Reklama

Reklama

Vo svete, kde sú čary a kúzla neoddeliteľnou súčasťou každodenného života, sa práve odohráva veľká lúpež. Diabolský Rumpelstiltskin sa zmocnil ďalšieho kráľovstva, tentokrát toho, v ktorom vládla Snehulienka so svojim manželom, kráľom. Cieľom jeho nájazdu však nie je len túžba po tomto kúsku zeme; Rumpelstiltskin (Casper Van Dien) by sa rád stal vlastníkom čarovného zrkadla, ktoré by mu pomohlo dostať sa do sveta za zrkadlom, do sveta, kde niet žiadnych kúziel, ktoré by komukoľvek mohli pomôcť vzoprieť sa mu. Stane sa však niečo, s čím nepočítal: zrkadlo sa rozbije a do našej reality sa dostane len on so Snehulienkou (Lauren Parkinson) a poskokom Vlkom (Kimo Leopoldo), v pätách s trojicou princezien Popoluškou (Milynn Sarley), Šípkovou Ruženkou (Marah Fairclough) a Rapunzel (Rileah Vanderbilt) a osamelou lovkyňou, pátrajúcou po Vlkovi, Červenou Čiapočkou (Elizabeth Peterson). Nastáva okamih pravdy: podarí sa Rumpelstiltskinovi zotročiť si oba svety, alebo sa ho milé dámy raz a navždy zbavia? (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (44)

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem pitomé Asylum céčko, dostal jsem pitomé Asylum céčko. Aspoňže mstitelská mise čtveřice pohádkových princezen a lučištnice Karkulky - přes všechnu svou lacinost a neumětelskost - neotravovala, jen nudila. Dokonce občas byla znát i určitá snaha, minimálně Casper Van Dien si záporáckou roli Rumpelstiltskina užíval (a jako jediný předváděl cosi vzdáleně připomínajícího herecký výkon). Víc záměrného humoru by taky neuškodilo. ()

tatanapope 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle jsem stáhla omylem a když jsem to pustila nestačila jsem se divit , akční princezny a říkám si , to snad ne , to si se mě někdo snad dělá prdel a bylo to přesně tak trapné , jak by se dalo očekávat .Sněhurka se omylem dostala do země lidí a zbytek princezen + červená karkulka jí šli zachránit . Jediné , co celkem ušlo byly ty akční scény ,ale ty princezny mi k tomu fakt vůbec nešli . ()

Reklama

beso74 

všetky recenzie používateľa

V ére, keď má každá filmová spoločnosť, čo za niečo stojí, nejakú tímovku, rozhodli sa aj Azyláci pre niečo podobné. A aby ostali svojmu menu verní, niečo si požičali z Avengers (dokonca aj polovicu titulu) a niečo od bratom Grimmovcov (autorské práva sú už hodných pár liet v pase, tak nehrozí žiaden súd). Komando princezien už v Šrekovi ukázalo, čoho všetkého je schopné, tu sa z rozprávok a močiarov presunulo priamo do súčasného L.A.. Na pomery spoločnosti je to až prekvapujúco prijateľné, divák si to môže pozrieť dokonca bez toho, aby začal trpieť samovražednými sklonmi. O zábavu sa tu stará prekvapujúco Casper Van Dien, ktorý si svoju postavu diabolského ničomníka túžiaceho po svetovláde na všetkých stranách zrkadla, s veľkou chuťou užíva. Navyše, ani tie princezné nie sú na zahodenie (Červená Čiapočka sa obzvlášť vydarila). Škoda tej všadeprítomnej nelogikosti, nudy uprostred filmu a zhovadilých efektov, ale ruku na srdce, to by už potom nebolo Asylum... ()

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Proč u tohoto filmu ztrácet drahocený čas? V mém případě to byl bývalý kulturista a (ne)herec Lou Ferrigno, protože jeho Iron John (Železný John) je taková lacinější verze Hulka. Casper Van Dien nepředvedl herecky vůbec nic a má pouze zajímavé jméno Rumpelstiltskin (Rumplcimprcampr nebo Rampelník). ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

'Bylo nebylo, z dalekého království přišli do našeho světa Sněhurka, Růženka, Popelka, Locika a Karkulka. A ještě nebyli v lepší formě. Ale bude to na boj s temnými silami stačit?' Tak tomu nedá zvědavost stát. Asylum nezklamal a stvořil mockbuster se všemi očekávanými aspekty. Hrome, ta Karkulka ale má ránu. Jak se dá očekávat, nic extra to není. Vzhled děvčat spíše naznačuje jejich barbinovské juchání a starosti aby si náhodou nezlomili nehet. Ale dialogy jsou překvapivě plné typických ženských hlášek, takže se tu hlavně pánové pobaví jak si tu děvčata hrají na drsňačky. S vizuálníma efektama se tu nepřehání a je to dobře. Lepší žádné než naprosto katastrofální jak je u Asylumu zvykem. Snímek na odlehčení a k pobavení. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (2)

  • Lou Ferrigno, ktorý bol jedným z prvých predstaviteľov Hulka, stvárnil v tomto filme postavu, ktorá sa svojimi schopnosťami a výzorom Hulkovi podobá. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama