Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Molly Bloomovú kedysi poznali ľudia ako talentovanú mladú lyžiarku. Športovú kariéru však vymenila za niečo omnoho lukratívnejšie - hazardné hry. Niekoľko rokov prevádzkovala sieť tajných herní, v ktorých utrácali státisíce dolárov slávni športovci, finanční magnáti či hollywoodska smotánka. Postupne sa jej klientela rozšírila aj o členov ruskej mafie a o Molly a jej aktivity sa začala zaujímať tajná služba. Po 10 rokoch úspešného podnikania ju agenti FBI zatkli kvôli podozreniu z nelegálnych príjmov. Najala si právneho zástupcu, ktorému porozprávala svoj životný príbeh do najmenších detailov, aby očistila svoje meno a dokázala, že bulvárne médiá o nej nevedeli všetko. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (15)

Trailer 3

Recenzie (393)

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Už dlho sa áčková herečka (ešte je kategória super A, ktorú reprezentuje napríklad Charlize Theron) tak nevyprsovala. A už dlho žiadny pokrový film nevyzeral tak nádejne. Velká hra sa dá rozdeliť na tri zložky. Jessica Chastain a Idris Elba za 3*. Jessica Chastain a pokr za 4*. Jessica Chastain a křoví/vata za 2*. Z filmu vyhodiť 40 minút a dostali by ste uveriteľný, ale pritom atraktívny vhľad za pokrovú oponu. Takto Jessica dvojčata vetrala len s 50% úspešnosťou. Osobne by som Velkú hru prirovnal k Sázka na nejistotu. Veľa informácií, veľa dialógov, ale pritom nenuda s dobrým obsadením. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Keby som si mal vybrať medzi "Olympijským farárom, alebo Sedmou", vyberiem si "Žolíka". Karty nehrám, nie je to nič pre mňa, a tak nemôžem inak, ako dať kamarátovi z mokrej štvrte, "misterz-ovi" za pravdu. Skutočne je to tak! Málo záživné .. Ale tak, moja chyba. Nemal som sa púšťať do niečoho, do čoho mi "nič". ()

Reklama

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Sorkin = kulometná palba slov. Dlouho se mě do Mollys Game nechtělo, protože jsem věděl že mě čeká hrůza čtení. Přestože toho o Pokeru moc nevím, musím říct že ačkoliv to kvalit Sociální sítě nedosahuje, film mě dokázal bezproblému bavit. Je to sice dlouhé jak týden před výplatou ale nejen trojlístek Costner, Elba a hlavně Chastain jsou skutečně velmi kvalitní herci natolik, že jsem jim bezproblému visel na rtech. Nevím jestli je to jen můj dojem, ale například z Costnera se stává čím dál lepší herec. 75% ()

classic 

všetky recenzie používateľa

« Ty kokso, vygooglil som si "Poker Princess” , a je to kočka, ako hrom, že dekoltová chastainka sa nemusí vôbec za nič hanbiť, lebo je rovnako s-e-x-y » 『 Oscarový, ‘urečnený’ scenárista Aaron Sorkin napísal príbeh najznámejšej sociálnej sieti F-a-c-e-b-o-o-k, ktorý filmovo zrežíroval nikto menší, ako David Fincher, a ak si ešte dobre pamätáte, postavy tu neustále rapotali, ako staré tetky na trhu, čiže všeličo sa tu poriešilo, a tak isto činí i vo svojom režisérskom debute, kde neobyčajne zaujímavo hrá Jessica Ch. 』Ponuka réžie je na trojitý chod, t.j. flashbacky, prítomnosť a budúcnosť_a trochu tak roztržitý je scenár i réžia zároveň, čiže preskačky odtiaľ a tam pôsobia rušivým dojmom, keď sekvencie s Elbom sú o ničom, s Costnerom celkom fajn, ale najlepší je zlatý, stredný stred, kedy sledujem totálne extravagantnú osobnosť, ktorú extrémne baví to, čomu sa venuje, až jej to postupne prerastá cez hlavu ! _ G-A-M-B-L-E-R-S-T-V-O je nebezpečná vášen, či závislosť, a ako tak pozerám, nevyzerá to tak, že by to bolo na ústupe. „Molly Bloom bola mladá žena, ktorá si išla za svojim cielom” , a Aaron Sorkin mohol iba napísať scenár, a niekto iný sa mal chopiť réžie... Napríklad... ? ()

Galéria (88)

Zaujímavosti (13)

  • Jessica Chastain (Molly Bloom) a Idris Elba (Charlie Jaffey) mali na natočenie spoločných scén kvôli nabitým rozvrhom len 10 dní. Stihli to už za 6 dní. (Astonko)
  • Podľa slov Molly Bloom je najvyššia čiastka peňazí, akú kedy videla prehrať za jednu noc, 100 miliónov dolárov. Tiež tvrdí, že dlh bol splatený už na druhý deň. (Astonko)

Súvisiace novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (viac)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (viac)

Reklama

Reklama