Reklama

Reklama

The Morning Show

(seriál)
  • USA The Morning Show
Trailer 1
USA, (2019–2023), 27 h 40 min (Minutáž: 46–66 min)

Tvorcovia:

Jay Carson, Kerry Ehrin

Hrajú:

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell, Billy Crudup, Nestor Carbonell, Gugu Mbatha-Raw, Mark Duplass, Bel Powley, Karen Pittman, Victoria Tate (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(30)

Nahlédněte v nekompromisně upřímné dramatu nominovaném na tři Zlaté glóby do moderního pracovního prostředí pohledem lidí, se kterými vstává celá Amerika. (Apple TV+)

Recenzie používateľa vydumnica k tomuto seriálu (27)

The Morning Show (2019) 

The Morning Show je pre mňa niekde medzi 4 a 5*. Chválim predovšetkým úžasné herecké výkony Reese Witherspoon a Jennifer Aniston, obe dámy hrajú ako o dušu a na 110%. Jennifer Aniston ma zvlášť milo prekvapila, doteraz som si ju vždy spájala s komédiami, ale myslím si, že práve toto je jej životná rola! A Reese Witherspoon dokáže zahrať všetko. Seriál má svižné tempo, pekne graduje, je tam možno až priveľa intríg a priveľa nadávok, ale veľmi dobré sa to pozerá a finále je veľkolepé. Stojí za pozretie. (recenzia napísaná po pozretí prvej série) EDIT: Za S01 dávam 4 a pol* a za S02 o jednu star menej čiže 3 a pol*. (S01 som zaokrúhlila na 5*. S02 som zaokrúhlila na 4*. Obidve série som mala skôr tak nerozhodne, aj keď priemerovo mi obidve vyšli na 4*, ale nebolo by to fér voči prvej sérii, ktorá bola the best!!!) S03 ma sklamala, dávam 3*. ()

Série 1 (2019) (S01) 

The Morning Show je pre mňa niekde medzi 4 a 5*. Chválim predovšetkým úžasné herecké výkony Reese Witherspoon a Jennifer Aniston, obe dámy hrajú ako o dušu a na 110%. Jennifer Aniston ma zvlášť milo prekvapila, doteraz som si ju vždy spájala s komédiami, ale myslím si, že práve toto je jej životná rola! A Reese Witherspoon dokáže zahrať všetko. Seriál má svižné tempo, pekne graduje, je tam možno až priveľa intríg a priveľa nadávok, ale veľmi dobré sa to pozerá a finále je veľkolepé. Stojí za pozretie. ()

V temné noci duše je vždy 3:30 ráno (2019) (S01E01) 

Fenomenalne herecke vykony Reese a Jennifer!!! Ak by do serialu obsadili nejake nezname herecky, asi by som si ho nezapla, ale zapacilo sa mi to a budem pozerat dalej. Ma to svizne tempo, zatial predvidatelny dej, ale nenudi, skor zaujme. Reese a takisto Jennifer hraju ako o dusu, na 100%, klobuk dolu. (plat 2 miliony USD za epizodu??? panecku, su to velke hviezdy). Reese tu ma dobre zmenene vlasy, take spestrenie po vsetkych tych blond a Jennifer tiez mohli zmenit uces, lebo uz asi desatrocie ma presne rovnake vlasy, to len tak na okraj. A bolo mi luto, ze chudinka Alex musi vstavat o 3:30 a davat si energy drink a tiez mi bolo luto tej rozbitej telky. Hodnotim zatial 4*, ale nevylucujem, ze postupne odo mna The Morning Show dostane plny pocet, herecke vykony uz spomenutych dam boli 5hviezdickove, Carell tiez dobry. ()

Ta ženská (2019) (S01E04) 

That Woman je zatiaľ asi najlepšia epizódka, dávam krásne až 4 a pol *. Všetky vysielania live boli napínavé, nuda ani na chvíľočku. Opäť chválim pozoruhodné herecké výkony Reese Witherspoon a Jennifer Aniston. Pre Jennifer je to dobrá zmena, stále len komédie a teraz konečne vážna rola, super. Reese ako vždy skvelá, je to jedna z mojich najobľúbenejšich herečiek (vlastne obidve dámy sú) a ten nový moderný strih jej veľmi pristane :-). Potešila aj Kelly Clarkson. ()

Kyvadlo (2019) (S01E06) 

zatiaľ najlepšie... ()

Otevřené moře (2019) (S01E07) 

To je sila, dobre to graduje. Najemotívnejším momentom bola definitívne hádka Alex s jej dcérou. Perfektné herecké výkony. ()

Osamělý vrchol (2019) (S01E08) 

Mne tu chýbala Reese W. Asi najslabšie zatiaľ...3,5*. ()

Tah královnou (2019) (S01E09) 

Už je tu na mňa priveľa intríg, za túto epizódu by som dala tak 3 a pol*. Doteraz som veľmi sympatizovala s Alex, ale začínam mať pocit, že som na strane "tých druhých". Myslím si, že práve to chcel tento seriál docieliť, takže asi to je v poriadku. Som zvedavá, ako to všetko vygraduje. Keby tam nehrali Reese a Jennifer, asi by sa mi to nechcelo pozerať, lenže The Morning Show stojí práve na ich hereckých výkonoch, Steve Carell tiež nezaostáva. Trošku mi vadí to množstvo fu** slov v každej jednej epizóde... ()

Rozhovor (2019) (S01E10) 

Wow wow wow!!! To bola sila. Musím to rozdýchať. Úžasné finále!!! ()

Série 2 (2021) (S02) 

Druhá séria pekne nadväzuje na veľkolepé finále jednotky. Veľmi sa mi páčil ten úvod, prázdne ulice NYC, všetko ako vymreté, trefný song. O to zaujímavejší je potom silvestrovský Times Square, kde davy ľudí vítajú rok 2020 ešte netušiac čo prinesie!!! Je ťažké ohodnotiť S02, lebo niektoré epizódy boli veľmi dobré a niektoré zase slabšie. Miestami mi to pripadalo také, ako keby si scénaristi či tvorcovia zaumienili vyskúšať rôzne "ingrediencie" a sami netušili, čo za experiment vznikne. Myslím, že zakomponovaním Covidu do TMS trochu zariskovali. Chcem pochváliť fenomenálny herecký výkon Jennifer Aniston, wow!!! Dúfam, že bude za to Golden Globe alebo Emmy. Reese Witherspoon tiež super, ale Jen excelovala! SPOILER: Čo mi vadilo, je tá všadeprítomná politická korektnosť. Bradley je zrazu na ženy? Come on, aj tak som jej to neuverila! Ona a Cory patria k sebe. A Stella CEO? To tiež nebolo uveriteľné. Celkové hodnotenie: 3,5*. ()

Můj nejmíň oblíbený rok (2021) (S02E01) 

Pamätám si, že finále prvej série bolo veľkolepé, no teraz už skoro po roku som si ho už úplne napamätala, tak som si pozrela posledných asi 15 minút. Druhá séria pekne nadväzuje. Veľmi sa mi páčil ten úvod, prázdne ulice NYC, všetko ako vymreté, trefný song. O to zaujímavejší je potom silvestrovský Times Square, kde davy ľudí vítajú rok 2020 ešte netušiac čo prinesie!!! SPOILER: Bolo jasné, že ctižiadostivá Alex Levy nezostane v idylickom prostredí zasneženého Maine v krásnom domčeku pri krbe sama len so psom. Ona potrebuje vzrušo menom The Morning Show. KONIEC SPOILERU. Chválim ešte kameru a hudbu a jasnačka moje obľúbené Reese & Jennifer. ()

Je to jako chřipka (2021) (S02E02) 

Wow! Ešte lepšie ako prvá epizóda, dokonca som zvažovala dať 5*. Opäť a už neviem po koľkýkrát chválim herecké výkony Reese a Jennifer. Pre Jennifer Aniston je toto, myslím si, životná rola! ()

Laura (2021) (S02E03) 

Jennifer Aniston je tu fakt skvelá. To ako zvládla to interview a potláčať všetky emócie, wow! Dúfam, že dostane Golden Globe!!!! ()

Velká oslava (2021) (S02E04) 

Tentokrát dávam slabšie 4* a možno ešte zmením na 3. Možné SPOILERY: Bradley a Laura? Tak toto sa im nepodarilo. Pôsobí to celé maximálne neuveriteľne!!! Keď už to muselo byť, tak radšej Bradley a Stella, tá je aspoň mladšia, hoci rovnako nesympatická ako Laura. Asi to súvisí s tou smutnou politickou korektnosťou, paradoxne, je to jedna z hlavných tém tejto minisérie, prečo však robiť z Bradley v druhej sérii lesbu? Zvláštny krok. Tiež ma nebaví Mitch v Taliansku a všetko okolo toho, je to najslabší článok seriálu. Všetko ostatné super. A stále verím, že Cory a Bradley si k sebe nájdu cestu, a že Alex nezostane navždy sama. ()

Duchové (2021) (S02E05) 

Neohúrilo, neuchvátilo, len priemerné 3*. ()

Soukromá osoba (2021) (S02E06) 

Napínavé od začiatku do konca. Chýbala ale Jennifer Aniston. Reese Witherspoon excelentná. ()

La Amara Vita (2021) (S02E07) 

Zatiaľ najlepšia epizóda, niečo medzi 4 a 5* a ďalej so SPOILERMI: Nanešťastie pre mňa nechtiac som sa zo spoilerov dozvedela, že niekto z hlavných, možno vedľajších postáv v tejto epizóde zahynie. Nechápem, prečo dávajú spoilery do titulkov časopisov na Google!! Myslela som si, že to asi nebude Alex Levy, pretože Jennifer Aniston musí byť predsa do konca! Takže môj tip bol Mitch, myslela som si, že dostane Covid. Zo spoilerov som sa takisto zase nechtiac dozvedela, že Alex poletí do Talianska, lebo módne časopisy si nemohli odpustiť fotku Jennifer ako Alex Levy v Taliansku, jej béžový kabát a hnedá kabelka boli všade. Vcelku napínavá epizóda, len trošku nedávalo zmysel, že už počas pandémie by Alex letela cez oceán kvôli nie až takej podstatnej veci. Konala tak, ako keby jej išlo o život!!! Nie, Alex, život by išiel ďalej. And by the way,  What doesn’t qualify as sex but can make you pregnant? Minulú epizódu excelovala Reese, teraz Jennifer, spravodlivo podelené. ()

Potvrzení (2021) (S02E08) 

Na TMS sú najlepšie herecké výkony! Zatiaľ nemám čo k tomu dodať. ()

Svědectví (2021) (S02E09) 

E09 je jedna z najlepších. Ďalej môj komentár bude obsahovať SPOILER: Nie som si istá, aké boli začiatkom marca 2020 protiCovidové opatrenia v USA, ale vidí sa mi zvláštne, že človek by prišiel z Talianska a nikto by to neriešil, nijaká karanténa, rúška, testy, nič. Na tejto epizóde sa mi veľmi páčilo, že Alex si konečne uvedomila, na čom v živote až tak nezáleží a že naše činy nás neskôr doženú a pred ich dôsledkami neutečieme! Na to, že Bradley sa "preorientovala" si nejako neviem zvyknúť, ale páčilo sa mi, že si zastala Alex. Táto epizóda je náročná na emócie, je tu jedno priznanie a vyznanie za druhým. Nechce sa mi veriť, že toto je už predposledná, mám pocit, že všetko nedostane potrebný priestor, žeby sa chystala ešte aj trojka? A znova chválim Jennifer Aniston, zabudnite na Rachel, toto je jej životná rola!!! Wow. A to, že sa v Taliansku nakazí, bolo predvídateľné, myslím, že každému to napadlo a vlastne od začiatku bolo jasné, že to Taliansko tam nejakú úlohu zohrá. ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (viac)

Stranger Things a další zastavují produkci

Stranger Things a další zastavují produkci

14.03.2020

Jak se situace okolo koronaviru mění často i z hodiny na hodinu, tak se mění i postoje jednotlivých studií či producentů. V praxi to znamená akorát to, že s přibývajícím časem se nejen odkládají již… (viac)

Prosinec na Apple TV+

Prosinec na Apple TV+

04.12.2019

Druhou streamovací službou po Netflixu, která si bude chtít o svátcích přetáhnout na svoji stranu nové diváky, je Apple TV+. Ten vyrukuje již 6. prosince s prvními třemi epizodami dramatického… (viac)

Disney+ už drtí Apple TV

Disney+ už drtí Apple TV

13.11.2019

Streamovací války započaly a web Business Insider teď čerstvě vydal analýzu, která popisuje start obou nejnovějších velkých streamovacích služeb Disney+ a Apple TV Plus. Klíčová je zde poptávka … (viac)

Reklama

Reklama