Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ash se probudí v blázinci a zdánlivě nápomocný doktor se ho zoufale snaží přimět, aby se přiznal ke svým činům a mohla tak být zahájena jeho léčba. Zdá se, že se celý Ashův svět hroutí. Událo se snad všechno jen v jeho hlavě? Opravdu je Sekáč Ash? (Cinemax)

Recenzie (8)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Druhá séria bola vyprodukovaná v roku 2016. Pozostáva z desiatich častí. V poradí siedma epizóda sa volá "Blud" (Delusion). Keď sa Ash po údere od Baala preberie z bezvedomia zistí, že je hospitalizovaný v ústave pre mentálne postihnutých. Snažia sa mu tam vysvetliť, že všetky tie hrôzy, o ktorých je presvedčený, že zažil, sú len výplodom jeho fantázie a chorého mozgu. Jediné čo sa naozaj odohralo, bolo to, že pred tridsiatimi rokmi zavraždil svojich priateľov na chate v horách. Démon Baal dá jeho psychike poriadne zabrať. **** ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ash zvádza v blázinci boj s Baalom, ktorý sa ho snaží presvedčiť, že všetko sa odohráva iba v jeho hlave. Napriek tomu, že blázinec bol dokonalý a výkony protagonistov výborné vyššie hodnotenie epizóde dať nemôžem, pretože v kontexte celého seriálu pôsobí príliš rušivo. Vynikajúca epizóda, ktorá by však musela byť súčasťou iného seriálu. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Uf, to byla nejmíň tříhodinová půlhodina. Čas se táhl jako kvalitní med a nějak se mi nedařilo pochopit tvůrčí záměr, nejdříve se ze série začal vytrácet humor, teď už ho následovala i akce s brutalitou a zbyl jen jakýsi pokus o psychohoror bez hororu. Za mě to byla slabota, Ash bez násilí a humoru na mě prostě nefungoval. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama