Reklama

Reklama

M.A.S.H. - Season 5 (1976) (séria)


Margaretino zasnoubení (S05E03)

(epizóda)
  • USA Margaret's Engagement

VOD (1)

Obsahy(1)

Majorka Houlihanová volá z Tokia, že má vynikajúcu správu. Preto všetci napäto očakávajú jej návrat. Po príjazde Margaret oznámi svoje zasnúbenie s podplukovníkom Donaldom Penobscottom. Frank túto správu nesie veľmi ťažko, odíde z tábora a privedie kórejskú rodinu ako vojnových zločincov - obviní ich zo špionáže. (TV Markíza)

Recenzie (8)

DocBrown 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Frankova epizoda. Hrozně se mi líbilo, jak se najednou spolčil se svými nepřáteli proti většímu zlu a ten závěr byl famózní. Na jednu stranu škoda že jen na půl dílu, na druhou stranu dlouhodobě by to nefungovalo. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá „Margaret´s Engagement“ (Margaretiné zasnúbenie). Vrchná zdravotná sestra major Margaret Houlihanová s radosťou ohlási svojim kolegom z vojenskej mobilnej nemocnice M.A.S.H. 4077, že sa počas dovolenky v Tokiu zasnúbila s podplukovníkom Donaldom Penobscottom. Je šťastná, je nadšená, je zaľúbená. Jej bývalý milenec doktor major Frank Burns to veľmi ťažko nesie. Je z toho zničený, otrasený, zdrvený. V zúfalstve začne robiť zúfalé veci. Bolo mi ho ľúto. ***** ()

Reklama

Reklama