Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pre Amy (Mila Kunis) je jej rodina úplne všetkým. Ale manžel s dušou chlapca, deti neustále vyžadujúce pozornosť a idiotský šéf majú vysoké nároky. Všetkým sa snaží vyhovieť, byť milá, ale nech robí, čo robí, nikdy to nie je dosť. Zlom nastáva v okamihu, keď sa dostane do konfliktu trojicou dokonale premotivovaných moderných supermatiek (Christina Applegate, Annie Mumolo, Jada Pinkett Smith). Z milej Amy je zrazu rebelka, ktorá získa na svoju stranu ďalšie zúfalé mamičky (Kathryn Hahn, Kristen Bell) a spolu si konečne začnú užívať. Nečakane získaná sloboda im prevráti život naruby, a napokon z nich možno spraví lepšie matky. (Continental film)

(viac)

Videá (22)

Trailer 1

Recenzie (369)

FTP 

všetky recenzie používateľa

Dalo by se rict oddechovka, kdybych pri nekterych scenach nemel vazny problem s nadechem. Je to vyborna komedie pro muze i zeny a navic je (oproti jinym) opravdu vtipna. Ustredni trio skvele poskladane, Kristen Bell je uzasne roztomila. Cele to tak nejak utika, clovek se bavi a pak prijde klise zaver jako krava, ktery shodi veskerou vystrednost, kterou se film az doposud prezentoval. Ale moc prijemne straveny vecer ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Očekávala jsem typickou americkou slátaninu, ale bavila jsem se od začátku do konce. Takže bych měla poděkovat švagrové, že mi tenhle film doporučila. Mila Kunis a její dvě kámošky, jedna drsná a nechodící daleko pro sprosté slovo a druhá nesmělá a naivní, byly super a přišli mi i slušně přesvědčivé a pěkně jim kontroval Melounek. Ač jde o Ameriku tak tvůrci spoustu věcí vystihli přesně. V Čechách to samozřejmě funguje malinko jinak, tady jsou děcka vychovávaná jiným způsobem, ale proč se nepobavit na cizí účet. To přece nic nestojí a hlavně to nebolí. ()

Reklama

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Zaznamenal som existenciu viacerých ženských verzií Pařby ve Vegas a všetky som doteraz úspešne odignoroval, ale Mila Kunis sa neodmieta. Som predsa gentleman. No a moja dobrá výchova ma tentoraz odmenila fajn zážitkom. Väčšinu času sa totiž Matky na tahu prezentujú vtipnými hláškami, gestami a zpomalenými zábermi. Buráca do toho párty hudba a vy si hovoríte, že po dlhej dobe komédia, ktorá trafila do čierneho. Celkový dojem bohužiaľ zrážajú kecy o rodičovstve a predovšetkým sračky o materstve, ktoré ako bonus na úplný záver zničia mokrý sen o Mile a jej matke. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Nič originálne a v mnohých miestach príliš okaté. Hoci to netlačí na pílu tak okato v rámci sentimentálnych scén a naplno to prezentuje majstrovstvo ako Kristen Bell tak aj Kathryn Hahn. Je to taká oddychová jednohubka. Hoci sa priznám že scéna v supermarkete je pre mňa jeden z tohtoročných komediálnych vrcholov! ()

Larushka 

všetky recenzie používateľa

Velké nadšení. Seděly mi naprosto všechny vtípky a hlášky, to se jen tak nevidí - této scénáristické dvojice se musím držet! Fakt jsem se bála, že to bude stupidní, jako většina podobných filmů, ale byla jsem příjemně překvapena. Ze sálu jsem odcházela s úsměvem na rtech a dobrou náladou - miluju to, když se mě komediální filmy dotknou. Skvělej soundtrack. Závěr s real maminama byl moc milej. Christina Applegate dokonalá. Holt vzdávám i mé oblíbené Kristen Bell, Mile Kunis a Kathryn Hahn. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (10)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste New Orleans. Krátko však filmári pracovali aj v Chicagu. (MikaelSVK)
  • Názov školy, William McKinley, je rovnaký ako v seriáli Glee (2009). (dwdb)

Súvisiace novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (viac)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (viac)

Reklama

Reklama