Reklama

Reklama

Sexuální výchova

(seriál)
  • Veľká Británia Sex Education (viac)
Trailer 1
Veľká Británia, (2019–2023), 29 h 20 min (Minutáž: 47–85 min)

Tvorcovia:

Laurie Nunn

Hudba:

Oli Julian

Hrajú:

Asa Butterfield, Emma Mackey, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Kedar Williams-Stirling, Aimee Lou Wood, Connor Swindells, Patricia Allison, Tanya Reynolds (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(32)

Nesebevědomý Otis zná všechny rady na sexuální neduhy. Jeho matka je totiž terapeutka. Rebelka Maeve mu proto navrhne, aby si ve škole otevřel sexuální poradnu. (Netflix)

Recenzie používateľa molcan2 k tomuto seriálu (16)

Epizoda 1 (2019) (S01E01) 

Divné, trochu nechutné a mätúce. Prečo je interiér domov, škola a oblečenie študentov z (hádam) 80. - 90. rokov, ale oni majú smartfóny a správajú sa čudne primerane 21. storočiu? Okrem toho je to stredná škola, nie je mi príjemné vidieť ich v tomto prostredí, ako sú sexualizovaní. Nechápem to. ()

Epizoda 2 (2019) (S01E02) 

Toto je druhá epizóda zábavného a vtipného seriálu Sexuálna výchova. Začiatok série bol trochu sklamaním, ale s pribúdajúcimi epizódami sa krásne rozbehol. Je to skvelý a vtipný seriál pri tvorbe ()

Epizoda 3 (2019) (S01E03) 

Táto epizóda je jednoducho dokonalá, radšej o nej nehovorte ani jedno zlé slovo. ()

Epizoda 4 (2019) (S01E04) 

Séria sa teraz celkom dobre vyvíja a s predstavením niekoľkých nových postáv sa stáva zaujímavou. Epizóda vás bude baviť a budete mať chuť pozrieť si ďalšiu epizódu. ()

Epizoda 5 (2019) (S01E05) 

Ahhh milostný trojuholník je tak zábavné sledovať. "Je to moja vagína" Eric vs Otis je konflikt, ktorý som nečakala, že sa rozvinie až do takej miery, takže by som rád vedel, ako sa vyrieši. Úplne ma to chytilo a odporúčam túto sériu každému! ()

Epizoda 6 (2019) (S01E06) 

Bola to skvelá epizóda. Bola vtipná aj vážna. Veľmi sa mi páčila. ()

Epizoda 7 (2019) (S01E07) 

Epizóda 07 je oveľa lepšia ako predchádzajúca s emóciami, rozchodmi, priateľstvom, dôverou a vierou. Epizóda vás udrží v napätí a prilepí aj vďaka lepšiemu scenáru. Čakanie na poslednú epizódu ()

Epizoda 8 (2019) (S01E08) 

Príliš veľa nedoriešených koncov a nevyriešených problémov. Najmä Maeve a Adam majú príšerné konce. ()

Epizoda 1 (2020) (S02E01) 

Počnúc jednou z najvtipnejších a najkrajšie zostrihaných úvodných sekvencií, aké som kedy mal tú česť sledovať, bola táto epizóda čistou radosťou. Sadnúť si k tomuto dielu bolo ako vrátiť sa do školy po dlhých letných prázdninách; bolo skvelé vidieť známe tváre a dohnať ich život. 10 z 10. ()

Epizoda 2 (2020) (S02E02) 

Zatiaľ môžem povedať, že sa mi táto séria páči. Väčšinu postáv mám rád, ale s Olou si nerozumiem a lezie mi na nervy. ()

Epizoda 3 (2020) (S02E03) 

Meave a Otis by mali skončiť spolu. Od začiatku prvej série som si vždy hovoril, že možno budú najlepším párom na Netflixe. A naozaj by som ich chcel vidieť spolu aspoň v jednej epizóde. ()

Epizoda 4 (2020) (S02E04) odpad!

Táto jedna epizóda zničila toľko skvelého budovania a pevných vzťahov. Bolelo ma pozerať sa na to. ()

Epizoda 5 (2020) (S02E05) 

Podobná dejová línia nie je lenivá - myslím, že je zámerná. Myslím, že poukazuje na rôzne typy vzťahov a rôzne zlomené srdcia, ktoré z nich môžu vzniknúť. Téma straty a lásky sa tu umne prelína! Napriek tomu - dúfam, že to dieťa na vozíčku nezaberie príliš veľa času na obrazovke. ()

Epizoda 6 (2020) (S02E06) 

Jedna vec, ktorú milujem na tejto show je, že keď každá postava je predstavený je buď majú veľkú úlohu v príbehu ()

Epizoda 7 (2020) (S02E07) 

Recenziu píšem špeciálne na túto epizódu, pretože sa v nej prejavuje niečo, čo robí túto druhú sezónu takou brilantnou - úžasné ženské priateľstvá a feministické posolstvá, ktoré sa v nej objavujú. Skupinové scény medzi Maeve, Aimee, Lily, Olou, Viv a Liv sú jedným z vrcholov tejto sezóny a boli absolútne brilantné, najmä keď poukázali na nechutné množstvo obťažovania, ktoré sa deje na dennej báze. Veľmi sa mi páčila záverečná scéna, v ktorej všetci spoločne nastúpili do autobusu ako podpora Aimee po tom, čím si prešla. Chcel by som sa zmieniť aj o priateľstve Maeve a Aimee, ktorému sa v prvej sérii nevenovala dostatočná pozornosť, ale bolo hlavnou zložkou tejto, ktorú som si absolútne zamiloval, a o rozkvitajúcom vzťahu medzi Lily a Olou, ktorý, dúfam, sa stane niečím veľkým. Takisto si myslím, že Rahim sa k Erikovi hodí viac ako Adam, ale príde mi smutné, ako Adamov život nikdy nemôže byť dlho dobrý. Navyše Ruby a Otis je prekvapivý pár, ktorý sa mi páčil. ()

Epizoda 8 (2020) (S02E08) 

Všetko je skvelé, ale jedna vec zničila finále..Otis preberá zodpovednosť, ktorá je skvelá..ale čakať 1 celý rok na Maeve a Otisa, aby sa dali dokopy, neviem, či bude ďalšia sezóna. Človeče, naozaj som chcel, aby sa Otis a Maeve dali dokopy. myslím, že to chcelo aj veľa fanúšikov... takže nám pls doprajte perfektný koniec pre Otisa a Maeve. ()

Súvisiace novinky

Margot Robbie chystá filmové The Sims

Margot Robbie chystá filmové The Sims

23.03.2024

Loňský rok byl pro hvězdnou herečku a schopnou producentku Margot Robbie (Babylon) poměrně přelomový. Její produkční společnost LuckyChap přenesla na plátna kin svět Barbie, tedy nejvýdělečnější film… (viac)

Doctor Who má novou tvář

Doctor Who má novou tvář

09.05.2022

Stanice BBC oznámila novou hlavní tvář slavného a desítky let běžícího seriálu Doctor Who. Titulní roli již čtrnáctého Pána času tak počínaje další sérií ztvární 29letý rwandsko-skotský herec Ncuti… (viac)

Netflix rozšířil produkci ve Velké Británii

Netflix rozšířil produkci ve Velké Británii

28.11.2020

Britské projekty, zejména pak seriály Koruna a Sexuální výchova, slaví dlouhodobě velký úspěch u předplatitelů Netflixu. Nejen proto streamovací gigant letos výrazně navýšil rozpočet pro britskou… (viac)

Reklama

Reklama