Reklama

Reklama

Tvrďas 2

  • Česko Mstitel bezpráví 2 (viac)
Trailer

VOD (1)

Vyznamenaný veterán vietnamskej vojny Frank Vega sa znova vracia do Los Angeles, aby si vyrovnal účty so zloduchmi a vyčistil mesto od všadeprítomnej špiny. Tentoraz si so sebou privádza starého priateľa Bernieho Popea, nevrlého chorľavého kumpána, ktorý trpí fóbiou z otvoreného priestoru. Na svojej ceste za pomstou budú musieť starnúci muži využiť jediné dve veci, ktoré ešte poriadne ovládajú – svoj dôvtip a svoje päste. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (83)

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Pořádná nálož béčkový zábavy a ještě o něco větší prča než jednička. Nevím jestli je to tím, že si Trejo ještě přibral na pomoc Glovera, ale každopádně se navzájem skvěle doplňují a jak píše stuntmanMIKE tohle je přesně ten typ filmu, kde se člověk, tak skvěle pobaví, že odpustí i nějaký ty viditelný chyby. Například to, že film je děsně předvídatelnej v každý scéně jsem tušil co bude následovat zhruba tak za 5 minut v tý další, ale čert to vem. Tady vezmu zavděk tím, že ti dva dědci jsou prostě cool jejich průpovídky jsou prostě super a úplně nejvíc mě dostávali ty hadry co měli na sobě. Jak ať už vlezli kamkoliv, tak tam svým zjevem a oblečením působili jak pěst na oko. Jinak žádná extra bombastická akce se tu nenajde, ale to nevadí tohle dílko je stejně především o nostalgii a o hláškách. Ústřední dvojici pak skvěle doplňuje Divoff jako opravdu stylovej záporák. Jenom škoda, že má v celým filmu asi jenom 15 minut. Každopádně tak jako tak parádní bezmozková zábava a konečně zase pořádnej film z Trejem od Machete zabíjí.70% ()

TERRORDROME

všetky recenzie používateľa

Danny Trejo sa vezia na módnej vlne akčných dedkov a jeho Zlá Riť sa dokonca dočkala druhého dielu, čo ma teda prekvapilo. Ale milo, lebo dvojka je ešte o kúsok lepšia než jednotka a taktiež viac komediálna, čo jej dáva šťavu. Inak je dej ten istý čo v každom Trejovom filme, gangsteri nasrali nesprávneho mexičana a on ich teraz musí zmárovať. Už na to však nie je sám, do party pribral druhého Dannyho, toho čo mal kedysi Smrtonosnú Zbraň, ale dnes má už len hemeroidy a zelené tepláky. Nakladačky však ostávajú aj tak prevažne na Trejovi, lebo Glover vyzerá že sa každú chvíľu vplyvom zemskej príťažlivosti vlastnou váhou zlomí v páse a rozpadne na prach, ale zasa je z neho cool nevrlý hláškujúci geront čo stále držkuje a obťažuje zaľúbencov v intímnej chvíli svojimi prdmi. Vďaka nemu sa film predsa len niekam posúva, lebo inak je to do písmena to isté čo v predošlej časti. Trejo niekam nabehne, všetkých zmláti a pomocou dômyselných vypočúvacích techník typu ventilátor na holom vtákovi získa ´dalšie mená a adresy. No a tak sa dvom páprdom podarí zlikvidovať celú Argentínsku narkomafiu! Brať vážne sa to samozrejme nedá ani trochu, len sa proste trochu pobaviť. Na mňa to fungovalo a dúfam že bude aj trojka kde prestarnutí zloritníci s vreckovým arzenálom v buzitaškách zvrhnú komunistický režim v severnej Kóreji a sekundovať by im mohol ešte trebárs taký 90 ročný Christopher Lee s rotačákom. Mega HU! ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„Všetko prebehlo OK. Potom prišiel ten druhý dedko.“ Rovnaká nudná blbosť, ako jednotka, ale táto nemá Rona Perlmana. Zato má smutne starého Dannyho Glovera (v teplákoch), ktorý sa už zjavne nechytá. Jeho buddy spojenie s magorom Dannym Trejom je rovnako WTF, ako celý film. O dvojke platí to, čo platilo o jednotke: pravdepodobne (opakujem: pravdepodobne) to malo byť neskutočne zábavné, ale v praxi je to len nudné a nevtipné (uškrnul som sa maximálne pri scéne „dobrý deň, hygiena“). Jonathan Lipnicki, chlapček z Myšiaka Stuarta Gordona, sa mihne ako vysokoškolák, ktorému starý, škaredý Mexičan otrepe pipika o zapnutý ventilátor. Bravo, Jonathan. Proste bravo. ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Podobne dobré ako jednotka. Proste úplne uletená vec, ktorá ale tvári dosť vážne. Prvých 20 minút je vlastne skôr taká dráma. Ale neskôr vytiahnu skutočné esá. Keď sa Danny s Danny začnú obliekať do akcie, fakt som šťal od smiechu. A čo má Danny v ladvinke? No predsa ladvinku. A z čierneho Dannyho je ešte solídny sukničkár. A tie bitky sú síce absurdné, ale pobavia tiež. 70% ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

"A pak přišel druhej starej chlap a všechny nás zmlátil." Bad Ass si pořídil parťáka a těžko by našel někoho lepšího, než Dannyho Glovera v zelený teplákovce a pletenkou na hlavě. Společně pak ukážou zač je toho loket skupině vysoce postavených drogových dealerů. Trejo s Gloverem se společně výborně doplňují a zhusta si ze sebe dělají srandu, což je oproti vážnější jedničce posun dopředu. Těch drobnějších akčních scének je tu taky dost, stejně jako nesmyslů ala granát nebo vrhnutí nože v závěrečných scénách. Ale sem to patřilo. Dědkové ukázali, že do starýho železa rozhodně nepatří a doufam, že se společně objeví v trojce. 70% ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama