Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Súťažno-zábavná relácia, v ktorej slovenské družstvá dobývajú francúzsku pevnosť. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (12)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Myslím ženebolo veľa ľudí, ktorý Pevnosť Boyard sledovali s francúzskym slovníkom v ruke a tým pádom pôvodnú verziu. Slovenská Markízacka verzia sa tomu síce ako-tak priblížila, ale pre mňa už nepredstavovala nič nové a tak priemerné hodnotenie, nakoľko som si pozrel celých častí iba pár. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Jáj, to boli časy, časy môjho detstva, rád na ne spomínam. V tom čase veci ako Liga majstrov, Pevnosť Boyard, Kakao chodili na Televízii Markíza a ja som ju často pozeral. Programy mi vtedy pripadali dosť dobré, menej manipulatívne a trápne. Bola to sranda, myslím, že tam súťažila vtedy veľmi krásna, mladá Adriana Sklenaříková, pokiaľ ma pamäť neklame, bola tam Andy Timková a iní. Bolo to také úprimné, zábavné, dobrodružné, lenže tá súťaž na tej pevnosti nebola dotiahnutá do konca. Malo to chybičky v úlohách a vedení relácie, sem tam aj v zábave, ale dalo sa na to pozerať a premýšľať nad tým, čo by som mohol ja také adrenalínové urobiť pre svoju zábavu v najbližšej dobe. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Najskôr som frčal na pôvodnej Pevnosti Boyard, ktorú dávala Nova a ako puberťák som tým bol úplne nadšený. V roku 1998 sa generálny riaditeľ „slovenskej Novy“ (alias Markízy), Pavol Rusko, vzchopil a urobil slovenskú. Uvádzali ju jeho mimoriadne verní zamestnanci Andrea Timková a Stanislav Pavlík. V tých dobách bolo niečo neskutočné a absolútne neuveriteľné, že taká kultová súťaž, ako Pevnosť Boyard, má slovenskú mutáciu (v roku 2017 sa Markíza značku pokúsila oživiť návratom do Boyardu a už to uvádzal Nikodým). Za nostalgiu 60%. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Na svoje časy to bola výborná oddychová záležitosť a televízne hviezdičky sme spoznali aj z druhého uhlu pohľadu. Skvelá hudba a atmosféra. Samozrejme "desivé" tigre boli blbosť. 70% ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama