Reklama

Reklama

Búrlivé víno

(seriál)
  • Česko Bouřlivé víno
Dráma / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scenár:

Diana Kacarová

Hrajú:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (175)

poet 

všetky recenzie používateľa

Je mi tak trochu aj ľúto tých slovenských hercov... Tuto vetu by som mohol nakopírovať do väčšiny komentárov ku súčasnej slovenskej seriálovej tvorbe... Priznávam že som to pozerával istý čas, už ked fakt nebolo čo a panelák bolo to väčšie zlo a počet kanálov v TV bol značne obmedzený :) Hečkove Červené víno je oproti tomuto klenot... Tých pár záberov na vinicu z toho ešte seriál o vinárstve nerobí. Dookola sa tu omieľa to iste a riešia s problémy aby sme vyplnili vysielací čas. Tá zápletka okolo predaja pozemkov a rôznych machinácii okolo toho ešte ako tak funguje. Absolútne odveci popri tom vychádza ta dejová línia s miestnym doktorom. V markíze si zrejme povedali mame ešte kopu času tak to tam jebnime... Hodnotiť dialógy je absolútne zbytočne to je proste klasika a trhá to uši :).... Divák ktorý nema k dispozícíi bohatu ponuku programov to ma pomerne zložité pozrieť si niečo zaujímavé a zároveň sa vyhnúť nejakej telenovele. Vdaka bohu za STV2 :) ()

maestrotatum odpad!

všetky recenzie používateľa

od prvej serie sa rieši úplne rovnaká téma len sa vymenia herci.... je to slovenská sračka vydaná za hit a napodobňuje dejstvo z Dallasu. Jednoduchšie je nájsť jednorožca v Tatrách ako nájsť miligram originality v Búrlivom Burčiaku. Svoje IQ zistíte tak ,že od čísla 120 odpočítate diely búrlivého vína, ktoré ste videli. Toť vsjo! ()

Reklama

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

PANELÁK stretol FARMU a spáril sa s ním v ORDINÁCIÍ dakde v riti Pánubohu za chrbtom. K tomu trocha vykrádačky klasického Hečkovho Červeného vína a veľa trápneho žvanenia o cudzine ( Francúzsko by sa ešte dalo zniesť, ale neprestajné opakovanie slova Kongo znelo ako nejaké zaklínadlo na diváka, aby si to čudné slovo dokázal uložiť do pamäte ). Priepastné rozdiely medzi výkonmi skutočných hercov versus seriálových trapákov a kundičiek-hviezdičiek sú neznesiteľné - dnes, po toľkých podobných seriáloch, by sa to nemalo stávať už ani v tomto úbohom televíznom žánri „zo života“. Zápletky z malej komunity konečne mimo priestoru hlavného města a machinácií regionálnej politiky by aj boli zaujímavé a nosné, ale opakovanie stále tých istých vzťahových schém a šablón dokola, spolu s násilným vtláčaním všetkého „atraktívneho“, čo autora napadlo a čo pokradol z iných, rovnako neoriginálnych tuctových produkcií, ťahá tento seriál opäť ku dnu, nehovoriac o tradične zúfalej forme. Keby som aspoň z tej posratej vinice videl niečo viac než jeden nehybný statický záber ! ()

Viny95501 odpad!

všetky recenzie používateľa

Takže, rozhodol som sa napísať koment k tomuto"ODPADU, len kvôli tomu že som si tu na fóre prečítal jeden príspevok..."Rada by som vedela,či všetci tí ,,experti",ktorí udelili tomuto seriálu hodnotenie ,,odpad" videli aspoň jednu jeho časť... keď je u nás pustené Tv, a akurát to hrá v bedni- sa sem tam na pc stoličke otočím aby som si tak znovu potvrdil že, Slovaci sú bez-pochýb ty naj-horší herci bez charizmi na svete...scenar a herecké výkony sú ešte menej ako odpad...to je ešte"pocta. Nikdy sme vo svete neprerazili ani neprerazíme..(To skôr opica založí oheň)..takže, ak má uživateľ ktorý tuto sračku hodnoti 4 hviazdami - 70 rokov, pardón...ak je v mladšiam veku" a je normálny- Kámo: s tebou by som na pivo nešiel.... ()

m.a.t.o. odpad!

všetky recenzie používateľa

OK, od Ordinácie v ružovej záhrade je to jednoznačne posun vpred, povedzme, že po technickej stránke (kamera, strih) a výberom lokácií to preští aj konkurenčný Panelák, ale stále je to iba telenovela, pretože - scenáristi sa točia stále na mieste, absolutne absentuje humor (áno, od denného seriálu vyžadujem aj štipku humoru) a nakoniec - herci sú neuveriteľní, niektorí (Loj, Pocisková, Túma, Deák) až trápni... ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (31)

  • Najmladší herci boli hneď dvaja. Išlo o mesačné dvojičky Alexa a Lukasa, ktoré hrali dieťa Inge (Henrieta Mičkovicová). Tvorcom sa s nimi robilo dobre a výhodou bolo najmä to, že keď jedno dieťa plakalo, mohlo ho zastúpiť druhé. (Zdroj: cas.sk)
  • Zábery, pri ktorých sú postavy v Kongu, boli natáčané v jednej bratislavskej "schátranej" budove. (tommy187)
  • Počas osemmesačného nakrúcania seriálu otehotneli hneď dve herečky, a to Alena Ďuranová (Dáša) a Monika Hilmerová (Eva), a preto museli tvorcovia obe tehotenstvá zakomponovať do deja. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama