Reklama

Reklama

The Car: Road to Revenge

Trailer

Obsahy(1)

Blízka, nie práve ružová budúcnosť. Spoločnosť je plná násilia a obyvatelia miest žijú v neustálom strachu o holý život. Bezškrupulózny prokurátor James Caddock (Jamie Bamber) sa s tým rozhodol niečo spraviť. Vďaka novým, prísnym zákonom sú súdy so zločincami rýchle a efektívne. Spravodlivosť v jeho podaní nepozná milosť, akonáhle je obvinený uznaný vinným, je popravený. Pri poslednom súdnom pojednávaní sa mu dostal do rúk materiál, ktorým by mohol zasadiť zločinu ťažkú ranu. Skôr, ako sa však dostane k dôležitým detailom, stáva sa obeťou brutálneho prepadu a zomiera. Jeho boj so zločinom sa však nekončí, práve naopak... (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (12)

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

A mame tu akcny horor,aj ked asi skor thriller o vrazdiacom aute,ktore sa mi pacilo,plusy tohto filmu su namet,ktory je zaujimavy,stale sa nieco deje,clovek sa nenudi pri sledovani,je to zabavne a aj herci su celkom obstojni,cize ak to clovek neberie nejako vazne,tak na odreagovanie je to idealna zalezitost...:-) ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Auto: Cesta k pomstě. Tak by se dal přeložit název snímku s černým záhadným autem budící strach a rozsévající smrt, který po plných 42 letech volně navazuje na snímek z roku 1977 ´The Car´. Přímá souvislost mezi oběma filmy ale žádná není. Vrací se i Ronnie Cox, který se objevil už v původním snímku. Námět je jako obvykle dle známé šablony. Ve zchátralém kyberpunkovém městečku potýkající se se zločinem a rozsáhlou korupcí je brutálně zavražděn okresní prokurátor a vyhozen z okna na své nové auto. A právě to auto s duší onoho prokurátora se vrací na onu cestu pomsty. Pro neznalé výše zmíněného filmu, možná námět připomene podobný snímek z roku 1986 ´Černý přízrak´, kde se blýskl Charlie Cheen. ´The Car: Road to Revenge´ má jednoduchý, avšak pevně stanovený děj s poměrně nemalým množstvím gore, ale na dnešní dobu s velice tristním CGI. Snímek jako takový nepřináší nic významného. Prostě je to film, jaké se natáčely v 70. a 80. letech, který má jen jeden jediný cíl. Diváka levnou filmovou zábavou žánrově uspokojit. Snímek je řádově temný a zlověstný, ale v jádru rozpačitý a nepřekvapivý. Šanci si však zaslouží. Proč by ne. ()

Reklama

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Zo zvedavosti si čas od času doprajem film, pri ktorom postačuje mať pozornosť na úrovni kolibríka, a aj tak vám nič podstatné neunikne. Remake filmu z roku 77 je obyčajné hororové béčko so všetkým, čo k tomu patrí. No aspoň to nie je nijak extra nudné a ani zdĺhavé. Máme tu zopár pekný mordovačiek, vraždiaci sedan a drsného chlapíka, ktorý to všetko odmaká. Ale aj tak blbosť.... 30 %!! ()

fiLLthe3DD 

všetky recenzie používateľa

Vzhledem k tomu, že se jedná o "direct to video" a že hlavním motivem snímku je vraždící auto, opravdu nešlo očekávat žádné zázraky... Chválím tvůrce, že do filmu zbytečně necpali přehšel levného CGI a spolehli se na praktické efekty... Dále ústřední hereckou dvojici (Bowler a Munroe), která mi byla nesmírně sympatická a ani po stránce herectví nepředváděla žádnou tragédii... A nakonec to, že jde o neskutečně zábavné (a stylově vypadající) béčko, ve kterém se pořád něco děje (bavilo mě to víc než původní verze)... Viděl bych to tak na tři hvězdičky, ale vzhledem ke zdejšímu hodnocení přihodím i čtvrtou, páč na odreagování to bylo prostě super! PS. Aspoň 40% si film zaslouží :) ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Blízka budúcnosť - štátny úradník, karierista najhrubšieho zrna vymyslel brutálne efektívny nástroj na zníženie kriminality. Zdá sa, že karta mu ide, navyše narazil na niečo, čo by mohlo zlomiť väz šéfovi miestneho podsvetia. Situácia sa však zvrtne a so zlomeným (nielen) väzom končí on. Príbeh však nekončí, skôr naopak. Dochádza k zvláštnemu spojeniu obete a najnovšieho modelu autonomného vozidla,u ktorého sa zakrátko prejaví hlad po pomste a ľudskej krvi. Voľné pokračovanie 40 rokov starej klasiky, ktoré sa skôr ako v šľapajách svojho predchodcu, snaží ísť "vlastnou" cestou, ktorá zas po pravde nie je až tak celkom vlastná. Je to zvláštny zlepenec motívov z filmov o pomste zo záhrobia ako napr. Vrany, o vraždiacich strojov, či umelej inteligencii s nekalými úmyslami. Vizuálne to celé pripomína Mad Maxa, či skôr poslednú časť Death Race (producentom tohto filmu i spomínanej série je Universal 1440 Entertainment). Pozrieť sa to síce všetko dá, ale ak si chcete pochutnať na nefalšovanom zabijakovi na 4 kolesách, pustite si ten pôvodný film. P.S. Jediným prvkom, ktorý spája obe filmy je kratučký výstup starého Ronnyho Coxa, ktorý si zahral jednu z hlavných úloh v origináli. ()

Zaujímavosti (1)

  • Auto v titulní roli je upravený Chrysler 300 C. V cameo roli se tu objeví i vůz odkazující na původní film Auto (1977), ale je to jen lacině přemaskovaný další Chrysler 300 s nalepeným předkem. V prvním filmu byl v titulní roli Lincoln Continental. (Stejšn)

Reklama

Reklama