Reklama

Reklama

VOD (1)

Celá parta se schází kvůli červenému kódu a musí se postavit děsivě známému zlu. Karen vybídne Nancy, aby nepřestávala hledat, a Robin najde užitečnou mapu. (Netflix)

Recenzie (51)

Sayko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Co další díl, to větší napětí. Tentokrát nám El ukáže, jak bravurně ovládá kouzlo Wingardium Leviosa, velice předvídatelně zjistíme, jak to dopadne mezi Stevem a Robin, a nakonec si půjdem na chvíli sednout do páry s Billym. Varování! Jakmile začnete koukat, už nebude konce.. It's like if you go down on a roller coaster, know it, right? ()

DJ_bart 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Well, you can't spell 'America' without 'Erica'!" ________ Morová rána, mentální otrokářství, maloměšťácká korupce, zmrzlinové vyděračství v područí vlastenky Ericy, morální moudra milfky Wheelerové, a třešničkou na dortu je mission impossible v podobě žhavého sauna testu - čím nás ještě Podivnější věci překvapí už ví pouze Mozkožrout a tvůrci, jenž vytasili koule na plno. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Je vyhlásený červený kód. Hooper sa musí zotaviť z nakladačky od Ruského terminátora. Dustinova parta zisťuje čo je v tajomnom sklade. Prevedenie: Opäť sa jedná o časť, ktorá má iba posúvať ďalej príbeh. Ale je podstatne napínavejšia a lepšie gradovaná. Opäť sme svedkami zjednotenia dejových liniek do jednej čo stále neomrzí ani na tretí pokus. Pocity: Škoda, že atmosféra z predchádzajúcej časti trocha opadla ale zas zistenie že stojíme opäť proti starému nepriateľovi je na nezaplatenie. 80% ()

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No, konečne. Stále to nie je úplne ono, ale štvrtý diel sa začína kvalitou podobať na niečo z prvých dvoch sezón. Tretia séria stále, vrátane tohto dielu, dosť dopláca na jednak roztrúsenosť postáv (operuje sa tu v menších skupinách, ale niektoré postavy sa stále nie a nie stretnúť, čo je škoda) a jednak na zinfantilnovanie niektorých hrdinov pomaly až za hranicu sympatií (šerif, Winona). Našťastie sa začína dej zamotávať (resp. rozmotávať) a dochádza k prvej poriadnej akcii. Rovnako, ako hranie sa so saunou, kde Jedenástka použije svoje schopnosti (ale že to trvalo, El). ()

boss123 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak v tejto časti tvorcovia výrazne dupli na plyn, a to je len dobre. Konečne sa viac predvedie aj Jedenástka. Tiež príbehová línia Jonathana a Nancy začne byť viac zaujímavá aj keď stále to nie je úplne ono. A tiež ma táto epizóda utvrdila vtom, že šerif Hooper je jedna z najzábavnejších a najzaujímavejších seriálových postáv. Škoda len Winony Ryder tá mi v tejto sérií príde dosť ukričaná oproti dvom predchádzajúcim, kde mi prišla trochu sympatickejšia. Každopádne táto séria sa opäť kvalitou vracia do starých koľají, čo je veľmi dobrá správa. Zmenou k lepšiemu je že sa výrazne zrýchlilo tempo a prednosť dostalo rozvíjanie príbehu pred riešením vzťahov. Dalo by sa povedať, že konečne. Táto časť bola veľmi výživná dúfam, že aj ďalšie budú také. Ja, teda dám 90% a 5z5. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (3)

  • Billy Hargrove (Dacre Montgomery) zavřený v sauně plivne na dveřní okénko, ale v dalším záběru plivanec na okénku chybí. (Duoscop)
  • Moment, kdy Billy Hargrove (Dacre Montgomery) rozbije sklo dveří od sauny, byl hereckou improvizací a nebyl ve scénáři. Dacre se později přiznal, že se do role natolik vžil, až sklo rozbil hlavou. Jednalo se přitom o skutečnou skleněnou tabuli, nikoliv o bezpečné filmové sklo, používané pro podobné účely. (LucasAbelle)

Reklama

Reklama