Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pre Amy (Mila Kunis) je jej rodina úplne všetkým. Ale manžel s dušou chlapca, deti neustále vyžadujúce pozornosť a idiotský šéf majú vysoké nároky. Všetkým sa snaží vyhovieť, byť milá, ale nech robí, čo robí, nikdy to nie je dosť. Zlom nastáva v okamihu, keď sa dostane do konfliktu trojicou dokonale premotivovaných moderných supermatiek (Christina Applegate, Annie Mumolo, Jada Pinkett Smith). Z milej Amy je zrazu rebelka, ktorá získa na svoju stranu ďalšie zúfalé mamičky (Kathryn Hahn, Kristen Bell) a spolu si konečne začnú užívať. Nečakane získaná sloboda im prevráti život naruby, a napokon z nich možno spraví lepšie matky. (Continental film)

(viac)

Videá (22)

Trailer 2

Recenzie (369)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Nič originálne a v mnohých miestach príliš okaté. Hoci to netlačí na pílu tak okato v rámci sentimentálnych scén a naplno to prezentuje majstrovstvo ako Kristen Bell tak aj Kathryn Hahn. Je to taká oddychová jednohubka. Hoci sa priznám že scéna v supermarkete je pre mňa jeden z tohtoročných komediálnych vrcholov! ()

carly 

všetky recenzie používateľa

Prvé, čo na tomto filme musím vyzdvihnúť, je hudba. Skvelý výber, v pravý moment. Robila presne to, čo filmová hudba má robiť, dotvárala atmosféru. druhou skvelou vecou boli herci. Každá postava od hlavného tria až po neschopného majiteľa úspešnej firmy, sadla ako zadok na šerbeľ. Nemusím moc nadávky, ale nikdy netlačili príliš na pílu, prejav postáv korešpondoval so situáciou alebo charakterom postavy. Aj tempo bolo dobré. Film v žiadnom momente nezadrhával, spomaľoval a zrýchľoval plynule, príjemne. Bol fakt, ale že fakt vtipný. Bol to film plne zo ženskej perspektívy. O tom, aké neskutočné nároky na ženy spoločnosť a následne ony samé na seba kladú. A ako sa z nich vymaniť a nájsť rovnováhu. Bol aj o ženskom priateľstve. O láske k deťom, ale aj o láske k partnerovi. Jeho posolstvo bolo poväčšine nenápadné, ale o to silnejšie. Z kina som odišla nabitá neuveriteľne pozitívnou energiou. A to je asi jeho najlepšia vizitka. ()

Reklama

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Dobre, toto bola fikcia. Pozrite si after credits (sorry, nie sú preložené) - chcel by niekto takú svokru ako má teraz Ashton -"čo ti chcela povedač angličaky", chcel by niekto šústať škulavú Kristen Bell, ktorej mamča vyzerá hotter, a Kathryn Hahn ktorá je možno vtipná na buzna párty... brekeke, tfujtajbl! ()

-bad-mad-wolf- 

všetky recenzie používateľa

V kontextu nebezpečný předvídatelnosti týhle taškařice až nečekaně velká prča. Možná díky tuně "mateřsko-vulgárních" hlášek, který pálí od boku ústřední maminy (trio zoufalka, puťka a štětka obsazený fakt skvěle). Největší díl úspěchu má na krku obří nadsázka, páč v tomhle filmu jsou úplně všichni přepálený karikatury, z nichž jedině hlavní hrdinku (Mila Kunis) lze občas podezírat z vývoje a nečernobílosti. Nezbytný morální kydáníčko odbyto naštěstí rychle. Není to žádná megapecka, není to chytrý a ambice končí u prostýho oddechu, ale pokračování určitě uvidim. ()

castor 

všetky recenzie používateľa

S dávkou nekorektního humoru rozhodně nepřicházejí jako první. Tak trochu móda posledních let, kdy sprostě mluví a na křečovité úsměvy už kašlou také ženy, strhla i Milu Kunis nebo Kristen Bell. Tentokrát odmítají dělat to, co po nich žádá společnost nebo rodina, a ve finále to stejně málokdo ocení, takže nohy nahoru, panáka do ruky a vlastní volný čas mají zelenou. Jon Lucas a Scott Moore, scenáristé, kteří stojí za první Pařbou ve Vegas (a tady režiséři), nepotřebují úplně silný příběh, pomáhají si lepením humorných epizodek, které vycházejí tak napůl. Přesto nakonec docela příjemné rozptýlení. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (10)

  • Názov školy, William McKinley, je rovnaký ako v seriáli Glee (2009). (dwdb)

Súvisiace novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (viac)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (viac)

Reklama

Reklama