Reklama

Reklama

VyVolení - Dom Snov

(relácia)
Reality-TV
Slovensko, 2013, 50 min

Réžia:

Tomáš Eibner

Účinkujú:

Matej Cifra - Sajfa

Obsahy(1)

Sledujte novú reality šou, v ktorej šestnásti Vyvolení zabojujú o luxusný Dom snov. Postavia si ho spoločnými silami, ale vyhrá ho len jeden z nich. Čo všetko čaká súťažiacich na ceste k vysnívanému domu a komu sa doň nakoniec otvoria dvere ako majiteľovi? (oficiálny text distribútora)

Recenzie (16)

Karamanlis odpad!

všetky recenzie používateľa

Akosi nechápem tento "zábavný" formát. To sa má človek hodinu pozerať na to, ako partia zväčša manuálne úplne neschopných podivínov a narcistov mukluje na stavenisku, ako sa sústavne hašteria kvôli tomu, kto viac pracuje a ako celé dni snívajú o chľaste, ktorý im tam JOJka dožičí len občas ako formu odmeny? Debilnejšiu "reality show" som snáď v živote nevidel... ()

*CARNIFEX* odpad!

všetky recenzie používateľa

Muselo byť skutočne "náročné" vybrať tých vyvolených - naj retardovanejších z celého slovenska. Neskutočné čo ľudia dokážu urobiť, kvôli peniazom. Strápňovať sa a ponižovať, len nech to vidí celé slovensko. Ego súťažiacich ani z ďaleka nedosahuje hranicu IQ maloletých. Zúfalé TV podnikajú zúfalé kroky a kŕmia ľudí týmito sračkami, lebo nie sú schopné vytvoriť žiadny zábavný program, ktorý by nie len dnešných mladých poučil, ale aj vychoval. Tak teda tí slepí - čumte. My ostatní si v archíve pozrieme - MOŽNÁ PŘIDE I KOUZELNÍK - http://www.youtube.com/watch?v=_cpHe20QHpU ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Pôvodný projekt "VyVolení", ktorý sa vysielal v roku 2005, bola šialená reality show, do ktorej vybrali vzorku totálnych magorov, psychopatov a extravagantných podivínov, izolovali ich a sledovali kamerami každý ich krok. Nerobili nič len žrali, pili a navzájom sa dojebávali. Na svoju dobu to bola drsná divočina. O osem rokov to chceli vylepšiť tým, že Vyvolení už nemali len zaháľať a hádať sa, ale mali spoločne postaviť dom, ktorý jeden z nich vyhrá. To sa však ukázalo ako úplne blbý nápad. Bolo to nudné, trapné a hlúpe. Odpad! ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Původní forma vyvolených se mi zpočátku i trochu líbila a sledoval jsem ji (jak českou, tak slovenskou). Jenže sledování nejrůznějších exotů jak se hádají, chlastají, prcají se brzo „přejedla“. Tady si ty nesympatické hovada alespoň museli máknout a barák si před kamerami postavit. Tři volové a jedna kráva – to bylo finále snů, z nichž si nakonec tučko našel správný klíček a za mohutného zaplaceného aplausu nakonec ten barák i vyhrál. Ta jedna je za to makání a ne jen flákání se u bazénu… ()

tommy187 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ja som si naozaj pozrel jednu časť tejto reality show. A naozaj som zostal ešte peknú polhodinku zhnusený z toho čo nám momentálne ponúkajú televízie v hlavnom vysielacom čase. Naozaj ľutujem, aspoň doteraz v mojich očiach vtipného a "decentného" moderátora prezývaný Sajfa že sa dal na takúto blbosť. Museli by rozdávať veľké peniaze aby som ho robil.. No keď to ľudia sledujú, tak nech si to sledujú ja už nikdy..0% ()

boni

všetky recenzie používateľa

Dal jsem si tu práci a při jednom marnivém večeru, jsem si pustil slovenskou obdobu tohoto světového "moru". Nikterak překvapivě jsem to vydržel cca. 6 minut a musel jsem konstatovat, že to je stejná sračka jako u nás. ()

Rawar

všetky recenzie používateľa

Tak tady asi jedině pět a nebo odpad :-D Protože účastníci této "prijebané" reality show jsou do jednoho, prapodivné existence a jsou tam zástupci všech možných povahových rysů, jejichž inteligenční koeficient není valné úrovně, hodnocení by mělo být velice nízké. Koncept hry je praštěný asi ještě o trošku víc než drtivá většina chlapců a děvčat a vrchní komentátor, který pravděpodobně velice tíhne k pánskému pohlaví, je značně diskutabilní, z pohledu jeho dovedností. Jenomže mě to všechno hrozně baví, rád sleduju takové individua a nemůžu si pomoct ale je to pro mě zábavné na tolik, abych to snad dokoukal celé :-D Jsem velký fanda Mama ožeň ma a různých svérázných relácií našich slovenských bratrů, tohle je jedna z nich :-D Mám za sebou 25 dílů a nebojím se že bych v tom nepokračoval :-D ()

Sunline odpad!

všetky recenzie používateľa

Jeden komentár za všetky podobné relácie: už chápem prečo televízie masirujú ľudí neustále znova a znova reklamami, je to tak nepozerateľné, že bez reklamy by snáď o to ani nik nezakopol. ()

migl odpad!

všetky recenzie používateľa

Títo primitívovia v tejto a ostatných reality show sú v podstate zrkadlo našej spoločnosti,taká hlúpa,obmedzená..., je bohužiaľ súčasná realita ()

KapitanKuraz odpad!

všetky recenzie používateľa

Banda kokotov čo fajčí kokoty, to je to čo vystihuje túto sračku, čo je skôr všetko len nie to čo boli prvý vyvolený. Áno, áno, ani prvý tunajší vyvolený neboli žiadna výhra, ale na tej bande kreténov sa slušne zhúlený človek aspoň zasmial, toto je len trapáreň pre degenerovaných pičusov. ()

ijera 

všetky recenzie používateľa

Nemám rád Reality show (ako každý súdny človek ) ale dve hviezdičky dávam preto lebo je v tejto show zaznamenaný priebeh stavebných prác ,čo vlastne obdivujem keďže to robia tí ľudia vlastnými rukami a nevolajú si na všetko odborníkov . Ku stupidite súťažiacich a k show samotnej sa ale nevyjadrujem pretože by som musel dať odpad ! ..ako väčšina :) ()

Dexies odpad!

všetky recenzie používateľa

Smysl to nemá, nebude mít a ani nikdy nemělo ... a mam jen jediný důvod proč na to občas kouknu :) jsem zvědavý co všechno jsou schopni lidi udělat pro peníze ... potažmo zde pro barák, který jim stejně spadne na hlavu :) ... jednoznačně odpad ... ()

Reklama

Reklama