Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (275)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Príbeh starý ako ľudstvo samo: on je mladý, šikanovaný nerd, ona je jeho cool, sexy opatrovateľka, ktorá vykonáva obety diablovi a potrebuje na to jeho nevinnú krv. Nízkorozpočtová pecka nadupaná skvelými nápadmi a s bohovským castingom. Strašná škoda, že to skončilo len na Netflixe. Chcelo to pár mega a minút navyše, rozvinúť mytológiu a charaktery postáv a bola by to ultimatívna šupa. Silných 80%. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

McG ma uchvátil akciou v Charlieho anjeloch, kde bola natoľko bombastická, až som si prial, aby mu niekto ponúkol akčný veľkofilm za 200 miliónov a bez humoru a infantilných herečiek. Stalo sa. Terminator Salvation je dodnes najhorší diel ságy. Potom to už s týmto režisérom išlo dole kopcom (To bude boj!, 3 dni na zabitie) a tak asi mohol byť rád, že mu v roku 2017 Netflix ponúkol réžiu aspoň tohto nenáročného, ale miestami celkom zábavného, krváku. Je pravda, že Sám doma si koledoval o krvavý remake, ale zrovna takto som si ho nepredstavoval. Mohlo to byť lepšie. Ale aj horšie. ()

Reklama

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Po slušnom Better watch out, prichádza v rýchlom slede ďalšia tématicky podobná, hororová komédia, Babysitter a opäť sa jedná o vydarenú žánrovú zábavu. Scenár je už tentoraz síce podstatne predvídateľnejší, ale v tomto type filmu s tým nemám väčší problém. Opäť sú veľkým plusom postavy, hlavný hrdina a aj jeho opatrovateľka mi prišli mimoriadne sympatickí, pričom som rád, že ona tu nie je len za nejakú štandardnú vraždiacu modelku, ale jej pozadie je zaujímavejšie a tak sa mi páčila aj celá úvodná fáza, ktorá sa venuje vlastne len ich vzťahu. A od prvej vraždy sa to už očakávane rozbehne a síce to mohlo byť predsa len trochu dejovo nápaditejšie, ale celkom som si to užil. O atmosfére alebo napätí tu tiež nemôže byť ani reči, ale na rozdiel práve od spomínaného Better watch out sa tu aspoň tvorcovia nebáli krvi a tak sa tu nájde viacero výborných brutálnych momentov, aj keď už trochu v splatterovom štýle. Ale aj tak sú všetky zaujímavé a dostatočne drsné. A najviac vynikne likvidácia policajtov. Ani záporáci nie sú najhorší, každý z nich v niečom vyniká, ale zábavný černoch mohol dostať trochu viac priestoru. Pretože vlastne len on sa staral aj o nejaký humor. A technicky tu nemám žiadnych výhrad, McG nie je zlý režisér, len možno dostal viaceré až moc ambiciózne projekty, na ktoré nestačil, ale takéto menšie filmy mu sedia a mohol by pri nich zostať. Takže celkovo som dostal presne to, čo som očakával a od tohto typu filmu aj chcel, svižnú zábavu so sympatickými postavami a dostatkom krvi. 72% ()

Psychor odpad!

všetky recenzie používateľa

Podle filozofa Immanuela Kanta je hloupost nedostatkem soudnosti a já se s jeho závěry naprosto ztotožňuji. Jak jinak si vysvětlit skutečnost, že se režisér McG pustil na tenký hororový led, ačkoliv jeho znalosti hororové teorie dle všeho začínají a současně i končí u pojmu gore? Jakožto zdejší hororový expert logicky očekávám, že ve mně snímek vyvolá pocit strachu, děsu či alespoň napětí, avšak projekce "hororu" Babysitter mi navodila pouze neblahé tušení porouchaného přehrávače, jenž mně ze záhadných důvodů ustavičně načítá jakousi prcičkovskou obludnost z produkce MTV. Teprve ve třicáté minutě se režisér konečně začne dožadovat hororové pozornosti, ale jeho krvavý deštík nedopadne na úrodnou půdu. Scénáristicky tupý a atmosfericky neplodný Babysitter osloví leda tak místní hororový dorost. Odpad. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Oddychovka, ktorá mi naozaj sadla. Dej jednoduchý, s dierami o veľkosti double análu, ktorý na Vás chrlí humor a krv. Nie sú tu zbytočné postavy. Každý kto sa ukáže a vydá hlásku, tak vydá aj dobrú hlášku. Väčšinou jasne béčkoví/céčkoví herci dokázali zo svojich 15 minút slávy vyťažiť maximum. Postavy typu černý a teplý John, alebo Allison s prostrelenou kozou rozhodne pobavili. K tomu si prirátajte ústredné duo Bee, Cole + bokovku Melanie a dostanete partičku, ktorá nemôže nudiť. The Babysitter pôsobí ako keby ste pozerali divoké sny Kevina, keď bol v noci sám doma. Nedajte sa odradiť nízkym hodnotením. Vtipného zabíjania nie je nikdy dosť. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (9)

  • Ke konci filmu zazní úryvek písně „We Are The Champions“ od skupiny Queen. (noelcoward73)
  • Scenár k filmu sa v roku 2014 ocitol na Blackliste: zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)

Súvisiace novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (viac)

Reklama

Reklama