Reklama

Reklama

Lara Croft - Tomb Raider: Kolíska života

  • Česko Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života (viac)
Trailer

Lara Croft (Angelina Jolie), dcéra známeho a bohatého vedca, je pripravená kráčať v jeho stopách. Dostalo sa jej dobrej prípravy. Študovala na najlepších školách, dohovorí sa viacerými jazykmi, ovláda bravúrne najrôznejšie druhy sebaobrany a hlavne so svojím otcom, ktorý pred rokmi zomrel za nevyjasnených okolností, precestovala celý svet. Lord Croft hľadal vzácne stratené krypty i dávno zabudnuté a často naveky pochované miesta. Tentoraz už sama, musí Lara Croft prekonať najväčšiu prekážku. Nájsť obidve časti prastarého "šému", ktorý jej zaistí neobmedzenú moc nad časom a priestorom v mene ľudstva. Aby to dosiahla, je treba zvíťaziť nad nebezpečným a prísne utajovaným spoločenstvom, ktoré má rovnaký cieľ, len túžba po moci je motivovaná úplne inak ... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (424)

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Tupá, nudná, komická, pridlhá, zle zostrihaná a načisto chaotická "fraška", v ktorej mi ani ospevovaná Angelina Jolie nepripadala až tak sexy ako som čakal, ničmenej ponechávam filmu aspoň tú jednu hviezdičku za viac než solídny vizuál a... no dobre, aj tá Angelina, teda jej telo v obtiahnutom tielku k tomu tak trochu dopomohli... ()

sud 

všetky recenzie používateľa

No, nijak mě to nezaujalo. Příběh nic moc a akce tak nějak moc vyumělkovaná. Jan de Bont je z té Holandské party v Hollywoodu (spolu s režisérem Paulem Verhoevenem a herci Rutgerem Hauerem a Jeroenem Krabbé) nejslabší a jeho filmy se mi nezdají nijak extra. Angelina Jolie je hezká ženská a vlastně jenom kvůli ní se na to dá koukat. ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Na jednej strane sa tak nízkemu hodnoteniu čudujem, na strane druhej to aj trochu chápem. Ale to naozaj ľudia takéto filmy berú vážne? Sexy Angelina v obtiahnutom kostýme, so zbraňami, s motorkou... Film sa mi páčil rovnako ako prvý diel a som rád že Laru hrala Angi. Film vôbec nerobí menu Tomb Raider hanbu. Mám veľmi rád Angelinu Jolie ako herečku, je to krásna a schopná žena s hereckými gény po otcovi. (jej starý otec je Slovák). Pokračovanie Lary určite nieje zlý film a ani on, ani Angelina, čoby Lara ma nesklamali. ()

becki_tu 

všetky recenzie používateľa

Myslím si, že jsem tolerantní člověk, ale tohle bylo už i na mě moc. Slabé, podprůměrné béčko, které si hraje na velkolepou výpravnou dobrodružnou podívanou, ale bohužel se k této metě za celou stopáž ani zdaleka nepřiblíží. Nuda, nuda a pořád jenom nuda, ze které mě nevytrhl ani přiléhavý obleček Angeliny Jolie. Druhý Tomb Raider je bohužel hodně lacinou imitací dobrodružného filmu, znevážení herní klasiky a jeden velký trapas. ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Už podruhé se vnadná Lara rozhodla svým protivníkům nakopat zadek a ani napodruhé to nedopadlo nejlépe. Když nás před lety silně zklamal jinak nadějný Simon West (kam odhodil svůj styl?), obavy dle očekávání přineslo i dosazení Jan de Bonta na režisérskou stoličku, jehož kdysi hvězdná reputace (stačí si vzpomenout na Nebezpečnou rychlost) je ta tam (naopak raději zapomenout na pokračování Nebezpečné rychlosti). Vedle uhlazené akce (chybí nadhled, šmrnc), která rozhodně nenadchne, je tu opět ranec nudy v podobě nefunkčního scénáře, podpořeného navíc peprně trapnými dialogy a řadou hereckých zelenáčů ve vedlejších rolích. Jen smyslná Angelina Jolie nezklame, v každém druhém záběru vypadá jakoby pózovala pro prestižní kosmetickou značku!! Takže aspoň tak. ()

Galéria (106)

Zaujímavosti (18)

  • Pár švédských parašutistů provedl před ostrým natáčením skoku z hongkongského mrakodrapu 28 skoků pokusných. (Reiniš)
  • Film bol zakázaný čínskou vládou, pretože je tu Čína zobrazená ako krajina s nezákonnými úmyslami, do ktorých boli zaplatené tajné agentúry. (Greenpeacak)

Súvisiace novinky

Tomb Raider si našel záporáka

Tomb Raider si našel záporáka

08.12.2016

Od posledního filmového Tomb Raidera uplynulo 13 let, takže není divu, že Hollywood zkouší reboot. Novou Larou Croft bude Alicia Vikander (Dánská dívka), jíž čerstvě přistál v náruči Oscar, a režie… (viac)

Reklama

Reklama