Reklama

Reklama

Moja tučná grécka svadba 2

  • Česko Moje tlustá řecká svatba 2 (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Toula, Ian a celé ich rozvetvené príbuzenstvo sa vracajú v pokračovaní jednej z najúspešnejších romantických komédií všetkých čias. Tety, strýkovia, babky, dedkovia, netere, synovci, vnúčatá a ďalší členovia tejto obrovskej bláznivej rodiny si spolu s filmovými divákmi užijú ešte viac skvelej zábavy a dobrého jedla na ďalšej veľkej a nezabudnuteľnej gréckej svadbe. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (27)

Trailer 2

Recenzie (74)

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Najskôr by som mala povedať, že komédiu My Big Fat Greek Wedding💙z roku 2002 som videla viackrát a mám ju veľmi rada a tak, keď prišlo do kín jej pokračovanie My Big Fat Greek Wedding 2, nenechala som si ho samozrejme ujsť a vtedy som ho dokonca ohodnotila na plný počet. Dnes už po druhom pozretí mením síce "len" na 3*, ale také krajšie tri🙂. V porovnaní s My Big Fat Greek Wedding, kde sa rieši hlavne romantický vzťah Touly a je to celé neskutočne vtipné, mi už teraz s odstupom času (sequel po 14 rokoch!!!) pripadá My Big Fat Greek Wedding 2 oveľa menej vtipné a dokonca (!!!) žiaľ miestami až trápne, a hlavne v popredí nie je Toula, ale jej rodičia Gus a Maria. V jednotke už Toula (Nia Vardalos) našla svoju životnú lásku Iana (veľmi dobre obsadený John Corbett), v dvojke sa rieši vzťah rodičov a ich teen dcéry Paris, ale predovšetkým je to celé hlavne o hlave rodiny, o Toulinom otcovi, ktorý si myslí, že Grékom patrí svet. Herec Michael Constantine (Gus) tu má skoro 90 rokov a je to poznať, je teda zvláštne, že má ešte mamu, ktorá by teda musela mať aspoň 110 rokov, ale nevyzerá na to, keďže v skutočnosti je Bess Meisler iba o 5 rokov staršia! Vo filme môžeme vidieť aj Ritu Wilson, ktorá sa spoločne s Tomom Hanksom na filme podieľala. A len tak pre zaujímavosť, hrá tu aj Joey Fatone (Angelo), nikdy v živote by som neprišla na to, že to je ten spevák z NSYNC. Aby som to nejako zhrnula, môj veedikt je, že mohli viac popracovať na dialógoch a viac sa sústrediť na Toulu a jej rodinku. V kinách aktuálne dávajú už trojku, tak som si chcela ešte pripomenúť prvé dva filmy. 65%. ()

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Mě se chce brečet... To bych byl radši, aby ten film pokračování neměl, než aby dopadlo takhle. Jedna velká trapná tragédie, která nakonec vypadá spíše jako parodie na první díl. Ztratilo to kouzlo, veškerou svou duši a ani ty postavy už mě nebavily. Zápletka by stačila, kdyby ten film zvládl trochu vtipu. Jones z toho udělal levnou slátaninu vtipů za sebou. ()

Reklama

carly 

všetky recenzie používateľa

Tento film je ako objatie, keď máte nie práve dobrý deň. Na nič sa nehrá, len plynie, občas s úsmevom, občas so slzou v oku, ale vždy s láskou. Všetko, čo spravilo z prvého filmu takú milú záležitosť je aj v tomto filme. Trošku farebnejšie, hlučnejšie a s pár šedivými vlasmi, ale stále s otvorenou náručou, dobrou radou, historkou, ktorú by ste radšej nepočili a, samozrejme, s Okenou. ()

AgnesDee 

všetky recenzie používateľa

Asi to nesahá na kvality prvního dílu, ale rozhodně nám to dokazuje, že hlavní hrdinové, kteří mají na konci prvního filmu šťastný konec, nemusejí procházet v díle druhém peklem, aby se na konci mohli zase dát šťastně dohromady, jako to dělá většina romantických komedií. Některé myšlenky jsou možná přímočaré, ale je důležité si je připomínat. A navíc Nia Vardalos je umí skvěle napsat a napasovat do námi známých oblíbených charakterů. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Toula a jej rozvetvená grécka rodina je späť. Stala sa z nej matka, ktorá má starosti so svojou dospievajúcou dcérou. Je tu "Moja tučná grécka svatba 2". A poviem vám, že som hodne sklamaný. Všetko to svieže, zábavné a vtipné čo fungovalo v pôvodnom filme sa akosi vytratilo. Herci zostali, ale pohodová, bláznivá atmosféra sa stratila. Som toho názoru, že toto pokračovanie nemalo vôbec vzniknúť. Je to nudná komédia, ktorá parazituje na úspechu svojho podareného predchodcu. ** ()

Galéria (44)

Reklama

Reklama