Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monica sa vo videopožičovni náhodne stretáva s bývalým priateľom Richardom. Rozhodnú sa pre zopakovanie svojho milostného vzťahu. Joey zisťuje, že Rachel má tiež veľkú záľubu v rovnakých románoch ako on. Atleticky založený kamarát spôsobí Phoebe šok ... (TV Doma)

Recenzie (4)

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Alebo...The One Where Joey reads Little Women and Rachel The Shining!!! Ale pozor :-) táto epizóda obsahuje veľké spoilery, v prípade ak ste ešte nečítali alebo nevideli ani jedno zo zmienených. Každopádne perfektná epizóda!! Videla som ju už viackrát a vždy sa toľko nasmejem :-). Najviac boduje Joey, už len tým, že si odkladá The Shining do mrazničky (!!!) a vôbec, až ma prekvapilo, že Joey číta knihy, nevyzerá byť taký typ :-). Bavili aj Monica s Richardom, najvtipnejšia bola Monica v Richardovom byte, to som sa skoro popukala od smiechu a za zmienku stojí aj Gunther a jeho "Put the mouse back in the house". ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (9)

  • Píseň, která zazní, když se Monica (Courteney Cox) a Richard (Tom Selleck) líbají, zazní později ještě dvakrát, a to ve scénách týkajících se Monicy. Malá část je použita v epizodě Jak se Ross přeřekl (1998), když se líbala s Chandlerem (Matthew Perry) v jejím bytě, a v epizodě Paul je chlap (2000), když se ukáže, že ji Chandler požádá o ruku. (griph)

Reklama

Reklama