Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naposledy sme ich mohli vidieť ako asistujú slávnemu Michaelovi Jordanovi. A sú tu znova. Králik Bugs a Káčer Duffy ako skutoční animáci, ktorí pracujú pre štúdio Warner Bros. a sú veľké hviezdy. Bugs, samozrejme väčšia a slávnejšia. Preto sa Duffy Duck, ktorý už má po krk pozornosti, ktorú všetci venujú len Bugsovi Bunnymu rozhodne povedať Hollywoodu zbohom. Spojí sa s Bobbym Delmontom (B. Fraser) a podnikne s ním cestu okolo sveta. Cieľ ich misie? Nájsť bájny Modrý diamant, ktorý patrí Bobbyho otcovi (T. Dalton) a nestratiť pri tom náskok pred Bugsom, ktorý im je stále tesne v pätách. Kto z nich teda bude prvý? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (104)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Naprosto perfektni zabava. Mame tu jednoduchej, ale dostatecne sviznej dej, spoustu odkazu, sem tam se dokonce objevi s ohledem na to, ze se jedna o detskej film, lehce uchylnejsi forek, navic vetsina postavicek z Looney Tunes se tu minimalne objevi, ale spousta z nich navic neco predvede, vsichni hlaskujou jak o zivot, skloubeni animace s zivejma hercema skripe jen minimalne a vsechno dostal na povel Brendan Fraser v roli pro nej jako stvoreny. Navic predvede, co umi raketovy gate. Jenze pak tu je jeste hyper mega brutalni Steve Martin, v jedny ze svejch nejlepsich roli, ale tak nalicenej, ze sem ho skoro nepoznal. Ja se skvele bavil. ()

choze 

všetky recenzie používateľa

"DYNAMIT? NA CO MÁ DYNAMIT?" - "VÍTEJ V MÝM SVĚTĚ." Chaotická, extrémně zábavná blbost, stokrát lepší než předchozí SPACE JAM. Spousta akce, výborných hlášek a brutálních gagů, citací a parodií, písniček, přitažlivých slečen a k tomu komediální špička v čele se Stevem Martinem a Joan Cusack. A Heather Locklear v černém koženém oblečku to je sen. ()

Reklama

Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Některé scény nejsou tak technicky dokonalé, jako tomu bylo u králíka Rogera, ale jinak je film naprosto perfektní. Tuny filmových odkazů si patrně neužije průměrná divák (odkazy na Zakázanou planetu a nebo Robot Monster), ale znalejší se bude bavit bez přestaní. Navíc je tu na desítky odkazů i na filmy známé všem a navíc naprosto skvělé hlášky a gagy. Prostě vynikající komedie, která zcela nesmyslně propadla ve státech... ()

2Pac 

všetky recenzie používateľa

Kazdy kto ma rad kacera Duffyho a zajaca Bunnyho si urcite pride na svoje.Okrem tejto podarenej dvojice tu mame moznost vidiet celu plejadu WB postaviciek.Animakom skvele sekunduje Dharma a George (kral dzungle). Filmik je plny podarenych gagov.Podla mna najlepsie co vzniklo v serii "animakov na platne"... ()

sidzej 

všetky recenzie používateľa

Dante vs. súčasnosť? Uff. Priam vražedná kombinácia z ktorej dostanete akurát slušnú migrénu. Avšak priznávam že napísať scenár k takejto uletenosti rozhodne nebola ľahká vec. Tvorcovia to s rôznymi animovanými postavičkami a kreativitou slušne povedali prepískli na plnej čiare a vznikol film, ktorý jednoducho nedokáže držať pokope. 35% ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (16)

  • Snímek si prošel mnohými úpravami – úvod měl být parodií na Batmana v podaní kačera Daffyho, kanárek Tweety měl dostat více prostoru a finále si rovněž prošlo změnami. (fiLLthe3DD)
  • Ve scéně v restauraci lze u postav Scoobyho a Shaggyho zpozorovat (v porovnání s dalšími postavičkami) odlišnější výtvarný styl a trhanější (méně pohyblivou) animaci, což bylo záměrem tvůrců, kteří tak chtěli poukázat na skutečnost, že studio Hanna-Barbera si v 70. letech muselo vystačit s nízkými rozpočty a jejich animace tak nebyla příliš pohyblivá. (fiLLthe3DD)
  • Snímek soutěžil o ceny Saturn v kategoriích nejlepší film a nejlepší hudba. (Terva)

Reklama

Reklama