Reklama

Reklama

American Horror Story

(seriál)
  • USA American Horror Story (viac)
Trailer 2
USA, (2011–2024), 100 h 14 min (Minutáž: 34–74 min)

Predloha:

Ryan Murphy (kniha), Brad Falchuk (kniha), Danielle Vega (kniha)

Hrajú:

Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Jessica Lange, Denis O'Hare, Kathy Bates, Angela Bassett, Frances Conroy, Taissa Farmiga, Emma Roberts, Adina Porter (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(12) / Epizódy(132)

Obsahy(1)

Seriál American Horror Story je, jak už název napovídá, hororovým seriálem. American Horror Story však není ledajaký seriál. Má tu zvláštnost, že každá série má stejné herce, ale úplně jiný příběh. Seriál nás zavede do strašidelného domu, psychiatrické léčebny, spolku čarodějnic v New Orleans, do panoptika, do tajemného hotelu a do Ameriky pod velením Donalda Trumpa. Těšte se. Budete se bát! (Bull)

(viac)

Recenzie používateľa Jason.Cruger k tomuto seriálu (6)

Murder House (2011) (S01) 

Psycho, kde sa každá séria vezme z iného súdka. Nedá sa hodnotiť seriál komplexne takže to rozoberme po sériach. Season 1. (murder house) - Rodina sa nasťahuje do domu, kde začne strašiť bla bla, celkom známa zápletka, nó prekvapuje herecké zastúpenie, konkrétne samotného páru. 100%tné obsadenie herec s herečkou budú presvedčivý, (teda herečka začne potom liezť na nervy, to príjde :D) a žijúci v peknej psycho-symbióze. K deju by som uviedol toľko že je to teda typická zápletka s NOVÝMI aspektami, a celkom slušne spravená na moderný obraz. (Nie nadarmo sa to bolá American ) 3* Season 2. (Asylum) - Klenot celého AHS, ktoré vás k pozeraniu stiahne asi najviac, takisto asi najväčšiu škálu divákov prilákala práve táto séria. Ešte lepšie gradácie deja, výbušne dokonalá Epickosť a hlavne prostredie , ktoré síce občas bude až komické (ako celé klišé tohto seriálu) ale stvorené pre odohrávanie deja, ktorý prezdádzať nebudem. Fakt najlepšie séria, odporúčam, koniec je rovnako precízne poskladaný, proste tejto sérií by som dal 5* Season 3. (Coven) - Hmm, celkom zaujimavý prevrat zo strašidelnej časti k pubertálno-čarodejnickej, ale čo ma byť nech sa deje. Zrejme na prilákanie inej skupiny obyvateľstva, i keď od režiséra Glee som niečo čakal, (rovnako ako pár speváckych vystúpení i v tomto Horror-akte ) (dafak?!) ale tak dá sa zniesť. Zmena prinesie mierne zmeneí obsadenie, i keď klasika ostáva ale hlavne prinesie iný aspekt,a tí č milovali sériu 2 svoj názor ani meniť nebudú.Tretia séria je niečo medzi "kladivo na čarodejnice" "twilight" a "glee" . :D Fakt, už moc horroru nečakajte, skôr budete lpieť na samotnom deji. 3* Preto moja výsledná známka sú 4* (nakoľko som uchvátený z druhej série) a ešte poznámka ku znelke :D , ktoré mi príjde EXTREMNE komická, asi strašidelná mi prišla prvý krát ale keď som si ju postopoval a zamyslel sa na nej tak som sa musel smiať. AHS nesklamalo ;) ()

Konec (2018) (S08E01) 

Je možné že po dvoch osobných sklamaniach (Roanoke, Cult) mám laťku už dosť nízko aby som ocenil pilotný diel ďalšej série. Anyway musím povedať že téma je plná potenciálu, dej upútal takže dúfam že sa dočkám AHS ktoré už nebude síce ťažkým dramatom, no aspoň povedie zaujimavým príbehom. ()

Druhé ráno (2018) (S08E02) 

Nejaký ten menší zvrat na konci bol, ale dej sa moc nehýbe, Sarah tu jej postavu až tak neverím, no neviem, zatiaľ sa však ostávam dívať. 3* ()

Zakázané ovoce (2018) (S08E03) 

Prečo to je celé v takom divne arogantnom štýle ktorý totálne zabíja temnotu a pre Boha koho napadlo obsadiť Billyho Eichnera do takejto role... . Scéna so zvracaním je vykradnutá z 8 hrozných.. Divákovi po takom krátkom čase tých plochých charakterov ani nemohlo byť ľúto v podstate.. . Jediné + tohto dielu ostáva nostalgický koniec. ()

Že by... Satan? (2018) (S08E04) 

Závan nostalgie, Ryan & Brad môžu byť radi že teraz môžu stavať už na úspešnejších sériach. ()

Súvisiace novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (viac)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (viac)

Netflix ulovil Ryana Murphyho

Netflix ulovil Ryana Murphyho

16.02.2018

Jméno Ryan Murphy vám možná nic neříká, určitě ale znáte Plastickou chirurgii s. r. o., Glee, American Horror Story nebo American Crime Story. Ano, tyhle seriálové hity pochází z Murphyho hlavy. A… (viac)

Reklama

Reklama