Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Zaži deň a preži noc" je motto nového denného seriálu o skupine ľudí žijúcich vo veľkometrážnom apartmáne v Bratislave. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (83)

bubblebobble

všetky recenzie používateľa

Reality show to nie je. Aj Martinke z Turca by som skôr uveril, že to celé iba hrala. Týmto ľuďom neverím ani slovo z toho čo povedia. Na reality show je to neuveriteľné, na seriál mizerné. Nemá to žiadnu pointu, rozhovori nevedú nikam (neverím, že má toto čudo scenár). Na šťastie to nepobeží dlho. Cieľová skupina na túto vec totíž neexistuje... 18.6.2013 Mením názor. Ono je to tak trápne až je to dobré TY KOKOS :-D ()

Kozy9 odpad!

všetky recenzie používateľa

Po dopozeraní dvoch častí sa vo mne vzbudila nutnosť podeliť sa o svoje pocity s ostatnými a upozorniť ich, že je pre ich bezpečnosť najlepšie, aby sa vyhli tejto úbohej napodobenine seriálu. Dlho som sa hľadal odvahu napísať tento komentár v slovenskom jazyku, tak veľmi som sa totiž hanbil, že krajina, v ktorej som sa narodil zverejnila a vytvorila niečo také úbohé a nepodarené. Na seriály (ak sa to dá tak nazvať) je zlé doslova všetko a nikto bez psychických problémov nemôže byť schopný nájsť čo i len jednu pozitívnu vec na tomto programe. Moja myseľ sa zastavuje nad tým, kde sa naberie toľko peňazí a toľko hlúposti, aby niekto vytvoril dačo také neskutočne podpriemerné, ako je možné že existujú ľudia, ktorý sa nehanbia mať svoje meno v záverečných titulkách, ja osobne by som sa hanbil robiť čo i len osvetľovača. Herecké výkony nielenže pôsobia nesmierne amatérsky ale aj umelo a nereálne, ľudia v súdnej sieni sú oproti týmto výpekom hotový Nicholsonovia. Samotný príbeh je jedna veľká teenagerská hlúposť, ktorá môže zapôsobiť iba na najnižšie vrstvy. Ženské postavy predstavujú detinské rozmaznané pipky, ktorých najväčšia starosť je "bojovať" o nabíjača. Celkovo pôsobia ako výsmech normálnym ženám, definujú tú hlúpu vrstvu mladých báb, ktoré považujú za zmysel života chodiť pod diskotékach. Chlapi sa delia na dve skupiny, obyčajný hipsteri, ktorý pôsobia veľmi detinsky, a vypracované vyholené potetované hlavy, hrajúce sa ne pohoďákov. Všetky postavy v tomto seriály sa dajú ľahko vytvoriť. Návod je krátky: Zoberte slováka zo strednej vrstvy, ten typ slováka čo radšej bude chodiť v roztrhaných teplákoch ako nejaký sedliak, hlavne že má päťkového AjFóna, pridajte povrchnosť a zaslepenosť vlastnou dokonalosťou a dajte ich do BLAVY. Proste definícia naivnej hanby, v podobe ľudských bytostí žijúcich iba pre dnešok, ktorých je na slovensku viac a viac. Verím, že autori sa prebudia, okamžite prestanú točiť tento odpad, prečítajú si hodnotenia ľudí na čsfd a prestanú pre istotu s tvorbou čohokoľvek. 0% ()

Reklama

Etrox49 odpad!

všetky recenzie používateľa

Seriálový septik TV JOJ naplno roztvoril svoju tlamu a výsledkom je zrejme najväčšia tuzemská zhovadilosť v dejinách! Tucet zbytočných, mentálne poznačených mimozemšťanov pred 30-tkou (podaktorí aj dávno po), miesiaci sa na hromade v nevkusnom doupěti, vedľa ktorého sú top chlievy na Horskom parku decentné apartmániky. Deň čo noc sú aktéri v produktívnom veku nemilosrdne konfrontovaní so životnými otázkami ala kde sa sundať do nemoty, koho razantne vyklátiť, komu poriadne uvaliť alebo len koho proste poslať do p*če. Fotra? Domáceho? Bývalku? Paleta je široká. V čom je tento „scripted reality“ počin naozaj verný je fakt, že každý jeden bezvýznamný paznecht, či už maká ako poskok v dielni, pingel alebo trebárs aj na skládke, tu má ego veľkosti paneláku. Bavilo ma, prečítať si charakteristiky hlavných postáv a ich životné motivácie: „zabávať sa...vyhýbať sa stereotypu...spievať po baroch...presadiť sa v tetovacom biznise...mať úspech u žien...“. Naopak nemá význam pátrať tu po idiotoch, ktorí by povedzme chceli vyštudovať, založiť si rodinu alebo robiť niekde v kancli. Nie v tomto byte! Tu podobným uncool nemoderným trotlom pšenica nepokvitne! Odkiaľ však berie osadenstvo prostriedky na každodenné mulatságy, značkové handry a donášky pizze, to už tvorivá dielňa ľudovej, televíznej zábavy Alberta Vlka veľmi nešpecifikuje. Mimochodom, celý zážitok zo sledovania privádza na hranicu únosnosti všadeprítomný, superdebilný, bratislavský dialekt, z ktorého si najprv usierala celá krajina a dnes je z neho norma. Po troch neúspešných pokusoch o zhliadnutie jedinej, ucelenej časti tohto koncentrovaného kreténizmu sa dokážem len pýtať: čo robí RVR?! ()

Attta

všetky recenzie používateľa

Tohle převálcovalo všechny odpady, které jsem tady kdy rozdal. Nechápu jak tohle mohlo spatřit světlo světa! Nejhorší televizní počin všech dob. Upozorňuju že většinou nehodnotím seriál pokud jsem neviděl všechny série nebo alespoň většinu dílů, ale u tohodle mi pár minut stačilo na to, abych byl dostatečně přesvědčený tím že je to největší odpad všech dob. ()

Yesqward odpad!

všetky recenzie používateľa

Tento seriál, či reality, či horor, či čo to je, sa dá vyjadriť jedným znakom, a to ?. Kam z hľadiska seriálov je schopná slovenská televízia klesnúť? Začalo to aspoň akými takými hercami, ale tentokrát si na "pomoc" zavolajú amatérov? Hmm, fakt zaujímavé. Skúsim ešte pohľadať zmysel tohto nehorázneho odpadu, a ak sa mi to do 10 minút nepodarí, kašlem na to. každopádne, milý tvorcovia, máte odo mňa 0% a kyticu pekných slov ku tomu. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (1)

  • V 75. epizóde, keď Sofia a Ole prídu do nahrávacieho štúdia, si môžeme na stene všimnúť plagáty k slovenským filmom Lóve (2011) a Zlo (2012). (ShortyIC)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené