Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do 4077 prichádza vojnový spravodajca Clete Roberts, aby urobil interview so všetkými významnými členmi MASHa. Tieto čiernobiele rozhovory sa striedajú s najlepšími ukážkami zo starších dielov. (TV Markíza)

Recenzie (4)

sator 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Foukni mi do ucha je mi taková zima že mi zmrzla kovadlinka... Nestydíš se kLingere? Ano pane nezasloužím si být v armádě... Lékaři co si užívají zmrzlé ruce nad otevřeným pacientem teplem které z nich stoupá, může někdo říct že ho to nezmění... ()

Piri

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na tejto dvoj-epizode je urcite zaujimavy redabing uz nadabovanych dialogov. Je fajn si to porovnat s vykonom rovnakeho dabera v povodnej epizode, z ktorej pochadza dana spomienka. Zial niektore vedlajsie postavy uz mali ine hlasy ako v povodnej epizode. Markatny rozdiel je napriklad spomienka z epizody Fade Out, Fade In s falosnym pravnikom, ktory sa snazi Klingerovi pomoct s prepustenim z armady. ()

Zaujímavosti (2)

  • Všetky spomienkové scény boli v českom znení znovu predabované, namiesto toho, aby sa použili už hotové dialógy z predošlých epizód. Niektoré postavy boli nahovorené úplne niekým iným, bol použitý aj mierne odlišný preklad a v neposlednom rade bol dabér Pavel Trávniček v tom čase prechladnutý, čo sa odrazilo aj na jeho hlase, a tento hlas má všade, kde v epizóde vystupuje Hawkeye (Alan Alda). (Piri)

Reklama

Reklama