Reklama

Reklama

American Horror Story

(seriál)
  • USA American Horror Story (viac)
Trailer
USA, (2011–2024), 100 h 14 min (Minutáž: 34–74 min)

Predloha:

Ryan Murphy (kniha), Brad Falchuk (kniha), Danielle Vega (kniha)

Hrajú:

Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Jessica Lange, Denis O'Hare, Kathy Bates, Angela Bassett, Frances Conroy, Taissa Farmiga, Emma Roberts, Adina Porter (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(12) / Epizódy(132)

Obsahy(1)

Seriál American Horror Story je, jak už název napovídá, hororovým seriálem. American Horror Story však není ledajaký seriál. Má tu zvláštnost, že každá série má stejné herce, ale úplně jiný příběh. Seriál nás zavede do strašidelného domu, psychiatrické léčebny, spolku čarodějnic v New Orleans, do panoptika, do tajemného hotelu a do Ameriky pod velením Donalda Trumpa. Těšte se. Budete se bát! (Bull)

(viac)

Recenzie používateľa SANNY22 k tomuto seriálu (9)

American Horror Story (2011) 

Už mám za sebou všetky série a je čas, aby som ohodnotila celkovo seriál American horror story (AHS). Naozaj veľmi podarený seriál. Všetky časti mali síce rozdielny dej, ale hrali tam "takmer" rovnakí herci. 1.séria Murder House je pre mňa priemerná. Niektoré epizódy boli fakt top, ale ako celkový dej mi to neprišlo také super. 2.séria Asylum bola fakt suprová, dej, prostredie a charaktery. Avšak niektoré scény mi prišli moc "premrštené". Hlavne tá s tou Annou Frankovou a tými "mimozemšťanmi". ← To mi prišlo zbytočné. 3.séria Coven u mňa vzbudila trochu obavy, keďže zo začiatku ma to nebavila, ale ako celkový dojem je dobrý. 4.séria a moja najobľúbenejšia Freak show, bola úplne super. Na prvý pohľad sa to zdá ako úplná blbosť, ale bolo to fakt super. Túto sériu som začala pozerať ako prvú, čiže bola mojím "odrážadlom" na pozretie všetkých sérií. 5.séria Hotel bola tiež veľmi vydarená. Ako ja moc nemusím upírov a takéto, ale fakt ma to bavilo. Veľmi veľkým oživením tejto série bola hlavne Lady Gaga, ktorá ma veľmi prekvapila ;). 6.séria Roanoke no...Toto bola taká blbosť, totálny prepadák,ale dokukala som to až do konca, ikeď som sa premáhala a zaspávala som od nudy. Táto séria úplne potopila celý fantastický seriál :/. 7.séria Cult bola pre mňa príjemné zlepšenie oproti 6.sérií....Ale fakt super seriál :* ()

Murder House (2011) (S01) 

Čiže nemôžem hodnotiť negatívne. Super dej nečakaný a napínavý. Fakt to bolo super, postavy, prostredie, herecké obsadnie (Evan Peters&Jessica Lange***** ;*).....Ale ten koniec sa mi moc nepáčil, ďalej mi vadilo to, že niekto zomrel a ani o tom nevedel a potom som sa v tom deji dost stracala.....no toto je taka mala kozmetická chybička, ale inak som bola veľmi spokojná s touto sériu ;) ()

Útočisko (2012) (S02) 

Čiže podľa mňa bola vydarenejšia ako 1. séria. Bolo to dokonalé. Normálne som to "žrala". Každý deň som bola hore do 2:00, len aby som si pozrela čo najviac dielov. Vydržala by som to pozerať až do rána. Herecké obsadenie bolo fantastické (hlavne Jessica Lange, ktorá ma úplne prekvapuje v každej sérií stále viac a viac). Myslím si, že tam bolo pár chýb alebo nedostatkov. 1. a u mňa veľmi závažnou, keďže mi tam vadila asi najviac - boli tí ufóni, to žiarivé až oslepujúce svetlo. Táto séria ma zatiaľ najviac bavila. A najväčšie + má u mňa epizóda 10, kde bola vynikajúca pesnička The Name song (Banana Fanna) Proste best. ;* ()

Hra na mená (2013) (S02E10) 

Top pesnička :* :* ()

Freak Show (2014) (S04) 

Touto sériou som začala ako 1. Neviem ani prečo. Asi ma zaujal ten názov "Freak show". Po 1.epizóde som si povedala, že to bude blbosť, proste totálna kravina. Ale mýlila som sa. Táto séria ma asi najviac bavila (zatiaľ som videla 1. a 2., čiže možno, že zmením názor). Na prvý pohľad "kravina", ale mňa vždy bavili najväčšie somariny :P. Nevedela som vypnúť počítať a ísť spať. Proste tak ma to strašne bavilo, že som sa od toho nemohla odtrhnúť. Skvelé herecké obsadenie, aj to prostredie. Každá z postáv bola niečim jedinečná. Čiže fakt super :P ()

Hotel (2015) (S05) 

Zo začiatku ma to bavilo, ale boli časti, ktoré ma vôbec nebavili. Ale tá posledná časť podľa mňa bola nanič, proste čakala som nejaké to bum-prásk, ale bohužiaľ to skončilo ako to skončilo. Ale olo to docela zaujímavo spracované. Najviac čo oživilo túto sériu bola Lady Gaga :* . Môžem povedať, že ide o podarenú sériu. https://www.youtube.com/watch?v=5DbJTDFIVPQ pozri te si ↑ - top ;) ()

Roanoke (2016) (S06) 

Hneď od začiatku ma to nebavilo. Ale pokúšala som sa to dopozerať až do konca. V polovici som to pozerala z donútenia. Ako taký dobrý seriál môže takto pohorieť? Táto séria bola čistý prepadák. Chápem, že chceli túto sériu niečim obzvláštniť, ale nevydarilo sa im to. Kebyže to zostane ako pri predchádzajúcih častiach (žiadne rozhovory s preživšími masakru) bolo by to táke trochu nadpriemerné. Očakávam zlepšenie ;) ()

Cult (2017) (S07) 

Po 6.sérií, prišla celkom pozerateľná séria. Avšak už ku koncu mi pripadalo, že furt sa dej točí dokola. Veľmi ma to bavilo, ale až na tie posledné epizódy to bolo fajn. Neuveriteľné herecké výkony. Moju poklonu si zaslúži Evan Peters (Kai Anderson) a Sarah Paulson (Ally). Je mi veľmi ľúto, že už táto séria, tento seriál skončil. A už sa teším na ďalšie skvelé série ;) ()

Súvisiace novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (viac)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (viac)

Netflix ulovil Ryana Murphyho

Netflix ulovil Ryana Murphyho

16.02.2018

Jméno Ryan Murphy vám možná nic neříká, určitě ale znáte Plastickou chirurgii s. r. o., Glee, American Horror Story nebo American Crime Story. Ano, tyhle seriálové hity pochází z Murphyho hlavy. A… (viac)

Reklama

Reklama