Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Survivor Series 2016 se uskutečnilo 20. listopadu 2016 v Air Canada Center v Torontu. Na kartě se sešlo osm zápasů.

1) Kickoff: TJ Perkins, Rich Swann & Noam Dar vs. Tony Nese, Drew Gulak & Ariya Daivari
2) Kickoff: Kane vs. Luke Harper
3) Team Raw vs. Team Smackdown (5-on-5 Women's Survivor Series Elimination Match)
4) The Miz vs. Sami Zayn (Intercontinental Championship, pokud Zayn vyhraje, titul bude transferován do Raw)
5) Team Raw vs. Team Smackdown (5-on-5 Tag Team Survivor Series Elimination Match) 
6) The Brian Kendrick vs. Kalisto (Cruiserweight Championship, pokud Kalisto vyhraje, titul bude transferován do Smackdownu)
7) Team Raw vs. Team Smackdown (5-on-5 Men's Survivor Series Elimination Match)
8) Brock Lesnar vs. Goldberg (TheSpearCZ)

(viac)

Recenzie (2)

GTS_PUNK 

všetky recenzie používateľa

Tridsiate výročie jednej zo štyroch hlavných PPV show spoločnosti WWE, sa nieslo hlavne v znamení jedného "obrovského" návratu. Do spoločnosti sa po 12 rokoch vrátil Goldberg, aby sa v ringu postavil Brockovi Lesnarovi, ktorý bol aj zároveň jeho posledným súperom pred odchodom v roku 2004. Vtedy sa na Wrestlemania XX stretli v zápase, na ktorý si wrestlingová verejnosť spomína ako na jeden z najhorších zápasov histórie. K ich zápasu po 12 rokoch sa dostanem o chvíľu, ale predtým by som sa obzrel aj za ostatnými zápasmi na karte. Keďže sa jedná o Survivor Series a tento rok sa nám opäť rozdelili brandy, diváci mohli vidieť hneď tri eliminačné zápasy. Spomedzi nich najviac určite zaujal "5-on-5 Traditional Men's Elimination Match" - ponúkol dostatočné množstvo okulahodiach momentov (spear na Shane-a McMahona bol snáď až brutálnou záležitosťou) a náznak toho, že sa možno opäť spojí frakcia "The Shield", čomu by som sa v žiadnom prípade nebránil. Nesklamali dokonca ani zápasy jednotlivcov. V jednom pekné submission situácie, v tom druhom zasa nejaká tá high-flying akcia. Najväčšiu pozornosť však pútal main event večera. Nuž a jeho výsledok šokoval nejedného diváka nielen v hľadisku Air Canada Center, keďže si Goldberg poradil so svojim súperom vďaka dvom spearom a Jackhammeru snáď do dvoch minút. Osobne neviem, čo si o tomto mám myslieť. Nie som naštvaný, ale ani rád. Len som zvedavý ako teraz kreatívny tím naloží s dvojročným momentom, ktoré navrátilec ukradol monštru za dve minúty. WWE Survivor Series 2016 je priemernou show, určite však nie oslavou 30 rokov tejto PPV show. Niekto sa možno bavil viac ako iný, ale povedzme si to otvorene - výsledok main eventu šokoval každého. Opäť raz však show bez väčšieho momentu, snáď okrem spomínaného výsledku. Najviac potešil zrejme malý reunion frakcie "The Shield". ()

Bobik9 

všetky recenzie používateľa

DIVAS MATCH RAW VS. SMACKDWON - 3* - Dobrý začátek, který sliboval skvělou show. Sice nedaly holky ze sebe úplně všechno, ale dalo se na to koukat. MIZ VS. SAMI ZAYN - 3* - Totální průměr. Ukázali celkem obstojný zápas. Sami to celé odskákal a Miz udělal klasickou svou show. Nic navíc. TAG TEAM RAW VS. SMACKDOWN - 4* - Lepší zápas než ty předchozí. Byly tam skvělé a zajímavé týmy, ale na druhou stanu se ukázaly i týmy, které prostě nemají co nabídnout. New day brzký konec, naopak nemyslně dlouho byli pro mě Hype bros a Heath a Rhyno. Dva týmy o prdu. BRIAN KENDRICK VS. KALISTO - 3* - Už trošku lepší CWC zápas než ty předešlé, ale stále tomu chybí šťáva. Očekávám OMG skoky a tohle není ono. RAW VS. SMACKDOWN - 5* - Nejlepší zápas celé show. Všichni se předvedli skvěle! Y2J naprosto výborný! Shane zase ukázal další parádičku! Všichni naprosté maximum! GOLDBERG VS. BROCK LESNAR - 2* - Achjo. Tak tohle byl main event? Opravdu? Na tohle WWE láká dlouhé měsíce? Tohle byl ten tvrďák Goldberg? Debilita! Naprostý nesmysl a krádež iluzí fanoušků. Za tohle bych mu Hall of fame teda nedal. Lituju Brocka. ()

Reklama

Galéria (132)

Zaujímavosti (3)

  • Oficiální skladbou show je píseň „False Alarm“ od The Weeknda. (TheSpearCZ)
  • WWE Survivor Series 2016 je tridsiatou edíciou tejto PPV show. (GTS_PUNK)
  • Po 12 rokoch sa do ringu WWE vrátil Bill Goldberg, ktorý až prekvapivo rýchlo v zápase poráža Brocka Lesnara. Tento výsledok následne obletí celý wrestlingový svet. Brock Lesnar bol zároveň posledným súperom Goldberga na Wrestlemanii XX pred jeho odchodom zo spoločnosti. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama