Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naposledy sme ich mohli vidieť ako asistujú slávnemu Michaelovi Jordanovi. A sú tu znova. Králik Bugs a Káčer Duffy ako skutoční animáci, ktorí pracujú pre štúdio Warner Bros. a sú veľké hviezdy. Bugs, samozrejme väčšia a slávnejšia. Preto sa Duffy Duck, ktorý už má po krk pozornosti, ktorú všetci venujú len Bugsovi Bunnymu rozhodne povedať Hollywoodu zbohom. Spojí sa s Bobbym Delmontom (B. Fraser) a podnikne s ním cestu okolo sveta. Cieľ ich misie? Nájsť bájny Modrý diamant, ktorý patrí Bobbyho otcovi (T. Dalton) a nestratiť pri tom náskok pred Bugsom, ktorý im je stále tesne v pätách. Kto z nich teda bude prvý? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (104)

kingik 

všetky recenzie používateľa

Není to žádný zázrak, ale dá se u toho strávit celkem příjemných 90 minut. Brendan Fraser a spol. si sice troufli pokořit hranice animovaného světa, ale neuvědomili si, že tenhle film na to nemá. Neorganizovaně se skáče v ději anebo animované postavičky flákají hlášky, které sice vypadají vtipně, ale v podstatě vtipu moc nepobraly. Jako karikatura nepovedeného záporáka se předvedl Steve Martin, který přehrává až běda, ale přitom to jeho přehrávání postrádá vtipnost. A tak největším tahounem je Brendan Fraser, který tady ještě je ve formě na rozdíl od jeho tatínkovské vizáže z jeho posledních opusů. Má to všechno spád, bavit se budou nejspíše nejlépe diváci předškolního věku, protože dospělí tohle těžko ocení. 50% ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý by mal asi osloviť zrejme tých najmenších v mojich očiach pôsobil veľmi slabo. Veľmi naivné očakávanie a samozrejme slabá práca tvorcov v tomto pokročilom animovanom období, keď napríklad už Doba ľadová bola rok pred tým na svete a ponúkla podstatne viac pre detské pobavenie, ktoré dokázalo osloviť aj starších ľudí. Toto spojenie sveta animákov a skutočného filmu vyznelo nekompaktné, príliš bláznivo (možno pre americký zábavný prejav postačujúco) a ani náznak vtipnejších momentov nedokázal splniť svoj zámer, aj keď som prižmúril oči a tak sa obávam, že ani tí najmenší nebudú príliš nadšený. Bugs Bunny a Duffy Duck, ostávajú stále dobrými hrdinami, len vo svojich starých kreslených trampotách a bláznivých výstreloch, kde sa zrodili a kde ozaj prinášajú úsmev a pobavenie. ()

Reklama

sidzej 

všetky recenzie používateľa

Dante vs. súčasnosť? Uff. Priam vražedná kombinácia z ktorej dostanete akurát slušnú migrénu. Avšak priznávam že napísať scenár k takejto uletenosti rozhodne nebola ľahká vec. Tvorcovia to s rôznymi animovanými postavičkami a kreativitou slušne povedali prepískli na plnej čiare a vznikol film, ktorý jednoducho nedokáže držať pokope. 35% ()

choze 

všetky recenzie používateľa

"DYNAMIT? NA CO MÁ DYNAMIT?" - "VÍTEJ V MÝM SVĚTĚ." Chaotická, extrémně zábavná blbost, stokrát lepší než předchozí SPACE JAM. Spousta akce, výborných hlášek a brutálních gagů, citací a parodií, písniček, přitažlivých slečen a k tomu komediální špička v čele se Stevem Martinem a Joan Cusack. A Heather Locklear v černém koženém oblečku to je sen. ()

sharky 

všetky recenzie používateľa

Na Bugsovi a Duffym jsem vyrůstal, ale tenhle film je zoufale nevtipný, nudný a tak infantilní, že si na něj osmileté děti budou připadat staré. Kreace steva martina je to nejubožejší, co jsem kdy ve filmu viděl, akorát zaujmou známé tváře, které sedí kolem stolu. Ty dvě hvězdičky jsou za nejlepší bondovskou kreaci Timotyho Daltona. ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (16)

  • Ve scéně v restauraci lze u postav Scoobyho a Shaggyho zpozorovat (v porovnání s dalšími postavičkami) odlišnější výtvarný styl a trhanější (méně pohyblivou) animaci, což bylo záměrem tvůrců, kteří tak chtěli poukázat na skutečnost, že studio Hanna-Barbera si v 70. letech muselo vystačit s nízkými rozpočty a jejich animace tak nebyla příliš pohyblivá. (fiLLthe3DD)
  • Anthony de Rosa soutěžil o cenu Annie v kategorii nejlepší animace postav. (Terva)
  • Režisér Joe Dante se vyjádřil, že během natáčení měl minimum tvůrčí svobody a že režii snímku vzal proto, aby vzdal hold zesnulému Chucku Jonesovi, který byl jeho blízkým přítelem. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama