Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Sandy se musí vyrovnat s tragickou ztrátou, postarat se o spoustu peněz, dorazit na důležitou schůzku a obstát ve velké roli. Nová životní kapitola začíná! (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (22)

BoredSeal 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Třetí série po bombastické druhé působí, že je tu navíc a že na ní měli autoři i míň času, protože je po odstranění krále sarkasmu - nejdůležitější (a nejzábavnější) postavy strašlivě vlažná i přes menší počet epizod. Potěší Kathleen Turner, třebaže účel postavy není primárně víc humoru a udělat nového parťáka Douglasovi a CGI parodie na remake Hemingwaye mě upřímně rozesmála, ale fakt to bylo málo. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bez Alana Arkina to nie je ono. A bál som sa obrovského úpadku. Ten tu do určitej miery aj je. Niektoré charaktery ( hlavne Normanová dcéra a vnuk) úplne odpadnú od svojich charakterov z predchádzajúcich sérií a idú si ako keby v nových postavách. Uvedomujem si, že Chuck Lorre potreboval všetko nejako zmysluplne ukončiť, ale niektoré tie dejové línie mi prišli vďaka tomu znova vytvorené. Vedľajšie línie nefungujú tak ako by mali ( línia s peniazmi) a tých emócií a prezretí je tu tiež pomenej. Lenže tá spoločnosť v ktorej som sa niekoľko častí nachádzal je príliš príjemná na to, aby vyslovene nudila, alebo kazila výsledný dojem. Zamrzí len to, že sa tomu nedostalo väčšieho a razantnejšieho zakončenia. Ale nechcem byť nevďačný. Nie je to (ako som už písal na túto tému) nejaká úžasná seriálová udalosť. Je to len také milé pripomenutie vlastnej smrteľnosti a tiež toho, že nikdy nie je neskoro, hoci už neskoro fakt je. Najslabšia séria, ktorá ale našťastie nepokazila to, čo pokaziť mohla. 3.séria - 70% ()

Reklama

stret 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tretia séria, po odchode hlavnej postavy, začala zle. Riešili tam dedictvo, kedy ľudia strácajú svoju dôstojnosť. Prestalo to byť zábavné a začalo to byť odpudzujúce. Mala sa tam objaviť Kathleen Turner, než som pochopil, že tá tam bola už skôr, v podobe starej obéznej mužatky s chlapským hlasom. Neexistuje dôvod sledovať tretiu sériu. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

hodně tu chybí Arkin se svojí věčnou nabručeností a sarkasmem,ale Douglas je naštěstí pořád výborný a Arkinovu nepřítomnost lehce vyvažuje Kathleen Turner,která už sice není tou Kathleen s Honeb za diamanty a Nily,ale její špičkování s Douglasem funguje stejně jako kdysi.Ač je výsledek nejslabší ze vech tří sérií,pořád jde o funkční a důstojné zakončení jednoho hodně příjemného seriálu a hodně nepříjemných věcech...70% ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tu máme ďalší seriál, ktorý sa Lorreovi rozpadol po odchode jedného z hlavných predstaviteľov. Presne ako som očakával. Bez Arkina to je proste len polovičné a to špičkovanie medzi ním a Douglasom mi strašne chýbalo. Najhoršia je prvá epizóda v ktorej sa lúčime s Arkinovou postavou. Niežeby to bolo tak smutné. Práve naopak, bolo to nijaké. Bez emócii a aj pokusy o humor vyzneli trápne. Našťastie od druhej epizódy sa to vyšplhalo na priemer a občas potešil nejaký vydarený vtip. Či už kopanec do politiky a Hollywoodu s transfluenthybrid ľuďmi identifikujúcimi sa ako psie hovno, alebo nová posila Kathleen Turnerová ako Douglasová ex. Chémia medzi nimi funguje stále a pekne sa popichujú ale to je úplne iná dynamika akú mal Douglas s Arkinom. Trochu ma mrzelo, že z príbuzných Arkinovej postavy urobili čisto komické figúrky, pritom aspoň tá jeho dcéra mala aj vďaka minulej sérii stále dramatický potenciál, ktorý nevyužili. Vlastne sa väčšinu série riešil vzťah Douglasovej dcéry a čím ďalej tým otravnejšieho Reisera. Ten ma rozosmial len v metascéne pri ktorej v TV sleduje film Dinner, kde sa objaví zamlada. Z hviezdnych vystúpení najviac zaboduje Freeman. Záver je celkom pekný a skoro až dojímavý, ale aj tak si myslím, že ani tých pár vydarených scén za to zbytočné naťahovanie nestálo. Prvé dve série sú geniálne a dostatočne uzavrené, takže fungujú dobre aj bez tohto spin-offu. 5/10. ()

Galéria (68)

Zaujímavosti (1)

  • Približne v polovici epizódy sledujú Mindy, Roz, Sandy a Martin film Barryho Levinsona Bistro (1982) a rozprávajú sa o hercoch na obrazovke. Jedným z nich je aj Paul Reiser - predstaviteľ Martina Schneidera sa teda pozerá na seba samého. (mijec)

Reklama

Reklama