Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V piatom pokračovaní série sa musí legendárny Fin Shepard (Ian Ziering) so svojou rodinou opäť postaviť proti žraločiemu tornádu a zachrániť všetko, čo tento prírodný úkaz ešte nedokázal zničiť. Tentokrát však nie sú v ohrození len jeho blízki, ale celý svet. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (64)

KM Phoenix odpad!

všetky recenzie používateľa

V tomhle díle to schytává kdeco a celkem nevybíravě, škoda, že je to tou nejtupější formou a vždy aspoň třikrát zdůrazněné aby to i ti největší retardi pochopili a mohli si u toho spokojeně zahýkat jak pochopili pointu. Tara Reid vypadá čím dál tím hůř a možná by tvůrci mohli pro příští díl zauvažovat o tom, nahradit ji opravdovým robotem - výsledek by přece jenom mohl být snesitelnější. Opravdu mne mrzí, že po lehkosti prvního dílu zde již opravdu není ani památky. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Po pravde už ma to nebavilo. Nápadov bolo menej satyra a komédia ma už nerozosmiali tak ako predošlé časti. Hoci koniec s akčnou ikonou Lundredom stál za hriech po pravde je nepravdepodobné, že sa objaví v ďalšej časti ako to nepriamo sľuboval záver... Škoda, že Haselhoff sa v tejto časti neobjavil. V minulých častiach ma bavil. ()

Reklama

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

,Prosíme, abyste se ke žralokům nepřibližovali, nehladili je a nekrmili!´ Indiana Jones, Xena a Wonder Woman bojují v Bláznivé střele 4 proti létajícím žralokům, kladivounům, máčkám a dalším parybám. A jelikož každý je nahraditelný, tak se oběti rozkošně vrší pod náporem zubatých bestií. Žralokonádo, Safarinádo...Trávonádo! Gazela je pronásledována lvem, kterého chce sežrat žralok. Bůh ochraňuj královnu, všechny vchody do Buckinghamského paláce zatarasili žraloci! Tahle ptákovina si zaslouží buď odpad, nebo několik milosrdných vyšisovaných hvězd za zvrácenou zábavu. Potěšilo mě cameo Nichelle Uhury Nicholsové. A muzika. ()

Melios 

všetky recenzie používateľa

Po trochu dlhšej dobe sa mi podarilo dopracovať sa až sem. [NASLEDUJÚCA ČASŤ OBSAHUJE SPOILERY] Vždy keď si idem pozrieť Sharknado tak si hovorím ,že ma už nič nového neprekvapí. No ako vždy som sa rapidne mýlil. Sharknado 5 je stále originálne a šialené. K názvu sa nemám ako vyjadriť pretože totálne zabíja celý film :) Okrem toho sa vo filmu premiestňujeme na rôzne svetadiely ,čo je po prvýkrát za celú sériu. Oproti minulému dielu sa nám tu ukáže hromada paródií na Star Wars ,Indiana Jones, Návrat do budúcnosti a iné filmy... Okrem toho sa nám ukazujú aj nové monštrá ako SharkZilla alebo Trávonádo , NATOnádo ,alebo dokonca Safarinádo :D A ako čerešnička na torte je pápež ,ktorý predáva Finovi svätenú motorovku :D ! V tomto diely sa ukázalo úplne všetko ,čo nebolo v minulých dieloch okrem cestovania v čase ,ktoré sa ukáže v ďaľšom diely. Teším sa na The Last Sharknado a som zvedavý ako sa predvedie. Mne sa toto parodiálne guilty pleasure predviedlo na výbornú a za pobavenie mu dávam 5* ()

tom.nosek 

všetky recenzie používateľa

Obsahuje spoilery. Pátý díl se vyznačuje hlavně tím, že je všude hromada silikonu. To není ani klad, ani zápor, jenom konstatování. Tím, že děj je tentokráte světový, lokace se střídají častěji než v typické bondovce a děje se toho dohromady fakt hodně, jsem se přistihl, že mě to vlastně fakt baví. A když se toho všeho chopí Offspringové, je to asi nejlepší část filmu. Bohužel druhá polovina trochu strádá. Všichni poměrně překvapivě umírají (Nechte proboha už April umřít!!! Je to nejhorší postava všech dob!), Al Roker se objeví snad jen dvakrát, z toho jednou nemluví, a dějová linka se ani neuzavře. Ta absence Ala Rokera z toho všeho spolu s úmrtím Novy bolí asi nejvíc. Každopádně neukončením děje a tím, že je na tom Steve vlastně hůř než na začátku, působí rozporuplně i cameo Dolpha Lundgrena. Cameo samo o sobě bylo ultimátně supr (nečekal bych, že to někdy řeknu, ale za mě se sem jeho cameo hodí víc než předchozí dva díly s The Hoffem), vykrádačka Back to the Future nic extra, ale ta pachuť po neukončeném příběhu tam setrvává. Ve výsledku se ale jedná o jeden z lepších dílů, pětka pokračuje v tradici kvalitnějších lichých epizod a jsem zvědav zase na šestku příští rok. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (13)

  • Keď pricestujú hrdinovia do Ria a majú sa stretnúť s niekým menom Vega, povie April (Tara Reid): „I have a bad feeling about this.“ Táto ikonická veta bola použitá takmer v každom filme zo ságy Star Wars. (ČSFD)
  • Cameo jednej z dievčat, ktoré v úvode asistujú Nove (Cassanda Scerbo), je Yanet Garcia, mexická rosnička a topmodelka. (ČSFD)
  • Ian Ziering (Fin Shepard) zobral za piatu časť Sharknada pol milióna americký dolárov z 3 - miliónového rozpočtu, čo je desaťnásobne viac, než honorár aký dostal za prvý diel série. (Raccoon.city)

Súvisiace novinky

Zemřela herečka Olivia Newton-John

Zemřela herečka Olivia Newton-John

08.08.2022

Další smutná zpráva z filmového světa. Ve věku 73 let zemřela australská tanečnice, zpěvačka a herečka Olivia Newton-John, kterou diváci budou pravděpodobně nejvíce znát díky její roli v legendárním… (viac)

Reklama

Reklama