Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chandlerova milenka Janice je príliš "zvedavá" a myslí si, že zo šiestich priateľov bolo v minulosti hneď niekoľko spoločných šťastných párov. Ross, Joey, Rachel, Phoebe, Monica aj Chandler sú inej mienky a vracajú sa vo svojich spomienkach o tri roky späť ... Na mieste Central Perku stojí bar, ktorý má byť uzavretý, aby tu mohla byť otvorená kaviareň, čo sa Monice a Chandlerovi nepáči. Chandler hľadá spolubývajúceho a vďaka pánovi Heckelsovi sa ním stáva Joey. Phoebe sa sťahuje z Monicinho bytu k svojej babičke. Ross je šťastný, že Carol má kamarátku Susan. Pritom netuší, že ho s ňou Carol vlastne podvádza. Rachel v bare premýšľa o svadbe s Barrym a stretáva sa s Monicou, ktorá si myslela, že Rachel už v živote neuvidí. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (6)

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jednoznačne NAJLEPŠIA epizóda tretej série!!! Šikovne napísané :-) a celé o tom, čo bolo PREDTÝM, vlastne taký prequel k celému seriálu a aj keď isté nezrovnalosti by sa našli, k dokonalosti to nemá ďaleko. ()

Reklama

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Mostly fashion. There may be models here sometimes. I hope that's cool. During the summer I spend most weekends at my sister's beach house, which you're welcome to use. Although I should tell you, she's a porn star." ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (27)

  • Ve scéně se značkou je v zadním okně vidět, jak auto projíždí zatáčkou, ale Rachel (Jennifer Aniston) netočí volantem. (griph)

Reklama

Reklama