Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Zaži deň a preži noc" je motto nového denného seriálu o skupine ľudí žijúcich vo veľkometrážnom apartmáne v Bratislave. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (83)

Etrox49 odpad!

všetky recenzie používateľa

Seriálový septik TV JOJ naplno roztvoril svoju tlamu a výsledkom je zrejme najväčšia tuzemská zhovadilosť v dejinách! Tucet zbytočných, mentálne poznačených mimozemšťanov pred 30-tkou (podaktorí aj dávno po), miesiaci sa na hromade v nevkusnom doupěti, vedľa ktorého sú top chlievy na Horskom parku decentné apartmániky. Deň čo noc sú aktéri v produktívnom veku nemilosrdne konfrontovaní so životnými otázkami ala kde sa sundať do nemoty, koho razantne vyklátiť, komu poriadne uvaliť alebo len koho proste poslať do p*če. Fotra? Domáceho? Bývalku? Paleta je široká. V čom je tento „scripted reality“ počin naozaj verný je fakt, že každý jeden bezvýznamný paznecht, či už maká ako poskok v dielni, pingel alebo trebárs aj na skládke, tu má ego veľkosti paneláku. Bavilo ma, prečítať si charakteristiky hlavných postáv a ich životné motivácie: „zabávať sa...vyhýbať sa stereotypu...spievať po baroch...presadiť sa v tetovacom biznise...mať úspech u žien...“. Naopak nemá význam pátrať tu po idiotoch, ktorí by povedzme chceli vyštudovať, založiť si rodinu alebo robiť niekde v kancli. Nie v tomto byte! Tu podobným uncool nemoderným trotlom pšenica nepokvitne! Odkiaľ však berie osadenstvo prostriedky na každodenné mulatságy, značkové handry a donášky pizze, to už tvorivá dielňa ľudovej, televíznej zábavy Alberta Vlka veľmi nešpecifikuje. Mimochodom, celý zážitok zo sledovania privádza na hranicu únosnosti všadeprítomný, superdebilný, bratislavský dialekt, z ktorého si najprv usierala celá krajina a dnes je z neho norma. Po troch neúspešných pokusoch o zhliadnutie jedinej, ucelenej časti tohto koncentrovaného kreténizmu sa dokážem len pýtať: čo robí RVR?! ()

tatka odpad!

všetky recenzie používateľa

Nie je to ani hraný seriál, ani skutočná reality, je to len hnus, humus, grc, sračka, otrasná kamera, príšerné výkony, idiotské reči. Pičovina za pár euro, vyrobená na kolene. Najhoršie je, že to bude mať určite dobrú sledovanosť, počet blbcov na Slovensku rastie geometrickou radou. A tak môžme čakať, že aj druhá blbovízia príde s týmto formátom. ()

Reklama

Insspektor odpad!

všetky recenzie používateľa

v sobotu večer spim pri telke, ked zrazu počujem neskutočne tupe rozhovory ( prepla sem frajerka)... tak mi to normalne nedalo otvoril som oči pozeral som na to a nechápal som ... nezvyknem tu moralizovať, ale keby som kurva súčasťou tohto hovna tak sa hanbím chodiť po ulici. vlastne nie po ulici, hanbil by som sa asi aj sam pred sebou zavrety v izbe... toto tu je naozaj najhoršie čo som kedy videl ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Nemôžem si pomôcť, možno som trochu úchylný, ale chvíľami sa do toho zapozerám, hlavne keď v tom čase ide skoro všade iba reklama, počasie, šport a žrebovanie a nič z toho ma nezaujíma. Zahrať reality show, na to treba „scenár“ aj „umelcov“ a ich „výkony“ bývajú tak zábavné, že si na nich treba oči vyočiť. Jedna hviezda za to, že nie vždy to prepnem a dokážem sledovať dokonca aj polovicu relácie. Celú naozaj nie. ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

Bože,vravím si:,,zavesím tu 5 hviezd a všetci ma tu roznesú na kopytách,..ale nech!"Nech si vraví kto chce čo chce,mne sa to páči a baví. Vykreslené realistyckým pohľadom na život medzi mladými ľudmi,ktorý riešia každodenné starosti a radosti tak ako mi všetci naokolo.Plus-mínus. Sympatiční herci hrajú troška neprofesionálne..,ale nevadí,ja im to odpustím.Amatérska kamera plní účel,akože nakrútené v štýle hranej reality show.A o to tu práve ide.A ten bytík je cool,ten by som brala.Akože wooooov... ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (1)

  • V 75. epizóde, keď Sofia a Ole prídu do nahrávacieho štúdia, si môžeme na stene všimnúť plagáty k slovenským filmom Lóve (2011) a Zlo (2012). (ShortyIC)

Reklama

Reklama