Reklama

Reklama

Lara Croft - Tomb Raider: Kolíska života

  • Česko Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života (viac)
Trailer

Lara Croft (Angelina Jolie), dcéra známeho a bohatého vedca, je pripravená kráčať v jeho stopách. Dostalo sa jej dobrej prípravy. Študovala na najlepších školách, dohovorí sa viacerými jazykmi, ovláda bravúrne najrôznejšie druhy sebaobrany a hlavne so svojím otcom, ktorý pred rokmi zomrel za nevyjasnených okolností, precestovala celý svet. Lord Croft hľadal vzácne stratené krypty i dávno zabudnuté a často naveky pochované miesta. Tentoraz už sama, musí Lara Croft prekonať najväčšiu prekážku. Nájsť obidve časti prastarého "šému", ktorý jej zaistí neobmedzenú moc nad časom a priestorom v mene ľudstva. Aby to dosiahla, je treba zvíťaziť nad nebezpečným a prísne utajovaným spoločenstvom, ktoré má rovnaký cieľ, len túžba po moci je motivovaná úplne inak ... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (424)

mustafa 

všetky recenzie používateľa

Pěkná slátanina, nesouhlasím, že je to lepší než jednička, která sice neměla absolutně žádný příběh, ale alespoň tam bylo pár dobrých akčních akcí a Lara (Angelina Jolie) tam vypadala fakt skvěle. Ve dvojce se chová jako nějaká abatyše a snaha o příběh, který v jedničce nebyl, je doslava strašný a trapný. Bohužel jsem zde marně hledal i nějaké ty akční scény. Jan de Bont je asi za zenitem a tohle je určitě nejzbytečnější film roku, který je zbtečně dlouhý a celkem nudný. jednou jedinou větou by se tento film dal shrnout: "Cesta kolem světa za dvě hodiny." ()

Dudek odpad!

všetky recenzie používateľa

Četl jsem obě knihy, které podle filmů Tomb Raider vznikly. První byla hodně nudná, zato u té druhé jsem se hodně bavil a na film se jí povedlo docela dobře mě navnadit. Když jsem se dozvěděl, že na režisérské křeslo si sedne Jan de Bont, bylo mé nadšení o to větší. S příslibem výborné akční podívané jsem se vrhnul do kina... Ano, soudíte zcela správně, byl jsem neuvěřitelně zklamán. Film je velmi slabý, postrádá kvalitní skladbu příběhu, jedná se spíše o sled vcelku zajímavých epizodek, které jsou bohužel chaoticky natočené. Zároveň je velmi chladný... Je to škoda, neboť tahle látka by si zasloužila mnohem větší pozornost. Jen doufám, že vznikne i třetí díl, možná si někdo klepe na čelo, ale já věřím, že i Tomb Rider může být dobrým filmem. [TOP 19/10 42%] ()

Reklama

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Až překvapivě neobvyklý úspěch jedničky donutil tvůrce k natočení pokračování o Kolébce života. Jan De Bont možná nebyl ten nejlepší výběr, ale jako pokračování se nechá kvalitně srovnat právě s jedničkou a už to je úspěch. Chris Barrie perlí, to se musí vidět v angličtině, jinak film nedostává tak široký záběr zábavnosti jako v případě dabingu. Mám tuto sérii rád. Sice po příběhové stránce se jedná o kravinu nejtěžšího kalibru, ale drží si takový odstup od hry, až je to zábavné a napínavé i tak. Dvojka se dá řadit mezi tu dobrodružnější, ale méně nápaditější pokračování než je jednička. I tak je to film, na který se na úkor zdejšího hodnocení s radostí znovu podívám. --- Děláš ty vůbec něco jednoduše? - Přece tě nemůžu zklamat. ()

Melies 

všetky recenzie používateľa

1 / 10 Už si fakt nepamätám o čom to presne bolo, no viem, že prvý diel sa mi aj napriek menšiemu rozpočtu a menej okázalým efektom ľúbil o čosi viac - a keďže ten odo mňa dostal hviezdičky dve, nie je čo riešiť. PS: V mysli mi ostali len dva momenty, pričom jeden aj druhý sú prinajmenšom dementné – prvý, keď Lara na samotnom začiatku vyplávala na morskú hladinu na chrbte mäsožravého žraloka, ktorého prilákala vlastnou krvou, a druhý, keď spolu s tým chlapíkom zoskočili zo strechy nejakého sakramentsky vysokého baráku v centre nejakej Ázijskej metropoly a preplachtili až k moru... A mám taký blbý pocit, že takýto bol aj zvyšok filmu... ()

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Tupá, nudná, komická, pridlhá, zle zostrihaná a načisto chaotická "fraška", v ktorej mi ani ospevovaná Angelina Jolie nepripadala až tak sexy ako som čakal, ničmenej ponechávam filmu aspoň tú jednu hviezdičku za viac než solídny vizuál a... no dobre, aj tá Angelina, teda jej telo v obtiahnutom tielku k tomu tak trochu dopomohli... ()

Galéria (106)

Zaujímavosti (18)

  • Angelina Jolie (Lara Croft) prohlásila, že fyzický trénink, který před natáčením podstoupila, byl těžší než natáčení samotné. (HappySmile)
  • V jednej scéne dá Lara (Angelina Jolie) žralokovi päsťou do tváre. Táto scéna sa stretla s obrovským výsmechom zo strany divákov. Pravda je však taká, že v prípade priamej konfrontácie so žralokom sa naozaj odporúča udrieť ho päsťou do tváre, keďže žralok nie je zvyknutý na priamy odpor a takáto rana ho vie zaskočiť natoľko, že obeť nechá na pokoji. (matthew.17)

Súvisiace novinky

Tomb Raider si našel záporáka

Tomb Raider si našel záporáka

08.12.2016

Od posledního filmového Tomb Raidera uplynulo 13 let, takže není divu, že Hollywood zkouší reboot. Novou Larou Croft bude Alicia Vikander (Dánská dívka), jíž čerstvě přistál v náruči Oscar, a režie… (viac)

Reklama

Reklama