Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství - Série 6

(séria)
Trailer 1
Dokumentárny / Športový
Veľká Británia, 2024, 7 h 29 min (Minutáž: 36–51 min)

VOD (1)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Do další divoké sezóny formule 1 vyrazí týmy v obměněné sestavě a s novou taktikou. Na okruzích se pak utkají staří kamarádi i nesmiřitelní soupeři. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (9)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

A já mám tuhle sérii prostě rád a užívám si každý díl. Hardcore fanouškům možná nepřinese nic zásadního, ale jako opáčko minulé sézony těsně před startem té nové je to fajn a navíc to těm co to až tolik nesledují ukáže, že je to zajímavé i přesto že z toho Red Bull udělal na první pohled nudu…85% ()

Tomas_PO 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Už 6 séria, opätovne nastavená pred štartom novej F1 sezóny ako jej warm-up. Z každým rokom ďalšej série je však dokument viac hraný, pripravený, no najmä viac a viac sa opakujúci. Podobne ako keď jazdci po tisíci krát za sezónu odpovedajú reportérovi na stále tú istú otázku, aj tu začínajú byť rozhovory repetitívne, odpovede umelé až nudné. Uvidíme, ako sa s tým tvorcovia vysporiadajú do budúcna. No stále to kompenzujú nesmierne dramatické zábery z pretekov - tu proste Netflix vie využiť celý potenciál dramatického kolotoča F1. Pozornosť jednotlivým tímom je venovaná rovnomernejšie, divák tak spozná aj menej úspešné tímy. Za to klobúk tvorcom dole, pretože diely s top tímami sú jednoducho zaujímavejšie. Čím ďalej tým viac ale chýbajú unikátne zákulisné zábery, z briefingov, z pit-boxov, prípadne nahrávky priamo z kokpitov, alebo vypäté či konfliktné momenty. Predsa len, prvé dve série toho odhaľovali až príliš a tak pri stúpajúcej popularite seriálu nastúpila selekcia. Občas sa niečo síce objaví, no po značnej cenzúre. Už to teda nie je séria, ktorá sa dá zhltnúť za jeden večer, ale divák si to rozloží zrejme na pár dní. No stále je to pecka a pre diváka F1 neodmysliteľný seriál. ()

Teense 

všetky recenzie používateľa

Drive to survive byl už od první série dost povedený seriál, ale poslední dvě série jsou tip top. Zřejmě už i každý v F1 vnímá Netflix jako neodmyslitelnou součást jejich sportu, a tak se do dílů postupně dostává i přirozenost při natáčení. Už nemáte takový ten pocit, že je to dění staged pro produkci, a to je super! ()

Stillborn83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Už sa stalo akou si rutinou, že pred štartom novej sezóny F1 nám Netflix ponúkne pohľad do zákulisia tej predošlej. Pre fanúšikov F1 povinnosť, avšak ten, čo sleduje kráľovnú motoršportu pozorne, sa zas až tak veľa nového nedozvie (opäť). Akurát bol zaujímavý pohľad do vnútra tímu Alpine. Aj keď ste vedeli, že jazdci Ocon a Gasly nikdy kamaráti nebudú, bolo super, že tvorcovia objasnili príčinu ich „nemusenia sa“ z minulosti a zamerali sa na tento ich vzťah-nevzťah detailnejšie. No, jedným dychom dodám, že 2 časti venované práve Alpine bolo až príliš. Zastúpenie v tejto sérii vôbec nemá tím Alfa Romeo (Zhoua nevidieť ani raz, Bottasa raz – ak sa nemýlim), čo je úplne na škodu. Potešilo detailnejšie rozobratie návratu daniela Riccirada, inside zábery z Mercedesu a Ferrari, aj keď pri rozhovore Lewisa Hamiltona s Totom Wolffom bolo hrozne vidieť, aké je to všetko pripravené kvôli dokumentu. A to sa dá pozorovať vo viacerých momentoch, že to je všetko pripravené a nastajlované. A to je škoda, pretože už to stratilo čaro nepoznaného najmä z prvých dvoch sérií. Opäť zamrzelo, že štáb Netflixu bol len na niekoľkých veľkých cenách ku ktorým sa vraciame, ale tentokrát boli zobrazené aj podstatné momenty sezóny, aj keď len prostredníctvom záberov z pretekov. Taktiež by sa dalo zamerať oveľa viac ne prekonávanie Maxových rekordov, to by však musel Verstappen súhlasiť s natáčaním. Opäť tu máme príjemné navnadenie na sezónu, za mňa slabšie 4 hviezdy. ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama