Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco Meadová bojuje se svou identitou, Michael prozrazuje více o té své. (Disney+)

Recenzie (10)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Langdon pokračuje vo vypočúvaní členov úkrytu a oznámi Mallory, že jej pomôže dostať sa do svätyne. Do úkrytu sa dostane Brock, manžel Coco a zabije ju. Vaneableová a Meadová vo vozu, ktorým sa k úkrytu dostal brock objavia jablká, ktoré otrávia a na maškarnom plese, ktorý sa rozhodnú na oslavu Halloweenu zorganizovať, ponúknu žijúcim členom úkrytu 3 a všetkých okrem Langdona tak zabijú. Za ním sa vyberú spoločne, avšak Mead sa rozhodne namiesto Langdona zastreliť Vaneableovú. Na záver k úkrytu 3 prichádzajú čarodejnice zo série Coven a mŕtve členky spolku čarodejníc, Coco, Mallory a Dinah oživia. Prepojenie sérii medzi sebou malo v minulosti niečo do seba, čo však sledujú spojením tejto s Covenom ťažko povedať. To, ako ľahko sa Brock dostal do úkrytu 3 na hodnotení epizóde tiež nepridalo. ()

Jason.Cruger 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prečo to je celé v takom divne arogantnom štýle ktorý totálne zabíja temnotu a pre Boha koho napadlo obsadiť Billyho Eichnera do takejto role... . Scéna so zvracaním je vykradnutá z 8 hrozných.. Divákovi po takom krátkom čase tých plochých charakterov ani nemohlo byť ľúto v podstate.. . Jediné + tohto dielu ostáva nostalgický koniec. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po třech epizodách jsem pevně přesvědčen o tom, že bude osmá sezóna neslaná, nemastná až do hořkého konce. I přesto jsem třetímu dílu přihodil jeden kousek navíc, nebylo to ale za zlepšení kvality scénáře. Jen mě trochu pobavilo nečekané (alespoň pro mě) propojení s třetí řadou, jinak to byla zase velká bída. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Písnička, která hraje při rvačce v kuchyni, je „Rose Colored Glasses“ od Johna Conleeho. Ve 27. minutě hraje z rádia „Baby I'm A Want You“ od Bread. Ke konci dílu pak hraje „She's A Rainbow“ od The Rolling Stones. (Duoscop)

Reklama

Reklama