Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Krimi

Recenzie (1 107)

plagát

Konštelácia (2024) (seriál) 

Nerád vypínám seriály - zaujíma ma aspoň koniec (keď som si už dal tú námahu sledovať pár epizód). Tuná som ale skončil pri E03... kde sa kokotko na hojdačke snaží vysvetliť 10ročnému decku teóriu kvantovej mechaniky... Jako vážne už dneska nedokážeme natočiť niečo priamočiare ale opičiť sa po pseudo nolanovských pičovinách, ktoré nedávajú zmysel...! Výsledok je pod úrovňou všetkých zúčastnených.

plagát

Gentlemani (2024) (seriál) 

Hodne nadhodnotená sérka! Ale v prvom rade musím uznať, že perfiš spravená! Je tu vidieť ruku A-čkového režiséra, žiadna vata, žiadny mindfuck (aby ste v pólke sérii pochopili "vo co go?", tu je to "smeč na bránu" ako sme u Ritchieho zvyknutí. Radšej sa budem venovať negatívom - 1.*totálne nímandové prkenné xichty (keď odrátam Winstona a Jonesa)- by sa hodilo viac star-face. 2.*sérka sa v trailery tvárila ako ultra18+, pritom je to uplakaná PG13 pre teens. 3.*celé je to naivné - ruku na srdce, mariša nie je zrovna komodita v záujme súčasnej mafie, ako je tu vykreslené - skôr to pripomínalo lacnú výrobu & distribúciu ukrajinského tabaku na Slovensko, kde sa zapotili akurát tak colníci. Čakal som viac.

plagát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Čistá "haluzovina" súčasnej doby. Ja vám teda zhrniem hlavnú myšlienku - za 400 rokov príde k Zemi 1.000 kolonizačných lodí mimozemšťanov, aby zotročili Zem... Kapišto?! Ostatné sú len nudné pseudo-fyzikálno-vedecké pičoviny, pri ktorých som zaspával! Ašpirant na seriálnu KOKOTINU roku! A samozrejme, že S01 je bez konca, kde zostanete "jeleni" jak na začiatku - ak toto ešte nechá NTFLX pokračovať, tak nechápem jeho filozofiu, keď nechali "kcípnout" o hodně viac úspešnejšie série hneď po prvej season!

plagát

Temný prípad - Nočná krajina (2024) (séria) 

Čakal som to podľa recenzií ovela horšie, ale aj tak je to podľa mňa najhoršia season. V jednej epizóde Jo-Dee hovorí: "Dieser Fall ist ein Griff ins Klo" (videl som to v nemčine, tak si dovolím preložiť jako "šáhnutie do hajzla". Tak to isté platí aj pre celú season!

plagát

Chudiatko (2023) 

Holyvúdske soft porno s nechutnou Stone! Obrazovo virtuálne, obsahovo odpad!

plagát

Halo - Season 2 (2024) (séria) 

Ok, hru som nehral. Ok, bavilo ma to o chlp viac, než S01. Ale... také logické kktiny - v S01 vychovávali a prerábali 5 Spartanov od šiestich rokov... a zrazu ich je tam nastúpených zopár tisícok... WTF! Otrasné CGI pokračujú (hlavne Alliancia - kde sme?! 10 rokov dozadu!)! A na margo Kwan - už konečne zdochni, BITCH - nie, plusom nám pridali nášupom pukanu "o ničom" Perézovú! No a najlepší "heft" série, od Kai: "Ty máš strach z toho, že máš strach"... Kurva, tak takýto filozofický výprd by nevypotil ani Nietzsche, keby ho Socrates jebal dennodenne do prdele! Ak sa budú tvorcovia naďalej oháňať vetou že "pre charakter postavy treba ukázať aj tvár" nech si vzápätí spomenú na Mandaloriana (tiež neni pre mňa "orechový" seriál, ale Pedro Pascal je podľa mňa o hviezdy lepší herec než nímandový Pablo Schreiber, ale masku si tam prakticky nesundal - a to pritom nie je sérka podľa fan PC hry)! Niekto dostal zaucho, ale producenti to majú u prdeli, pokračujú v rovnakej sračke!

plagát

Madame Web (2024) 

Nejako obzvlášť nesledujem logické lapsusy v deji, ale tuná to bolo až do očí bijúce! (slečna Webbová na fotke okamžite spozná Ezekiela, pritom ho predtým videla len v maske... Tri "kvázi" unesené pipiny sa zastavia v mekáči a chlapík pri bare už číta noviny s článkom o ich únose - po hodine!). Na takúto hnusobu sa aj slová ťažko hľadajú. Na druhú stranu - konečne už začali od divákov lietať facky pre producentov superhero flákov.

plagát

Out of Darkness (2022) 

Niektorí recenzenti ("riči v piči") boli zrejme v lese na "houbičkách" s tampónmi v nohavičkách spolu so štábom. Pripomínalo mi to rozprávku o "Červenej Karkulke". Tlupa nehercov recitujúcich hatlaninu, blúmajúcich po lese... budget 1000€ za benzín do peknej krajiny. Dokonca odkukaná pičovina z Pitch Black - holka má krámy, bu-bu-bubák po nej ide, lebo ju cíti...! Úděsné! Jedna ★ za kameru (aj keď tie 2 "prevracačky" som nepochopil, možno to malo byť kůl... né, nebolo) a hudbu, ktorá asi jediná stála za to.