Reklama

Reklama

M.A.S.H. - Série 7

(séria)
USA, (1978–1979), 10 h 50 min (Minutáž: 25 min)

Tvorcovia:

Larry Gelbart

Predloha:

Richard Hooker (kniha)

Hrajú:

Alan Alda, Mike Farrell, Harry Morgan, Loretta Swit, David Ogden Stiers, Gary Burghoff, Jamie Farr, William Christopher, Kellye Nakahara, Kevin Hagen (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(26)

Recenzie (3)

Galéria (6)

Zaujímavosti (57)

  • Název epizody má znamenat „B.J. táta“, ale korejsky se řekne táta „appa“ a „san“ se vyskytuje naopak v japonštině. V japonštině se obvykle za jménem člověka používají zdvořilostní tituly, nejobvyklejší je "san", což znamená pan, paní nebo slečna. (sator)
  • Všetky spomienkové scény boli v českom znení znovu predabované, namiesto toho, aby sa použili už hotové dialógy z predošlých epizód. Niektoré postavy boli nahovorené úplne niekým iným, bol použitý aj mierne odlišný preklad a v neposlednom rade bol dabér Pavel Trávniček v tom čase prechladnutý, čo sa odrazilo aj na jeho hlase, a tento hlas má všade, kde v epizóde vystupuje Hawkeye (Alan Alda). (Piri)
  • Jedná se o jednu z epizod, kde je vidět, že Margaret (Loretta Swit) má dlouhé pěstěné nehty. Vzhledem k tomu, že dnes a denně asistuje při operacích a musí nosit gumové rukavice, by to nebylo možné. (sator)

Reklama

Reklama