Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monica s Phoebe sa vydali kúpiť nový matrac do obchodu, ktorý vlastní bývalý manžel Janice. Bez tohto tušenia, Monica skomplikuje svoju objednávku. Zamestnanci obchodu jej potom privážajú domov prekvapenie v podobe červeného auta. Ross a Rachel sú na večeri s jej otcom, situácia sa ale nevyvíja zrovna dobre. Joey a Monica reklamujú posteľ a zbadajú, ako sa Janice bozkáva so svojím mužom. Joey učí skupinku študentov, ako hrať úspešne v seriáloch. Jednému mladíkovi poradí, ako sa má pripraviť na konkurz. Neskôr zistí, že sa obaja uchádzajú o rovnakú úlohu. Preto odporučí novicovi herectvo, aby svoju postavu pojal ako homosexuála. Joey očakáva, že tak sám bude mať väčšiu nádej na získanie role... (TV Doma)

(viac)

Zaujímavosti (13)

  • Poprvé v seriálu můžeme vidět krev. (griph)
  • Phoebe (Lisa Kudrow) nezná druhé jméno Monicy (Courteney Cox), a tak napíše „Falula“. Monica má druhé jméno, ale v seriálu není nikdy prozrazeno, pouze to, že začíná na písmeno „E“, z jejích iniciálu M.E.G. (griph)
  • Ross (David Schwimmer) řekne Joeymu (Matt LeBlanc), že nemůže spát s žádnou ze svých studentek. Avšak o tři roky později naváže Ross krátký vztah právě s jednou ze svých studentek – Elizabeth Stevens (Alexandra Holden). (griph)

Reklama

Reklama