Reklama

Reklama

C.S.I. CYBER: Vraždy cez internet

(seriál)
  • Česko Kriminálka: Oddělení kybernetiky (viac)
Ukážka z filmu 1
USA, (2015–2016), 21 h 59 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrajú:

Patricia Arquette, James van der Beek, Peter MacNicol, Shad Moss, Charley Koontz, Hayley Kiyoko, Ted Danson, Kenneth Mitchell, Joe Reegan, Mckenna Grace (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(31)

Špeciálna agentka Avery Ryanová pracuje na ústredí FBI vo Virgínii ako kyberpsychologička a vedie oddelenie pre vyšetrovanie prípadov z oblasti kybernetických zločinov. Spolu so svojím tímom rieši rafinované kyberzločiny, ktoré sa začínajú v hlave, odohrávajú na webe a zhmotňujú v reálnom svete. Medzi jej spolupracovníkov patrí bývalý špeciálny agent námorníctva Elijah Mundo, odborník na hackerstvo Daniel Krumitz, bývalí hackeri Raven Ramirezová a Brody Nelson, ako aj zástupca riaditeľa FBI, Simon Sifter. Ich úlohou je riešiť prípady vrážd, sexuálnych zločinov, lúpeží a vydierania realizovaných pomocou internetu, ale aj kyberkrádeže, hackerské útoky a ďalšie podobné prípady spadajúce pod vyšetrovacie právomoci FBI. V 2. sérii seriálu sa k nim pripojí aj bývalý šéf laboratória kriminálky v Las Vegas, D.B. Russell, ktorý do FBI nastupuje ako riaditeľ forenzného laboratória novej generácie. (TV JOJ)

(viac)

Videá (15)

Z nakrúcania 5 - Mary Aiken
Z nakrúcania 5 - Mary Aiken (scenáristka)
D: angličtina
02:19
Z nakrúcania 4 - Shad Moss
Z nakrúcania 4 - Shad Moss (herec)
D: angličtina
01:48
Z nakrúcania 3 - Patricia Arquette, Anthony E. Zuiker, Jerry Bruckheimer, Pam Veasey, Ann Donahue, Peter MacNicol, Charley Koontz, Shad Moss, James van der Beek, Hayley Kiyoko
Z nakrúcania 3 - Patricia Arquette (herečka), Anthony E. Zuiker (scenárista), Jerry Bruckheimer , Pam Veasey (scenáristka), Ann Donahue (scenáristka), Peter MacNicol (herec), Charley Koontz (herec), Shad Moss (herec), James van der Beek (herec), Hayley Kiyoko (herečka)
D: angličtina
03:29
Z nakrúcania 2 - Mary Aiken
Z nakrúcania 2 - Mary Aiken (scenáristka)
D: angličtina
02:30
Z nakrúcania 1 - Jerry Bruckheimer, Patricia Arquette, James van der Beek, Carol Mendelsohn, Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Pam Veasey, Shad Moss, Hayley Kiyoko, Peter MacNicol
Z nakrúcania 1 - Jerry Bruckheimer , Patricia Arquette (herečka), James van der Beek (herec), Carol Mendelsohn (scenáristka), Anthony E. Zuiker (scenárista), Ann Donahue (scenáristka), Pam Veasey (scenáristka), Shad Moss (herec), Hayley Kiyoko (herečka), Peter MacNicol (herec)
D: angličtina
01:55

Reklama

Reklama