Reklama

Reklama

Recenzie (21)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Carlton Leach zůstával v některých fázích svého života alespoň trochu člověkem, zatímco Pat Tate byl pravděpodobně vždycky vymletá násilnická mašina. A přesně v tomhle duchu se nese celý film. Násilí, nadávky, drogy a to všechno pořád dokolečka. A mě se to líbilo. Tempo je pekelné, rvačky brutální a Craig Fairbrass má násilnické charisma jako nikdo jiný. Kvalit předchozích dvou dílů tenhle prequel nedosahuje, ale pro milovníky přímočarých anglických gangsterek je tohle povinnost. 75% ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Domnieval som sa, že bez ikonického Carltona Leacha to už nebude ono, no nevyspytateľný Pat Tate, stvárnený chlapáckym Craigom Fairbrassom to za asistencie ostatných bijcov z gangu Essex Boys hravo utiahol a prakticky nedal divákovi príležitosť nudiť sa. Toto tretie pokračovanie s príznačným podnázvom The Pat Tate Story nie je situované iba výlučne do essexských ulíc či nočných klubov a zachytáva aj iné epochy Patovho života, počas ktorých napríklad čeril vodu v španielskom drogovom podsvetí alebo bol zatvorený v kriminále, kde mal od vzorného väzňa na míle ďaleko. Takéto spestrenie príbehu bolo u mňa vítané a celkovo ma trojka bavila viac než druhé pokračovanie Footsoldiera. ()

Reklama

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Najprv som nechápal, prečo sa tvorcom chcelo točiť tretiu časť a zrovna o tom najväčšom chujovi! Navyše som sa k tomu všetkému i bál, že "trojka" bude mimo koľaj. Nestalo sa tak! Hoci nám tvorcovia pár fleshbackmi pripomenú predchádzajúce časti, ide si snímka svojou cestou. Je rovnako napínavá a rovnako brutálne nechutná. Avšak najväčšia bomba ale nastane v 65. minúte, ked' za spevu Neny a úplne iného záberu kamery začne Pat riešiť účty v base! Tak takú jazdu obe predchádzajúce časti teda nemali a ja som i napriek svojim obavám dostal viac, než som očakával. A špeciálne od chlapíka, ktorý točí komédie! ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

„The powder kept me alert, keeps the anger at boiling point just where I need to be..“ Craig Fairbrass, fotbalista z Cliffhangera. Doteď nevím, jestli si tenhle násilnický, psychopatický, lehce plesnivý grizzly, který kdyby vyřadil ze svého slovníku „fucking“ a „cunt“, tak prakticky nic neřekne, zaslouží můj smích, a nebo respekt. Dobře však chápu, že pár ran telefonním sluchátkem by mé rozhodování usnadnilo.. Série o ambiciózních intelektuálech z Essexu tímhle prequelem začíná sklouzávat do komediálních až groteskních vod, ale třeba u kouzelné scény s 99 luftbalóny to vůbec nebylo na škodu.. ()

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Nic novýho pod sluncem. Slušná britská gangsterka, která je prequelem prvního Footsoldiera a věnuje se postavě Pata Tatea. Kromě hlavního hrdiny se vrátí i plno postav z prvního dílu. Pokud má někdo rád podobnej typ filmů a nevadí mu, že celej děj je v podstatě jen banda nasranejch gangsterů, co někomu ubližujou, šukají, berou drogy a opakujou slovo "cunt", měl by se slušně bavit. Jedinou zásadní výtku mám co se týče tempa, který v prostřední části trochu drhlo. Jinak nic unikátního to není, ale dostal jsem přesně to, co mi film sliboval. Solidní zábava. 70 % ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama