Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • Česko V oku hurikánu (viac)
Trailer 1

Skupina gangstrov sa rozhodla využiť najsilnejší hurikán v dejinách, aby zakryli stopy po lúpeži 600 miliónov dolárov z americkej mincovne. Keď hurikán zosilnie na smrtiaci piaty stupeň a ich dobre premyslený plán sa začne rúcať, potrebujú získať kód k trezoru, ktorý pozná len tajná agentka Casey Corbynová (Maggie Grace), a sú ochotní kvôli nemu aj vraždiť. Agentka však získa nečakaného spojenca - meteorológa Willa Rutledgea (Toby Kebbell), ktorý je aj napriek veľkému strachu z hurikánov odhodlaný dostať svojho brata zo zajatia lupičov. Svoje znalosti o búrkach využije na to, aby pomohol zastaviť zlodejov a zachrániť rukojemníkov skôr, než z mesta zostanú iba trosky. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (126)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Keď sa v roku 1996 objavil na plátnach kín TWISTER, bolo to ako zjavenie. Každé štúdio chcelo trhák s podobným motívom. O nejaký ten rok aj pol prišiel do kín HARD RAIN ( pôvodne THE FLOOD ) a tento koncept pretavil v akčný film s lúpežným motívom. A bola to opäť pecka, ktorú ale prežratý konzumenti ( rozumej diváci ) neprijali. Podobne neprijali ani tento pokus o znovuzrodenie podobného štýlu. Dá sa povedať, že v tomto prípade ale majú aj trošku tej svojej pravdy. Akcie dostatok, kaskadérskych ( digitálne vylepšených ) výkonov detto, ale taká spomínaná POVODEŇ ( 98 ) pracovala s lepším scenárom a lepšími hercami. Čo sú práve tie najväčšie výtky voči tomuto spektáklu. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Stare cinske prislovie hovori: film ku ktoremu urobi vegetol titulky mi stopro nesadne. Co sa znova potvrdilo. :) Mame tu mix heist filmu s bijakom o tornadach. Proste taka variaca Hard Rain, len namiesto vody tam fuka vietor. A ani Hard Rain nebola ziadna pecka, ktoru by som chcel vidiet znova. Cely ten film mi pripadal strasne sterilny. A nielen kvôli PG-13 ratingu, takze sa ziadnej krvi nedockame, kedze zaporaci pouzivaju radsej uspavacie flusatka namiesto poriadnych kverov a kladaci sa zakazdym trafia do kverov zaporakov. Ano akcia je devätdesiatkovo dokonale prehladna. Ale nejak extra ma nebavila, kedze mi boli postavy uplne ukradnute. Tak nevydareny kasting som uz davno nevidel. Nielen ze postavy neboli prilis zaujimave, ale ani hecom som neveril ich postavy. Maggie Grace ako drsna agentka? Nejaka sexica ako hackerka? Super drsny zaporak, ktory vlastne nikoho nezabije? A Toby Kebbell ako hlavny hrdina definitivne dokazal, ze nielen ze nevie prilis hrat, ale bez CGI masky, ktoru doteraz v ostatnych filmoch mal, postrada aj charizmu. Ani kaskaderske kusky ma nenadchli, kedze akcia pôsobi strasne umelo a CGI je dobre len vzhladom na rozpocet, ale samo o sebe neohuri. Celkovo to je blby film s nonstop CGI akciou, ktora ma vôbec nebavila. 4/10. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Včera som si pozrel film "Into the Storm" a ocitol som sa "V oku tornáda" zúriacého v malom americkom meste. Bol to svižný katastrofický snímok, pri ktorom som sa dobre pobavil. Tak som si teda povedal, že dnes sa pozriem ako to vyzerá "V oku hurikánu" a tak som siahol po titule "The Hurricane Heist". V roku 2018 ho natočil režisér Rob Cohen. Nebolo to celkom to, čo som čakal. Nie je to čistokrvný katastrofický film. Jedná sa skôr o akýsi zvláštny hybrid béčkového katastroficko-akčného thrilleru. Priznám sa, že mi táto kombinácia nesadla. "V oku tornáda" sa mi páčilo oveľa viacej. "V oku hurikánu" ma to až tak moc nebavilo. ** ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Béčkař Rob Cohen se bez většího humbuku znenadání objevil s nenápadným ale sympatickým akčňákem připomínajícím devadesátkové klasiky jako Twister nebo Povodeň. Nejedná se o žádný zázrak ale jsem velice rád, že pořád vznikají filmy tohoto typu, díky kterým si člověk vzpomene na to, jaké filmy se točily před 20-30 lety. Rád takovému filmu odpustím horší triky a nevýrazné herce, když dokáže pobavit a překvapit zároveň. ()

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Existovat nějaká anketa o nejnesoudnější film vůbec, The Hurricane Heist by byl můj top favorit. Přitom mě díky zápletce a námětu tento snímek docela lákal, ale upřímně, výsledek je fakt šílená pitomost, na které i se vší tolerantností nelze nechat nit suchou. Až na rozdílnost řádění přírodních živlů má tedy zápletka poměrně blízko ke skvělé a našláplé Povodni z 98‘, se Slaterem a Freemenem v hlavních rolích, ovšem rozdíl mezi těmito oběma filmy je jinak propastný, v případě této podívané jde totiž o nezáživné, tuctové, nedynamické a hlavně nevýrazné šaškování party skutečně nesympatických a nezajímavých herců, v čele s katastrofálně obsazenou Maggie Grace. Co se pak efektů týče, na ty jsem se těšil asi nejvíc, ovšem o těch to zde nakonec příliš nebylo a pokud se, zvlášť ke konci, už přeci jen dostali ke slovu, jejich úroveň byla, jemně řečeno, pofidérní, každopádně, co mě dostalo v souvislosti s nimi úplně do kolen, bylo jejich využití, respektive, to co si zde tvůrci dovolili, na to nemusí být nikdo fyzik, vlastně nemusí mít ani příliš vysoké IQ, aby si u většiny oněch větrných spouští divák neřekl, „To si snad dělají prdel, ne?“ To už nebylo ani k smíchu, ani k pláči, to bylo rovnou na trestní oznámení. Tvůrci zde naprosto rezignovali na jakýkoliv smysl pro reálnost a logičnost, a z celého toho hurikánového řádění udělali takový absurdní paskvil, že to fakt jako NE!!! Stylově a vizuálně se to jinak pohybuje někde na hranici průměrnosti, osloví, ale nenadchne, atmosféra ovšem působí bohužel minimálně, napětí nefunkčně a zmínit musím ještě úroveň většiny dialogů, protože to je taky zážitek jen pro silné nátury. The Hurricane Heist je zkrátka nesoudný, hloupý, nezáživný béčko, které sice na první pohled nemusí působit až tak levně, ale laciný je na maximum. Rozhodně nedoporučuji! ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (6)

  • Keď behom prestrelky vybuchne nákladné auto, plamene i dym sa pohybujú prekvapivo mierne, v rozpore s prudkým vetrom. Rovnako tak nie je pravdepodobné, že by vo vetre, ktorý dvíha autá a ničí stavby, boli ľudia schopní relatívne ľahko chodiť. (ČSFD)
  • Keď má Casey (Maggie Grace) v trezore videohovor so svojím kolegom z armády, používa iPad. Vo väčšine záberov ho má otočený normálne, s čiernym plastovým prúžkom, ktorý majú tzv. Cellullar iPady v hornej časti. V jeden moment ho má však otočený dole hlavou. (ČSFD)
  • Film se natáčel v srpnu 2016 ve městech Vakarel a Sofia (Bulharsko). (GASTON73)

Reklama

Reklama