Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Zaži deň a preži noc" je motto nového denného seriálu o skupine ľudí žijúcich vo veľkometrážnom apartmáne v Bratislave. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (83)

RigorMortis odpad!

všetky recenzie používateľa

Stačil mi jeden diel. Režiséra predhodiť vlkom (alebo poslať späť na výšku, nech sa naučí režírovať) a "hercov" postaviť k múru. To, že slovenský divák dostáva namiesto kvality pomyje je dlhodobý trend, no toto JOJ úplne posrala. Herecké výkony na zaplakanie,je rozdiel niečo solídne zahrať a afektovane po sebe vrieskať. Tým, ktorí tomuto skvostu dali štyri hviezdy (nebodaj päť) odporúčam vyhľadať odbornú pomoc. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Nemôžem si pomôcť, možno som trochu úchylný, ale chvíľami sa do toho zapozerám, hlavne keď v tom čase ide skoro všade iba reklama, počasie, šport a žrebovanie a nič z toho ma nezaujíma. Zahrať reality show, na to treba „scenár“ aj „umelcov“ a ich „výkony“ bývajú tak zábavné, že si na nich treba oči vyočiť. Jedna hviezda za to, že nie vždy to prepnem a dokážem sledovať dokonca aj polovicu relácie. Celú naozaj nie. ()

Reklama

bubblebobble

všetky recenzie používateľa

Reality show to nie je. Aj Martinke z Turca by som skôr uveril, že to celé iba hrala. Týmto ľuďom neverím ani slovo z toho čo povedia. Na reality show je to neuveriteľné, na seriál mizerné. Nemá to žiadnu pointu, rozhovori nevedú nikam (neverím, že má toto čudo scenár). Na šťastie to nepobeží dlho. Cieľová skupina na túto vec totíž neexistuje... 18.6.2013 Mením názor. Ono je to tak trápne až je to dobré TY KOKOS :-D ()

Yesqward odpad!

všetky recenzie používateľa

Tento seriál, či reality, či horor, či čo to je, sa dá vyjadriť jedným znakom, a to ?. Kam z hľadiska seriálov je schopná slovenská televízia klesnúť? Začalo to aspoň akými takými hercami, ale tentokrát si na "pomoc" zavolajú amatérov? Hmm, fakt zaujímavé. Skúsim ešte pohľadať zmysel tohto nehorázneho odpadu, a ak sa mi to do 10 minút nepodarí, kašlem na to. každopádne, milý tvorcovia, máte odo mňa 0% a kyticu pekných slov ku tomu. ()

muti 

všetky recenzie používateľa

vedel som ze pri tolkych odpadovych hodnoteniach to bude zvrhle zabavne a na stupidite serialu sa budem dobre bavit (s odstupom) ... serialu by som vytkol dve blondynky (Sasa a Sofia) ktore sa na seba relativne dost podobaju, pomohlo by ak by sa jedna prefarbila na svoju povodnu farbu vlasov. a do roznorodosti skupinky im chyba etse cudzinec :) inac ani po 18.(?) casti sa serial nezlepsuje, postavy sa vobec nevyvijaju ale robia rovnake chyby a hluposti. zaklad postav je: nepripusti si ziadnu kritiku a kazdeho kto spochyni tvoj nazor a nesuhlasi s tebou oznac za hlupaka ktory nevie co sa deje. Hovor o svojej rodine ze su to uplni chudaci od ktorych si konecn po 18. rokoch zivota odisiel, ak mas mindraky tak sa chod s kazdemu vyplakat alebo s niekym vyspat. davaj prednost hovoreniu pred pocuvanim. namiesto prace chodievaj do fitka. nulova sebareflexia a maximalne sebavedomie. vynechal som nieco? v minulosti odpad, v dnesnych dnoch je to u zial priemerny slovensky serial... :( stoji za precitanie: http://www.dailymale.sk/entertainment/Dailytrash-Tag-und-Nast ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (1)

  • V 75. epizóde, keď Sofia a Ole prídu do nahrávacieho štúdia, si môžeme na stene všimnúť plagáty k slovenským filmom Lóve (2011) a Zlo (2012). (ShortyIC)

Reklama

Reklama