Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Konec hraní. Loy prohrává válku a musí jednat, proto nechává unést Gaetana. Josto dostává rozkaz z New Yorku, že pokud se chce zmocnit celého města, musí se usmířit se svým uneseným bratrem. Zkorumpovaný policista Odis se ocitá v sevření dvou znesvářených mafií. Sestru Oraettu rozhodí konfrontace s anonymním dopisem, který líčí její zvrácené chování. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (4)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tato epizoda mi prisla (a aj bola) prilis kratka. Bez uvodnych a zaverecnych titulkov snad 40minut. Rozhodne nie 59, ako je uvedene na stranke csfd. A okrem poslednej, vydarenej linie s cernosskym rukojemnikom, sa toho udialo len minimum. Anonymna nemocnicna ponosa, odkaz od mafie z New Yorku, nevitana navsteva detektiva s PTSD a kdesi vzadu, narodeninky chytrej hlavicky. Skoda, ze sme nevideli "uradovanie" dvoch lesbiciek. Hoci i stavka tvorcov na predstavivost mala svoj efekt, rozhodne vsak nie zamyslany. Zatial najslabsi diel serie, dufam, ze tie dalsie budu rozhodne kvality, na aku sme u Farga zvyknuti. Rozpacite trojhviezdie. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Musím uznat, že mě tvůrci seriálu ve čtvrté epizodě slušně oblbli. Trapně jsem jim skočil na to, že se rozhodli vrátit k tomu, co dělalo Fargo Fargem, ale přitom to bylo jen hezky zvládnuté klamání tělem. Osvěty o rasové diskriminaci dostávám v každém dílu dostatek, ale zajímavý děj, atmosféra a napětí pouze živoří. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizóda sa začína v najnudnejšej rodine série, možno aj seriálu. Našťastie to ďalšia scéna napraví. Na nie nadlho, lebo ten boj nie je vyrovnaný a opäť sa začína nudná reč o rovnoprávnosti. V ďalšej akčnej scéne sa zase viac pracuje s atmosférou, kedy za neukazujú všetky výstrely, počká sa až na prejdenie levelov nezaujímavých ľudí ako nutných, nudných pešiakov na ceste k bossovi. Toto zakončenie je nudné a snaží sa divákov pobaviť nerovnováhou síl pri upratovaní. Divák si myslí, že sa dočkal aspoň nejakého riešenia situácie, ale nie, nasledujú opäť „dôležité“ kecy. Napätie s Jackom Hustonom a jeho Odisom baví. Josto nachádza riešenie, ktoré môže byť skazou. No to, čoho je divák svedkom, je skôr deus ex machina a zráža to dôveryhodnosť situácie. Smrti niektorých postáv sa séria zámerne vyhýba, asi preto, aby si udržala rozprávkový dojem a aj divákov pod 12 rokov, ktorí však pre krvavé scény seriál nepozerajú, preto týmto zámerom tvorcov nerozumiem. Jazykové okienko: ditsoon. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama