Reklama

Reklama

Angelika a sultán

  • Česko Angelika a sultán (viac)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Angelika (Michèle Mercier) bola unesená z náručia milovaného Jeoffreyho de Peyraca (Robert Hossein) zákerným pirátom Escrainvillom (Roger Pigaut). I keď sa Peyrac okamžite vydá zločinca prenasledovať a po neľútostnom boji sa jeho lode zmocní, svoju Angeliku už na palube nenájde. Escrainville ju totiž medzitým predal priekupníkovi Mezzo Mortemu (Arturo Dominici). Zatiaľ čo Peyrac pokračuje v pátraní po svojej manželke, Angelika sa dostane do rúk Osmana Ferradjiho (Jean-Claude Pascal), pána háremu marockého sultána Mulaja Rašida (Aly Ben Ayed). Ten má v pláne urobiť z nej tretiu sultánovu milenku. Ona však stále miluje jediného muža - Peyraca. S pomocou otroka Colina Paturela (Helmuth Schneider) sa Angelika pripravuje na útek. Na jej záchrane pracuje aj Jeoffrey, ktorý predstiera, že je jedným z galejníkov. Chce sa dostať do marockého Meknesa, spojiť sa s Angelikou a pokúsiť sa ju zachrániť... (TV Doma)

(viac)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (128)

Eliott 

všetky recenzie používateľa

Postupně jsem viděl všech 5 filmů a i když už nevím ve kterém díle se odehraje co, dovolím si okomentovat alespoň tento jako celek. Film je rozhodně nadprůměrným romantickým dobroudružným dramatem, kterému bych klidně daroval i 4 hvězdy, bohužel je to však až příliš dlouhé a na 500 minut je tam poměrně hodně nezajímavé výplně. Proto dávám 3 hvězdy a 65% ()

brooklyn73 

všetky recenzie používateľa

Jako mladsi, jsem to bral nyni uz jen s obtizemi.Dalsi nasledovne sledovani jakekoliv z Angelik u mne uz asi nenastane.Davam 2 hvezdy, za harem a za predstavu ze takto to tam asi mohlo byt a chodit, a za otrokarske lode a bubenika s bubnem co bubnuje a zvetsuje rychlost na to se neda zapomenout."roubiky do ust". ()

Reklama

Radiq 

všetky recenzie používateľa

No, co si budeme povidat, Angeliky už bylo nějak moc. Ty předchozí díly jsem na rozdíl od většiny čsfd komentátorů docela snesl, ale tady už mě to nějak nebralo. Michèle Mercier v arabskejch hadrech teda nebyl moc dobrej nápad, navíc toho moc neodhalila a ty oční stíny, to bylo skoro jak po zápase v boxu. Ale co bylo uplně tupy jakože nudny, nesmyslny a drásající mozek, byl ten stupidní děj, během kteryho sem musel furt kroutit hlavou a očima. A pak najednou Žofré aka Reskátor, záchrana, cucačka, konec. Hm, fajn, ale bylo to nějaky odflákly. ()

cingi.t 

všetky recenzie používateľa

Tak a sériu mám hotovú. Chápem, čo sa na tom páči chlapom aj to, čo sa na tom páči ženám, aj keď sú to asi odlišné veci. Všetky časti si držali taký svoj šmrnc. Pár krát som si poplakala, samozrejme len pri scénach s okúzľujúcim Depeiracom. Bohu vďaka za tie filmy, v ktorých ju nikto neznásilnil, lebo občas začínala pôsobiť ako Angelika - radodajka naprieč kontinentom. Posledná časť bola slabšia trošku, dokonca sa tam neobjavila moja obľúbená Angelikina replika " Joffrey!", ale aspoň tam aspoň pôsobila ako tá nezlomná žena z predlohy. 3* ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

V celej ságe Angeliky to vyzerá tak, že sa so svojim Peyracom snáď už nikdy nestretne. Musí podstúpiť všemožné útrapy, opakované pokusy o znásilnenie, bičovanie, prechod púšťou a horami. Nám to drása nervy, ale nič z toho jej neuberie na kráse a kvalite účesu, aby sa to zavŕšilo v sladkom závere. Trochu ma rozladilo, že som práve dnes videl súčasnú fotku Michele Mercier v hrozných šatách, ale nepokazí mi to hodnotenie, veď som ju ako malý chlapec chcel mať doma. –––– Ve Francii osvícení lidé mají za to, že na lásku je třeba dvou. ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (11)

  • Ze všech původních filmů o Angelice právě zde její představitelka Michele Mercier vystřídá nejméně kostýmů, a to 9. (fiLLthe3DD)
  • V roku 1967 sa film premietal pod názvom Angelika a diablove peniaze. (Raccoon.city)
  • Natáčelo se v tuniských městech Sidi Bou Said, Nefta, Monastir a El-Džem. (M.B)

Reklama

Reklama