Reklama

Reklama

Tvrďas 2

  • Česko Mstitel bezpráví 2 (viac)
Trailer

Vyznamenaný veterán vietnamskej vojny Frank Vega sa znova vracia do Los Angeles, aby si vyrovnal účty so zloduchmi a vyčistil mesto od všadeprítomnej špiny. Tentoraz si so sebou privádza starého priateľa Bernieho Popea, nevrlého chorľavého kumpána, ktorý trpí fóbiou z otvoreného priestoru. Na svojej ceste za pomstou budú musieť starnúci muži využiť jediné dve veci, ktoré ešte poriadne ovládajú – svoj dôvtip a svoje päste. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (83)

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Podobne dobré ako jednotka. Proste úplne uletená vec, ktorá ale tvári dosť vážne. Prvých 20 minút je vlastne skôr taká dráma. Ale neskôr vytiahnu skutočné esá. Keď sa Danny s Danny začnú obliekať do akcie, fakt som šťal od smiechu. A čo má Danny v ladvinke? No predsa ladvinku. A z čierneho Dannyho je ešte solídny sukničkár. A tie bitky sú síce absurdné, ale pobavia tiež. 70% ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

"A pak přišel druhej starej chlap a všechny nás zmlátil." Bad Ass si pořídil parťáka a těžko by našel někoho lepšího, než Dannyho Glovera v zelený teplákovce a pletenkou na hlavě. Společně pak ukážou zač je toho loket skupině vysoce postavených drogových dealerů. Trejo s Gloverem se společně výborně doplňují a zhusta si ze sebe dělají srandu, což je oproti vážnější jedničce posun dopředu. Těch drobnějších akčních scének je tu taky dost, stejně jako nesmyslů ala granát nebo vrhnutí nože v závěrečných scénách. Ale sem to patřilo. Dědkové ukázali, že do starýho železa rozhodně nepatří a doufam, že se společně objeví v trojce. 70% ()

stuntmanMIKE 

všetky recenzie používateľa

Tak si vravím, že si aj ja z času na čas ohodnotím film bez toho, aby som sa zamýšľal nad tým, aké všelijaké kraviny tam boli. Toto je presne jeden z tých filmov (a tak som hodnotil aj jednotku). Je to proste Bad Ass. Naproti kadejakým béčkovým debilitám s Lundgrenom, Van Dammeom, Seagalom a ďalšími kokotármi, ktorí si nevedia uvedomiť, že by už bolo načase urobiť si srandu aj sám zo seba, seňor Trecho a Denzel Glover to vedia. Je to blbosť, ale vtipná a ja som sa zabavil. Hlášky sa podarili, kozy vybrali dokonalé a celé to šlape v 80kovom duchu až do konca. Je tu však jedna vec čo ma zaujíma. V jednotke použili autobusovú naháňačku z Red Heat a tu použili bielomodrý Ford Bronco...presne taký ako bol v Komande a dokonca sa v ňom aj premávajú po lese (hoci s brzdami)... tak si vravím, že režisér asi vyrastal na Arnoldových filmoch. Ak v trojke uvidím Treja na koni s veľkým obojručákom, budem nadšený. ()

chelseaman22 

všetky recenzie používateľa

Uživatel volaný Vocaslav1 charakterizuje snímek jako nálož zábavy a prču (ať je to, co je to). Naneštěstí se jedná o úplně debilní počin, jež sází na to, že mladí prostě chtějí vidět "slavné" důchodce, kterak kosí celý argentinský kartel. A herecké obsazení jde ruku v ruce s pofidérností zápletky - vlasatý mexikán z Tijuany je exemplárním příkladem antiherce, jež ovšem mladé a inteligenčně neobdařené jedince láká. 15% ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama