu grófa Draculu (Richard Roxburgh). V boji proti Draculovi sa postaví po boku Anny Valeriovej (Kate Beckinsale) a snaží sa zbaviť jej rodinu po generácie trvajúcej kliatby. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (1 003)

pepo 

všetky recenzie používateľa

Na 1.pozretie 3*...skvelá pocta universalu a jeho filmom.teda dúfam lebo ak to bolo myslené vážne tak je to je to jasné 2*.jedna za celkový look filmu a druhá za hudbu.A ak je to tak vážne myslené tak jasných 5*.ja som radšej zvolil zlatú strednú cestu.Na 2. pozretie - NEBOLO to myslené vážne.ale aj tak trošku pochybujem, takže dám len 4* ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Obří rozpočet, Transylvánie, Vlčí muž, Drákulovy nevěsty, megazbraně, sličná Kate Beckinsale a proměnlivá kvalita triků. Zatímco začátek se mi poměrně líbil a spojení civilního světa s říší fantastických tvorů celkově docela fungovalo, druhá polovina už představovala spíš dort z krachující cukrářské firmy Pejsek a kočička. Přitom tvůrci ve velkém využili nejen pražské exteriéry, Stephen Sommers měl navíc za sebou práci na obou Mumiích, které představovaly odlehčenou jízdu plnou cynické legrace a výtečně natočené akce. Likvidátor monster si to rozdal hned s několika protivníky, ale nemalé ambice se prostě nepovedlo naplnit. Béčkový guláš. ()

Reklama

ripo 

všetky recenzie používateľa

Tak ako väčšina - mnoho, mnoho, mnoho trikov. Našli sa aj cca 3-4, pri ktorých mi rozum ostával stáť, ako sa vôbec mohli v tomto blockbusteri objaviť. Inak - akcia, akcia, akcia - potom 5 minút melodramatickej vložky a za tým opäť akcia, akcia, akcia .... Dá sa na to pozerať, ale nie príliš často - a hlavne s otvorenou hlavou ... ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Celkom jazda, ak vypnete mozog a budete sa pozerať na to čo sa pred vami bude diať, budete sa baviť. Ak nad všetkým budete premýšľať, zle skončíte. A inak je Van Helsing slušne zahraný, ale to ostatné.. Efekty priemerné, hudba zaujímavá a scenár ako by bol spojením niekoľkých príbehov bez hlavy a päty. Neviem, či je lepšie, keď Stephen zvolil nie čistú hororovú schému, ale pridal humor a zopár ďalších vecí rovnako ako u Múmie. Bohužiaľ v tomto prípade je humor absolútne nulový. Čakal som úplne cool a vtipné hlášky Van Helsinga, ktoré sa fakt nekonali. ()

Big Bear 

všetky recenzie používateľa

Film z doby, kdy upíři nebyly zase až tak v módě (vyjma legendárního Vlada III). Ačkoliv jsem v nejedné lokaci zahlédl nějakou tu naši památku, poletující upíří albíny mně ani nebavily, ani nejrajcovaly a ani neděsily... Asi jsem už tomuhle odrostl. Ani účast našich herců, která vždy potěší poklud to není totál shit tomuhle upířímu maglajzu nemůže pozvednout hodnocení. Za mne je to pouze na dva zásobníky šípů. * * ()

Galéria (138)

Zaujímavosti (40)

  • Předposlední scénu filmu X-Men 2 (2003) natáčel Hugh Jackman (Gabriel Van Helsing) v den volna natáčení Van Helsinga. (POMO)
  • Miesto, kde Van Helsing (Hugh Jackman) a Anna (Kate Beckinsale) bojujú s tromi Drakulovými nevestami, je rovnaké miesto, kde sa filmovali snímky Frankenstein (1931), Dracula (1931) a Vlkodlak (1941). Toto miesto sa nazýva "The Court of Miracles" a je možné ho navštíviť počas prehliadky štúdií Universal v Hollywoode. (H4ku11)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Robbie Coltrane

Zemřel herec Robbie Coltrane

15.10.2022

Smutná zpráva nejen pro fanoušky Harryho Pottera. Ve věku 72 let zemřel skotský herec Robbie Coltrane známý především jako Hagrid z kouzelnické ságy. Coltrane se narodil jako Anthony Robert McMillan… (viac)

Van Helsing se dočká rebootu

Van Helsing se dočká rebootu

02.12.2020

Studio Universal oznámilo reboot slavného lovce monster Van Helsinga. Snímek natočí Julius Avery (Overlord), co je ale důležitější, bude ho skrze svoji společnost Atomic Banners produkovat mistr… (viac)

Angelina Jolie jako Frankensteinova nevěsta?

Angelina Jolie jako Frankensteinova nevěsta?

26.12.2015

Studio Universal to se svými monstry myslí vážně. Kolem nové Mumie se motá Tom Cruise, další Vlkodlak už má datum premiéry (30. března 2018) a pracuje se i na remakeu Van Helsinga. Všechny tyhle… (viac)

Sněhurka a... Van Helsing?

Sněhurka a... Van Helsing?

13.10.2012

Tato zpráva je zábavná zejména s přihlédnutím k bulvárním klepům o tom, že manželka Ruperta Sanderse mu prý zakázala natočit druhý díl Sněhurky a lovce, aby se už nesetkal s Kristen Stewart. Zdá se,… (viac)

Reklama

Reklama