Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Volá sa Evelyn a pochádza z Dolného Kubína. Ale to nie je podstatné, pretože už nejaký ten čas žije v cépečkárskom meste snov - v Bratislave. Má troch spolubývajúcich, z ktorých každý je úplne iný. Števo je jej najlepší kamarát i kamoška, veľmi úspešný herec, ktorého na Slovensku nikto nepozná, pretože hral hlavne v britských filmoch, ktoré vysielala BBC. Barbie, majiteľka svadobného salóna, neveriaca na lásku k mužom, neveriaca na to, že ľudia by mohli byť dobré bytosti. Alica, najmilšie dievča na svete v siedmom mesiaci tehotenstva, ktoré má zázračnú schopnosť položiť tú najnaivnejšiu otázku. V spoločnom byte sa objavuje aj sused, známy herec, slovenský akčný hrdina, Jozef Vajda. Okrem spolubývajúcich sa do života Evelyn stále pripletú nové osoby a udalosti. Tak uvidíme jej pokusy o dokonalé rande, o zbalenie boháča, uvidíme jej boj s nadváhou alebo náročnú cestu k tomu, ako v priebehu jedného dňa získať aj stratiť prácu snov. 
Evelyn je známa internetová komička. Jej facebookové videá zaujali státisíce slovenských divákov a teraz prichádza na obrazovku ako hrdinka úplne nového slovenského sitcomu. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

SilentMemory

SilentMemory (hodnotenie, recenzie)

náhodou je to dobré, určite lepšie ako nejaký Panelák a podobne.......ak nemáte zmysel pre humor radšej to nepozerajte... neviem prečo by sa mali Slováci hrať na americkú produkciu, keď toto je oveľa lepšie ako poniektoré americké ,, komédie´´ ....neviem ako sa má slovenská tvorba pohnúť ďalej keď ľudia tuto nevedia nič odceniť ale len nadávať, čistá závisť... skúste si samy vyprodukovať nejaký film ak ste takí šikovní a potom sa vyjadrite

peiton

peiton (hodnotenie, recenzie)

Hm,takto to dopadá ked sa Slováci hrajú na americkú produkciu.Pekný výkrik do tmy.Další sitcom na ktorý si za chvílku ani nevspomenieme..

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

JINAPSIDAL

JINAPSIDAL (hodnotenie, recenzie)

Pri pozeraní som sa cítil trápne za všetkých hercov čo v tom účinkovali. Strašná kravina

Uživateľ coscarelli zmazal svoj príspevok.

majo25

majo25 (hodnotenie, recenzie)

Stačilo mi 10 minút...a to som väčšinu času čakal, že sa to v niečom zlepší alero rovno zmení. Nestalo sa. A to ani keď si odmyslím tú hl. protagonistku, ktorá je jednou z najnesympatickejších osôb slovenského šoubiznisu.

na príspevok reagoval coscarelli

coscarelli

coscarelli (hodnotenie, recenzie)

hodnotenie to ma uz odpadove ale estelen teraz je premiera :) ale chapem, ide o princip....  to ja si tiez mozem hodnotit filmy z principu :)  hej, evelyn je trapna.. to je jasne

RigorMortis

RigorMortis (hodnotenie, recenzie)

Ku*va, to vážne? Tá ženská nikdy nebola vtipná a oni jej ešte dajú vlastný seriál?

Reklama

Reklama