Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Volá sa Evelyn a pochádza z Dolného Kubína. Ale to nie je podstatné, pretože už nejaký ten čas žije v cépečkárskom meste snov - v Bratislave. Má troch spolubývajúcich, z ktorých každý je úplne iný. Števo je jej najlepší kamarát i kamoška, veľmi úspešný herec, ktorého na Slovensku nikto nepozná, pretože hral hlavne v britských filmoch, ktoré vysielala BBC. Barbie, majiteľka svadobného salóna, neveriaca na lásku k mužom, neveriaca na to, že ľudia by mohli byť dobré bytosti. Alica, najmilšie dievča na svete v siedmom mesiaci tehotenstva, ktoré má zázračnú schopnosť položiť tú najnaivnejšiu otázku. V spoločnom byte sa objavuje aj sused, známy herec, slovenský akčný hrdina, Jozef Vajda. Okrem spolubývajúcich sa do života Evelyn stále pripletú nové osoby a udalosti. Tak uvidíme jej pokusy o dokonalé rande, o zbalenie boháča, uvidíme jej boj s nadváhou alebo náročnú cestu k tomu, ako v priebehu jedného dňa získať aj stratiť prácu snov. 
Evelyn je známa internetová komička. Jej facebookové videá zaujali státisíce slovenských divákov a teraz prichádza na obrazovku ako hrdinka úplne nového slovenského sitcomu. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (45)

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

5/10 Situační komedie made in Slovakia. Evelyn je živel, někomu její humor vyhovuje, někdo ho nedává. To je jasné. Její show je nicméně srovnatelná s tím lepším, co se dalo před lety vidět například v Comebacku. Velmi zábavné jsou různé sestřihy odkazující na kariéru Jozefa Vajdy a jeho interakce s mládeží. Podobně dobře funguje hostovačka Ľuba Pauloviče. A samozřejmě na bratislavské exteriéry je radost pohledět. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Svet podľa koho? Evelyn? To kde vyhrabali takúto nechutne vyžratú prasnicu? Že vraj je to známa internetová komička. Nech teda len pekne ostane na internete. Načo pchať tekéto trapné, nevtipné, škaredé individum na televízne obrazovky?! Ľudia z TV JOJ si myslia, že im táto masná mangalica zdvihne sledovanosť. To sú ale na omyle. Jediné čo sa im s produkciou tohto poloamatérskeho, kreténskeho sitkomu podarilo je to, že len navŕšili na tú kopu hnoja, ktorej hovoria programová štruktúra, ďalší nepozerateľný, nestráviteľný, idiotský odpad! ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Svet podľa prasnice, ktorá povýšila konzum na tak vysokú mieru, že aj ona je dôvodom, prečo svetu hrozí hlad. Tá zvykne zožrať aj tanier a keď apetít stále neukojí, tak si odhryzne aj z nerezového hrnca. Hnusné, mediálne pretlačované stvorenie bez štipky talentu, preafektovaná spotená šunka, o ktorej v bulvári sem tam napíšu, ako super vyzerá v plavkách, a o dva týždne aj tak už má o ďalších 20 kíl viac. ()

Havenohome 

všetky recenzie používateľa

Evelyn prechod z kráľovstva internetu do telky nie je vôbec tragický. Konečne naše telky vyprodukovali niečo, čo nemá cieľovku 50+. Tam je cesta, kedže slovenské konzervatívny hnoj konzumujúce publikum pomaly vymiera a kedže Jojka nikdy netromfne Markízu v točení emočnevydieračského porna. Takže nakoniec snáď možno u nás svitne na lepšie časy. Svet podľa Evelyn je vo veľa veciach iný než zvyšok toho čo sa tu za dlhé roky natočilo, napríklad prináša narúšanie stereotypov o tom, čo je ideálne dievča, prináša sebaironické navážanie sa do celebrít (ktoré zatiaľ poznáme len z internetového formátu LokalTV), či gross-out humor (samozrejme v omnoho jemnejšej podobe ako sme naň zvyknutý s kvalitných zahraničných seriálov). Evelyn má náskok zároveň pred ostatnými slovenskými herečkami nielen preto, že je skutočne talentovaná, ale aj preto lebo dobre vyzerá, a to nemyslím ironicky (je mi na zvracanie zo všetkých tých mačistických a mizogýnskych komentov ohľadom jej postavy, čo sa tu vyrojili). Som zvedavý ako sa to bude vyvíjať. ()

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Není to odpadně špatné, ale je to slabé. Občas je tam nějaký světlý moment, který mě rozesměje a hlavně Evelyn já mám upřímně celkem rád, takže chápu, že u lidí, co jí nesnáší, to kompletně krachuje. Ale je to vážně jako houpačka, stejně jako u jejích videí, občas dobré, občas mega trapné. ()

JohnMiller odpad!

všetky recenzie používateľa

Internetový fenomén. Dajaká emancipovaná "mrochtla" z Bratislavy plače, že je single. Kto by to video nevidel. Čo funguje ako Vlog rozhodne nefunguje ako seriál. Nebolo to vtipné skôr miestami trápne, že som sa za postavy hanbil. Jediné plus ktoré by som mohol uznať, je to, že je to jeden z mála projektov v komerčnej tv ktoré sú určené pre mladšie publikum viac menej pre okolie BA. No táto generácia TV nesleduje a toto čudo ich k nim naspäť nepriklincujem takže zbytočná záležitosť. Videl som jednu celú časť. ()

Aljak odpad!

všetky recenzie používateľa

Ach jaj. Kto dostal nápad na tento "famózny" seriál? Trápnosť nad trápnosť, aká tu už dlho nebola. A ten "herecký" prejav Evelyn, to je fakt otras... Bohapustý Odpad bez nároku na čo i len jednu hviezdičku - to jedine tak z ľútosti (ale v tomto prípade sa dá ľutovať jedine ten čas, ktorý som obetoval na posúdenie tejto kraviny). ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Po prvom diely zatiaľ v pohode. Ľahké, vtipné, nie nasilu. Čakám, že sa to rozbehne, Martinovič s Porubjakovou majú na to potenciál aby vznikli nejaké vtipné scénky, Vajda na pohodu, Farkašová to tam bila pohľadom. A Evelyn? Ale nech sa dievča vyskáče. Aj tak skončí na nete. Zatial 2 z 5 ()

samuele odpad!

všetky recenzie používateľa

Jožkovi Vajdovi ide karta to treba priznať, vidno že už má niečo odohrané a v herectve sa vyzná. Ostatný kolegovia môžu len ticho závidieť. ()

coscarelli 

všetky recenzie používateľa

Velmi slusna domaca vypalovacka. Humor mi je znamy, postavy (symp) dost vyrovnane a scenare kupodivu inteligentne. Spociatku bol strach, neskor velka ulava. Pre mna jeden z paradnych fucksitcomov poslednej doby. Zatial nechavam sparovane,uvidime co ukaze cas. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Odpad si ušetrím, úplne dno to podľa mňa nebolo aj keď veľmi ďaleko Svet podľa Evelyn od neho nie je a to najmä kvôli samotnej Evelyn, ktorá mi je veľmi, ale že naozaj veľmi nesympatická. Aspoň za Jožka Vajdu to na 1* udržím. 10% ()

TERRORDROME

všetky recenzie používateľa

Ja teda neviem kto, alebo čo je tá Evelyn, ale zjavne si užila svojich 15 minút slávy keď jej z nejakého dôvodu priklepli vlastný sitkom. Nuž, podobne ako ostatné pokusy z ostatnej doby, aj tento vzal za svoje veľmi rýchlo, pretože sa jedná o značne nevtipnú, skôr dosť trápnu záležitosť kde je umelý smiech absurdne namontovaný na miestach kde som to vôbec nechápal. Sitkom kde je treba hľadať humor sonarom je logicky na prd. Ešte horšie než jeho nevtipnosť sú postavy ktoré sa o tieto nevtipy pokúšajú. Samotnú Evelyn pre istotu radšej vynechám, lebo neviem čo povedať a nebyť zbytočne hnusný a sprostý, ale jej seriálový parťáci sú tragédia veľkosti vietnamskej vojny. Ten vymletý pupuštek a vymletá koza tomu teda dávajú, pri pohľade na nich by prešiel parlamentom aj zákon o eutanázií zdravých ľudí. Zvlášť ma potom mrzí angžovanie Kristíny Farkašovej, pretože o nej si myslím že by ich mohla všetkých prešťať, ak by mala čo hrať. Tu sa len povaľuje na gauči v negližé ( teda nie že by jej to neseklo ). Plus sa tu mihne aj Jozef vajda, ale ten si týmto projektom určite nepomôže, lebo tiež nemá čo hrať. No, občas preletí éterom prekvapivá hláška, ako keď si Evelyn v rámci hipsterského maskovania dá šaty ktoré podľa jej slov mala predtým na sebe väčšina speváčok z Repete, alebo definícia farkašovej postavy ako "tie dve dlhé nohy primontované k ryšavej hlave", ale to je zúfalo málo. Proste sa nie a nedarí. ()

dobso 

všetky recenzie používateľa

Na toto som sa fakt netešil a pozeral som to s totálnym odporom. Nemám rád Evelyn ako internetovú postavičku, jej videá sa mi zdajú prvoplánové a stupidné. Prvý diel seriálu ma príjemne prekvapil. čakal som oveľa väčší odpad, ale samozrejme, že návali smiechu a aspoň trochu normálny humor nečakajte. Ale aj tak na odpad to zase nie je. ()

dudo0606 

všetky recenzie používateľa

Náhodou ja tomu absolútne nemám čo vytknúť. Veľmi sa mi zapáčilo posadenie scenára medzi postavy ako mladí spolubývajúci, 3 baby a 1 chalan, pričom každá z postáv je iná a vzájomne sa dopĺňajú. Príbehy sú zaujímavé a celkom pútavé, je to celé také milé a ničím neubližuje. Akurát možno mierne preafektované občas ale tak čo sa dá čakať od Evelyn no :D ... Mne to celkom sadlo a rád si pozriem každú ďalšiu časť. Dúfam, že sa spraví aj druhá séria, všetkých som si tam obľúbil. ()

Uesbe 

všetky recenzie používateľa

veľká sranda pre toho, kto má rád tento typ humoru......je úplne normálne, že stand-up komici majú svoj vlastný seriál......páči sa mi to oveľa viac než Seinfeld ()

JINAPSIDAL odpad!

všetky recenzie používateľa

Dal som tomu šancu pozrel som . Dalšia trápnost bez vtipu alebo prinajlepšom s otrepanými vtipmi , samozrejme každych 5 sekúnd v pozadí pustený smiech aby si ludia mysleli že je to vtipne aj ked nieje. Trápnosť nič viac. A áno všetci jej iba závidíme. ()

lusa odpad!

všetky recenzie používateľa

Evelyn mala ostať hľadať kuny na jadrane.. Neviem či úplná absencia sebareflexie alebo vidina zopár zelených navyše jej zatemnila mozog a donútila ju so zaradenou dvojkou "jet na stodvadset".. Odpad! ()

RigorMortis odpad!

všetky recenzie používateľa

Už pri upútavkách som mal pocit, že to nedopadne dobre. Nemýlil som sa. Hlavná hrdinka nesympatická vyžratá prasnica s " néchutnym blávackym prízvukom" (a to mám ľudí z BA rád), ktorá sa dostala do slovenského šoubiznisu trápnou scénkou s kunami. Zvyšok hercov meh. Námet katastrofálny a ani štipka humoru. Slovenské seriály posledných rokov sú jedna veľká katastrofa, ani toto nie je výnimka. To naozaj nemáme na kvalitných komikov a kvalitný humor? Legendy slovenského humoru sú pod zemou a namiesto nich sa v TV producírujú takíto nedonosenci bez talentu. No Hnojka zjavne kašle na kvalitu programu, jej ide hlavne o sledovanosť. ()

Reklama

Reklama