Reklama

Reklama

I Heard It Too

všetky plagáty
Krátkometrážny / Horor / Thriller
Veľká Británia, 2014, 8 min

Recenzie (12)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Ale jo, podívat se na tento krátkometrážní kousek určitě dá. Téma sice zrovna moc originality nepobralo a představitelka matky vskutku žádný oslňující výkon nepodala, ale atmosféru to mělo docela zajímavou a ani úplný závěr nebyl nejhorší. Takhle nějak vypadá obyčejný průměr, který sice neoslní, ale ani vás neznechutí. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Všetko to kazí umelohmotný herecký výkon matky a to vám poviem, že záver to má na sračky. Nebyť toho ,,slovenského,, hereckého prednesu spomínanej postavy, je to pecka. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Potom, ako mama svoju dcérku uloží do postele sa dievčatko uprostred noci zobudí na to, ako ju volá jej mamina. Avšak aj maminu zobudí ten istý hlas a zdá sa, že v dome nie sú samé...tak pozrieť sa to dalo. ()

Taron 

všetky recenzie používateľa

Fakt příšernej hereckej výkon matky a pro mě neuspokojivej konec. Ale i tak, atmosféra je hustá jak prase, takže za zhlídnutí to určitě stojí. ()

Sadova302b50 

všetky recenzie používateľa

Možná trochu nadhodnocuju, ale snímek opravdu buduje atmosféru velmi zdatně a samontý konec stojí za to. I přes tu nevěrohodnou matku jde o velmi slušný hororový kraťas. Trošku slabší 4* ()

Reklama

Reklama