Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monica s Phoebe sa vydali kúpiť nový matrac do obchodu, ktorý vlastní bývalý manžel Janice. Bez tohto tušenia, Monica skomplikuje svoju objednávku. Zamestnanci obchodu jej potom privážajú domov prekvapenie v podobe červeného auta. Ross a Rachel sú na večeri s jej otcom, situácia sa ale nevyvíja zrovna dobre. Joey a Monica reklamujú posteľ a zbadajú, ako sa Janice bozkáva so svojím mužom. Joey učí skupinku študentov, ako hrať úspešne v seriáloch. Jednému mladíkovi poradí, ako sa má pripraviť na konkurz. Neskôr zistí, že sa obaja uchádzajú o rovnakú úlohu. Preto odporučí novicovi herectvo, aby svoju postavu pojal ako homosexuála. Joey očakáva, že tak sám bude mať väčšiu nádej na získanie role... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (6)

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Najlepšie bolo intro, ako každý na niečo myslel a divák to mohol počuť, dokonca aj Gunther (platonicky zamilovaný do Rachel) a Joey bol v empty boxe a nemyslel na nič :-) len si pospevoval melódiu, ktorú Phoebe počula. Fakt skvelo vymyslené, napísané, zahrané. Joey by bol super učiteľ, škoda, že sa na to nedal, veľmi mu to pred tabuľou pristalo :-). Večera Ross, Rachel a jej daddy tiež stojí za zmienku. S Rossom mám spoločnú alergiu na homáre a Rachelin biely kostýmček bol cool. Už menej ma bavila linka s matracmi, ale vlastne aj to bolo dobré. Silné 4* za moju letnú terapiu Priateľov. ()

Zaujímavosti (13)

  • Na začiatku epizódy Phoebe (Lisa Kudrow) hovorí, že nevie povedať „croissant“, ale neskôr v seriáli sa ukáže, že Phoebe (Lisa Kudrow) hovorí plynulo francúzsky. (Pat.Ko)
  • Ross (David Schwimmer) řekne Joeymu (Matt LeBlanc), že nemůže spát s žádnou ze svých studentek. Avšak o tři roky později naváže Ross krátký vztah právě s jednou ze svých studentek – Elizabeth Stevens (Alexandra Holden). (griph)

Reklama

Reklama